Arjantinde yeni bi yaşam!!!

t_rex_9999

New member
Reaction score
0
arkadaslar ben 27 yasında Matematik bölümü mezunu bi elemanım...Su an özel bi kurumd mat.öğretmenliği yapmaktayım...Yazın kısa donem askere gıdıp donecegım..1 sene sonra bu zamanlar hayallerimin peşine yolculuğa çıkacaım...
türkiyenin çilesi sıkıntısından bıktım burda ölmek istemiyorum..Benim hayallerim bambaşka..İçimde karşı konulamaz bi istek var gitmek konusunda sadece uçağa binip gitmek istiyorum...Yeni bi ülke yeni hayat kurmak istiyorum kendıme yıllardır...Artık yolculuk zamanı yaklasıyor..Nereye gideceğime tam kesin karar vermemekle birlikte şu an gündemimimde Arjantin var...Vize sorununun olmaması ekonomık olarak ucuz bi ülke olması gibi sebeblerden dolayı...
Böyle kısa bi özetten sonra gelelim saadete :
Benim gibi hayyalerı olan ben bu ulkde yasayamam diyen bir yol arkadası arıyorum..Malum yepyenı bı kıta yepyeni ulke yepyeni hayat ı.İnsan tek başına yola çıkmaya korkuyor acıkcası..Benim gibi düşünceleri olan arkadaslar varsa bana msn yoluyla ulassınlar arastırmalarımız paylasalım planımı yapalım ve gıdelım her turlu zorluğa göğus gerelim ve başaralım... ............

trex.. güzel bir fikir... ama burdakileri ve burdaki hazır kurlu yaşamı bırakmak kolay. Fakat yeni bir yaşama başlamak biraz zor olabilir. Yani şimdilkinden daha kötü durumlarla karşılaşmak var bide... Bende çok istiyorum esasen böle bişiyi. Ama ileyi ve gieride kalanları bırakmak kolay olmuor. Bundan öte birazda maddi kısım var elbette... Umarım yapabilrsin , gerçekleştirebilrisin planlarını :).

Arjantin'in Ekonomisi İyi Değil..Kardeşim...

Tavsiyem Brezilya....veya Japonya oralarda Vize İstemiyor...

Olmadı Biraz Bekle Rusya ' rusyaya vizeler kalkıcak yakında

ne iş yapıcaksın ki orda nasıl geçiniceksin...

Arkadaşım fikrin güzel ancak ülke seçimin çok yanlış, Arjantin ekonomisi çok kötü ve halkın bir kısmı çok zor geçiniyor.Kısaca şartlar Türkiyeden kötü.
Ben 42 yaşındayım, 18 yaşından beridir başvurmadığım konsolosluk kalmadı göç için.Ancak olmadı benim hayalimde Yeni Zelanda yada Avusturalya idi.Halende bu devam ediyor.Oğlumun dersleri çok iyi mühendis olursa %90 hayallerimi onun sayesinde gerçekleştireceğim.
Sanada tavsiyem olabilirse Y.Zelanda Avusturalya Kanada gibi ülkeler yok illa vizesiz diyorsan o zaman Brezilya ve Japonya en iyisi.Sevgiler.

niye başka bir yere gidiyorsun ki Türkiye fırsatlar ülkesi bence illede gideceksen Türk cumhuriyetlerine git bence

arkadaslar ben 27 yasında matematik bölümü mezunu bi elemanım...su an özel bi kurumd mat.öğretmenliği yapmaktayım...yazın kısa donem askere gıdıp donecegım..1 sene sonra bu zamanlar hayallerimin peşine yolculuğa çıkacaım...
Türkiyenin çilesi sıkıntısından bıktım burda ölmek istemiyorum..benim hayallerim bambaşka..içimde karşı konulamaz bi istek var gitmek konusunda sadece uçağa binip gitmek istiyorum...yeni bi ülke yeni hayat kurmak istiyorum kendıme yıllardır...artık yolculuk zamanı yaklasıyor..nereye gideceğime tam kesin karar vermemekle birlikte şu an gündemimimde arjantin var...vize sorununun olmaması ekonomık olarak ucuz bi ülke olması gibi sebeblerden dolayı...
Böyle kısa bi özetten sonra gelelim saadete :
Benim gibi hayyalerı olan ben bu ulkde yasayamam diyen bir yol arkadası arıyorum..malum yepyenı bı kıta yepyeni ulke yepyeni hayat ı.insan tek başına yola çıkmaya korkuyor acıkcası..benim gibi düşünceleri olan arkadaslar varsa bana msn yoluyla ulassınlar arastırmalarımız paylasalım planımı yapalım ve gıdelım her turlu zorluğa göğus gerelim ve başaralım... ............
bende japonya veya singapuraa gitmeyi çok istedim ama kafa dengi bir dost bulamadım.oraya da vize yok.ama hala düşümüyorum...gitmek istiyorsn paslaşalım ...çok ciddiyim hocam..

Geri