by.erce
New member
- Reaction score
- 0

Pupis sakatlığı tespit edilen ve pazartesi günü ameliyat edileceği açıklanan Arda Turanın operasyon geçirmeden de bu sakatlıktan kurtulma seçeneği olduğu öğrenildi.
AMELİYATSIZ TEDAVİ MÜMKÜN
Galatasaray altyapısında da çalışmış teknik direktör Suat Kaya, bu konuda, Radyosporda Özgür Sancarla Haber Özel Programında yaptığı açıklamada İsviçreli doktorun ameliyatsız olarak pupis sakatlığını tedavi ettiğini belirterek, Pupis sakatlığı, çaresi olmayan bir şey değil. Zamana bağlı bir sakatlık. Ardanın en kısa sürede sahalara döneceğini düşünüyorum; çünkü ben Ordusporun teknik direktörüyken Yigitcan isimli bir futbolcum vardı. İstanbul Büyükşehir Belediyespordan transfer ettik. Abdullah Avcı, Yiğitcandan pupis sakatlığı nedeniyle 1 sezon yararlanamadım; ama İsviçrede bir doktor Yiğitcana tedavi amaçlı bir enjeksiyon yaptı ve iyileşti dedi ve biz de Ordusporda o sezon 34 hafta Yiğitcanı oynattık dedi.
ADNAN SEZGİN, İSVİÇRELİ DOKTORDAN RANDEVU ALDI
Adnan Sezginle bu konuyu konuştuğunu ifade eden Kaya, Arda için bu doktoru önerdim. Bu doktorla kesin olarak konuşmalısınız dedim. Adnan Sezgin, İsviçreli doktordan da randevu aldıklarını ve bu doktorun da Ardayı kontrol edeceğini söyledi. Ardanın alternatiflerinden bir tanesi bu. Bu doktorun uygulayacağı tedavi ile Arda, çok uzun süre beklemeden sahalara dönebilir şeklinde konuştu.
EMRENİN SÖYLEDİKLERİNE KATILMAK MÜMKÜN DEĞİL
Suat Kaya, Emre Belezoğlunun Galatasaray altyapısından yetişen futbolcuların genellikle pupis sakatlığına yakalandığı yönündeki görüşüne katılmadığını belirterek, Sadece, Galatasarayda değil, Beşiktaşta, Fenerbahçede sûni çim saha mevcuttur. Buna çok fazla katılmıyorum. Ayrıca Galatasarayda pupis benzeri sakatlık geçiren çok fazla futbolcu hatırlamıyorum dedi.
radyospor.com