Arfy

infatuate

İstirahatte
Reaction score
0
sitemizin sewimli üyelerinden biri Arfy =) ama anladığım kadarıyla bizim Neroya göz koymuş :saskin tanıyalım bakalım =))

p_1193933799.JPG

infatuate:
selam Arfy =)

Arfy:
selam infa :)

infatuate:
nasılsın ? hayat nasıl ?

Arfy:
iyiyiz valla yuvarlanip gidiyoruz (:) hayatta işte boş boş sürüyor (:)

Arfy:
sen nasılsın ?

infatuate:
ehehe, ben çoğunlukla olduğu gibi iim yine =) ismini we yaşını alalım mı ?

Arfy:
olar tabi isim arif yılmaz, yaş 19

infatuate:
neler yapar arif ? hayatını nasıl geçirir ?

Arfy:
valla arif yakın bi tarihe kadar üniversitede muhasebe okurdu .. bazı sebeplerden ayrıldı, şimdi ise hayatını müteahhitlikle geçirir, küçük patron yada geleceğin büyük patronlarından diye biliriz :D günnlük hayatta ise işi gücü arabalardır nerdyse her akşam çıkıp bi gazlar bağdat caddesnde ewinde uslu uslu sabaha kadar internette takılır :D

infatuate:
ohh ohh tam gençlik hayatı =)) yok bi sewgili arabada yanına oturacak :melek

Arfy:
euheuehe :D can alıcı soruya geldik :D valla şöyle söyliyim ; ciddi anlamda , kalbimin tam anlamıyla sahibi olabilicek kimse yok .. genelde gelip geçici aşklardan yanayım :D gençlik işte .. ama olsun NeRoN_64 ocakta istanbula geliyor :D onu yanıma oturtcam awusturyalı sevgilim var diye hava atcam :p :D

infatuate:
hahahaha nerodan korkulur dikkat et bence kendine :durdurun

Arfy:
severim haşin kızları :D:D:D o bi gelsin gitsinde maceralarımızı avusturyada anlatır :D sora kimden daha cok korkulur anlicaz :D:D:D

infatuate:
ii bakalım =)) seni neler mutlu eder ? neler fazlasıyla sinirlendirir ?

Arfy:
valla aslında bn hayatta mutlu olmak için bişey beklemem :D kendim zaten bi başıma yeterince mutluyum :D ama şöyle söyliyim ; herşeyim arabalar ve modifiye :D arabamla ilgili güzel şeyler bni mutlu eder :D mesela yeni bir Garret gt30r :D
insanların hakkımda atıp tutmasından nefret ederm mesela ... iki yüzzlü insanlardanda :F malesef bunu Hackhellde de yaşadım :D
herkes iyi konuştu ama bn biraz tersim ilk söyleyen bn oldum heralde (:)

infatuate:
nerelisin aslen ? kardeşlerin war mı ?

Arfy:
ben rizeliyim aslen .. hatta rizede evde doğmuşum :D doğduğum yatak bile durur :D doğduğun yatağı göörmek biraz farklı bi duygu,ama istanbulda büyüdüm .. ve gene istanbulda yaşıyorum,bir abim ve bir kız kardeşim var .. tam roportaj üstüne geldi suan babam afyonda ve abimin askerlik yarın aksam bitiyor,onu almaya gitti :)

infatuate:
gözünüz aydın =) sende topraksın anlaşıldı :p

Arfy:
anaa :D sendemi rizelisim yoksam :D

infatuate:
yok ben trabzon =) hayatının zirwesinde ne arif ? olmak istediğin son yer neresi ?

Arfy:
aslında küçüklükten beri hayallerim / doruk noktam hep arabalarla ilgili ..daha doğrusu sevdiğim şeylerle işim aynı olsun istedim .. insanın en sevdiği işte başarılı olması daha kolay ve mutluluk verici bence .. hep profesyonel olarak pist yarıslarında yer almak isterdim .. f1 falan değil ama (:) malesef ailem bırak yarışmayı sokakta gazladığımı duyduğunda küplere biniyor ..
biliyorum tek düşündüklerim benim ama bn bunla mutlu olyurm (:) işin özü ; bir pist yarışcısı olmak isterdim... ama en iyisi !..

infatuate:
dilediğin gibi olur umarım =) sana yapılan bi haksızlıkla karşılaştığında werdiğin tepki nedir ?

