¢αρтαιη_Ŧß
¢αρтαιη
- Reaction score
- 0
Merak etme sen giymek istesende biz giydirtmeyiz Arda'cım
Fenerliler çıldırmıyo da çatlıyo![]()
neden çatlasınlar??
Merak etme sen giymek istesende biz giydirtmeyiz Arda'cım
Fenerliler çıldırmıyo da çatlıyo![]()
Bu Arda da kendini bi b*k zannetmeye başladı, İngiltere'ye gitse de havasını alsalar şunun yaa, balon !!!!
Bu Arda da kendini bi b*k zannetmeye başladı, İngiltere'ye gitse de havasını alsalar şunun yaa, balon !!!!
Kendi altyapısından oyuncu çıkaramayan, çıkardığını yaka paça tesislerinden kovan, milyonlarca dolar verip yıldız diye Stoch'u alan, takımın bütün asaletini ayaklar altına alan bir anlaşmayla ne oynayacağı belli olmayan bir oyuncuyu alarak bunu büyüklük sanan bir takımın taraftarları için çok iddialı sözler bunlar. Arda'nın son milli takım kampında yaptığını hangi futbolcu yapabildi sorabilir miyim size? İstediğiniz kadar çamur atın, Arda en yetenekli Türk oyuncudur. Daha iyisi varsa gösterin bana. Herkes ona destek olacağına köstek oluyor. Tamam her şeyi çok iyi demek de onun için kötü olacaktır ama burada yapılan yorumlar onun yeteneksiz olduğu yönünde. Ben "Yetenekli ama kendisini geliştirmesi gerekir." gibi yorumlar beklerdim. Böyle giderse biz daha çok çakma yıldızlara ümit bağlarız. Dünya Kupalarında da bizim takımımızı izlemeyiz. Evimizde oturup çakma yıldızlarımız ne yapacak diye bekleriz. Hatta Quaresma Danny'nin bile ilk onbirde oynadığı Portekiz Milli Takımı'na bile giremedi. Siz hala kendinizi avutun.
Sergen Yalçın: "Dikkat edeceksin"
"Profesyonel futbolcuya yakışmayacak bir açıklama. Türkiye'nin en büyük camialarından birisi olan Fenerbahçe'ye hakarettir bu. Böyle bir camia için bu tür sözler söylenmez. Bir Galatasaray kaptanına da böyle açıklamalar yakışmaz. Galatasaray'da yıllarca forma giyen Emre Belözoğlu bugün Fenerbahçe'de oynuyor. Galatasaray'da futbolu bırakan Emre Aşık geçmişte başarıyla Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta top koşturdu. Bunlar unutulmasın.
Daha eskiye gidersek birçok oyuncu sayabiliriz. Sonuçta futbolcu profesyoneldir. Belki de bunun en sıcak örneği benim. Üç büyüklerin dışında Trabzonspor'da da forma giydim. Profesyonel bir futbolcuysan, bu işten ekmek paranı kazanıyorsan ağzından çıkacak sözlere de dikkat edeceksin. Bugün Galatasaray'da oynuyorsun, yarın Fenerbahçe'ye, Beşiktaş'a gidebilirsin. Bu sözler kaptanlık bandı takan bir futbolcuya yakışmıyor."
önce adam olacaksın. yetenekliysen gerisi kolay. bu arada quaresma ne alaka burda. adını unuttuğumuz klebersonun bile forma aldığı brezilyada ronaldinho yok. real madridin golcüsü benzema fransa da yoktu ilişkiyi çözemedim ben
Azize'nin Arda'nın peşinde ne kadar koştuğunu unutmayalım ? =)Fenerbahçe ve Fenerbahçelilerde senin için ölüyodu zaten =D
Bencede nasip etmesin.Fenerde senin gibi 10 tane adam var.Sana verecekleri paraya yazık olurdu.
O parayla gidip hatıra ormanı yaptırsın Fenerbahçe hiç olmazsa ağaç bi işe yarar.