Arfy:
aslında en büyük haksızlıklardan birini burda yaşadım (:) ama haklılık rütbeye yenik düştü:D neyse bu konulara girmeyeyim..haksızlıklara tepkim aslında çok fevri oluyor..işin aslı çok neşeli bir mizacım var ama olaya haksızlık girdimi 180 derece dönüyorm..vermem gerekenden çok çok fazla sert tepki verebiliyorum :F kaba kuvvete kadar yolu var :D

infatuate:
ehehe =)) sarı we siyahın sendeki anlamları nedir ?

Arfy:
şey aslında bn böyle felsefik bi adam değilim ama neyse :D sarı bana yazı hattırlatır .. yazda neşeyi ve mutlu günleri hatırlatır .. siyah kimisine göre karanlığı kötülüğü falan çağrıştırsada bende tam tersi .. karanlıklar bnm vakitlerim:D gündüzleri genelde uyuduğum için hep geceleri ayaktayım ve geceleri gezerim ben :D o yüzden bana uyanık olduğum vakitleri anlatır siyah .. hea bide siyah asaleti ve kudreti çağrıştırır bana

infatuate:
güselmiş =)) gelelim hh'ye .. anlatırmısın bize biraz ?

Arfy:
HH ... hmmm aslında hh yakın bi geçmişe kadar benim için sadece basit bir forumdu .. ama içerden bir çok arkadaş edinince değeri arttı tabiki .. mesela NeRoN kıınok auutt fırtına kankam :D blue girl googles falan daha sayabiliceim bi sürü insan varda :D bunlar roportaj sırasında hala kafamı şişirenler:D sewdiğim bir çok insanda ayrıldı malesef.. osiris abim nestor abim fletch yok su sıralar ..
yani hh eskiden alel alada bir forumdu ama şimdi arkadaslarımla fazlasıyla hoş vakit geçirdiğim bir site oldu (:)

infatuate:
peki sitede hoşuna giden we sewmediğin şeyler neler ?

Arfy:
hayatını sömürerek geçiren " idiot " üyeler (:) nefret ederim böyle tiplerden .. sora çok bilmiş üyelerden nefret ederim:D hoşuma giden şeylerse ; arkadaşlarımda bir çok konuyu geyiklerimizle sabote etmek :D neron kınok falan böyle alakasız msjlarla insnları kıl edebiliriz :D sitenin en sewdiğim yani bana çok değerli arkadaşlıklar hatta abiler kazandırdı .. (:)

infatuate:
ne güzel =)) son olarak bana we hackhell'e söylemek istediğin bişeler warmı Arif ?

Arfy:
olmasmı .. senelerdir bu anı bekliyordum:p Hackhell'de sanırım bu sıralar bir gerginliktir almış başını gidiyor ... insanlar daha hoş görülü olması gerekli su sıralar + HH i kuranlara tessekkür ediyorum cünkü dediğim gibi bana belkide Real hayatta bulamayacağım arkadaşlıklar kazandırdı .. HH nin hep hayatta ollması dileğiyle :)

infatuate:
tşk ederiz bizde sana bu sewimli sohbetin için =) görüşmek üzere ..

Arfy:
ben teşekkür ederim , o senin sevimliliğin :)
( inş. dark görmez ban gelebilir :p ) :D görüşmek üzer :)

edit: Arfy'nin knock'la bi anısını dinleyelim mi =))

Arfy:
aylardır wireless modemime şifre koyamıyordum,knok out da kardesim ben pc'ciyim hallederim ya dedi :D iyi dedim bende hadi yapalım .. tmm sen bana msn den uzaktan erişim izni tanı dedi :D e bizde tanıdık tabi :D aldı bizim mouseyi taa oralardan oynatmaya başladı :D etti etti bişeyler sora bi baktım çaat .. wireless gitti :D bağlanmıyor .. saat sabahın 5 i falandı heralde :D meğerse benim salak arkadaşım şifre koyduktan sonra onayladığı an bağlantının restart yapıp şifre istiyeceğini bilmiyormuş :D ee koyduğu şifreyi de söylememişti bana :D sabahın köründe dımdızlak kala kaldım wirelessimde koca bir şifreyle :D sonra neyse allem ettim kallem ettim ethernet kablosuyla bağlandım :D bi baktım msn de bekliyor pişmiş kelle gibi :D bide utanmadan bida uzaktan bağlantı gönder valla bu sefer yapcam diyor :D tabi göndermedim kendim yaptım :D
gelelim bu olaydan çıkardığımız öğüt e : her kim olursan ol Knockout a bilgisayar konusunda güwenme :D mallığı tuttumu feci oluyor :D
ay lav yu kınok :)

the end :clap​

lem arfy ne demek bilmiordum :eek:ut: biliordum alla alla

bu arada cicim zaten en çok ben tanıorum seni bunu bile kendi azın ile söledin bana :utan

ßeni çok kırdın :hadiordan artık konimiciim senilen ne demek güvenmeymiş tamam lem git git istemiom artık

ben seni sefmiom artık ayrılalım lütfen,hemde mektuplarımı verelim birbirimize :utan

edit: nereden hatılattım sana bu oLayı ben yhaa....(!) :saskin

amma editledim be :p lem arfy neden üstünden salto atan arabayı yazmadın :hadiordan

:D:D :hhdil

arfy bitiom şu saçlara :D:D bnm bile yok öle :p maaşallah :D:D ama kescem onları kıskanıom :durdurun tanıodum da kısaca chatlak __yaNNcı die tanımlayabiliriz

infa sağol janm da şu soruları değiştirsekmi :Saskin

eline sağlık infatuate güzel bir röportaj olmuş.

KnockOut bi ara hatırlatta bilgisayar konusunda eksiklerini tamamlayalım =)

senin Rize li olduğunu ilk duyduğumda kendimden ilk kez utanmıştım :D

manyak modifiyeci seni :D yapışacaksın bi gün bi yere spatula ile kazıcam seni sonra :D [Allah korusun]

geçen günde güya beni ekecekti.ama ne oldu.yemezler Arifcim. :durdurun

seviom lem seni. manyak şey :D

Turgay Abi msnden engellesem seni??:durdurun

nolur ne olmaz

bu arda arfy müthiş bi röp olmuş yengemiz sayesinde

önce infatuate sonra arfy ye sonra KnockOut a tşkürler.....

arfy:hhmanD:hhmanD:hhmanD

gerçekten çok sevimli bi röportaj olmuş:hhmanD:hhmanD

ama arfy olum tmm neron gay olduunu söyledi de, sen niye kendini ele veriyon:hhmanD:hhmanD

elinize sağlık..

eline sağlık infa :) arfy tanıyodum seni :p da bu kılçık pozunu yeni gördüm :D.ne şopar bi adammışın sen .banane bende istiyorm roportaj :eek:ut:

Ha$in KArde$inden Selamlar Arfy =))

Ellerine SAglik Lem Süper Röp . 2PaC ile Gül Gül Donu islattik =)))

Seni Tanioduk Zaten Seni Pistlerde Görmek isterizzz [ en iyisi ] =)))

Edit : Ahhhh Sorry Unuttuk Hangi Pist Oldugunu beliRtmemi$iz , LUNAPARK CArpi$an oto Pisti =))))))))))))) Hade Arfy iyi kaymalar =))))

tanıdıgıma memnun oldum arfy infayada bu röportaj için tesekkurler..... saygılarımla

güzel bir RÖP dü Arfy saolasin INSALLAH ilerde bi pablo montoya olur senden veya bi FERNANDO ALONSO!!!!!!!!!!!!!

ama tabiki LUNAPARKIN ALONSOSU olursun sen ancak =))))))))

saka saka sen HH nin gelmis gecmis en iyi sürücüsüsün FERNANDO ARFY

Ellerine saglik infacim, güzel röp olmus .
Arif sende saol biraz daha yakindan tanimis olduk seni :hhmanD

ben tanıyodum...tanıdıgım güne lanet ediyorum ama .....adammı la arfy =)

ikinizinde ellerine saglık güsel röp. olmus

Geri