arkadaşkar ben ıp mi degiştirmek istiyorum

mematibas1

New member
Reaction score
0
yada ban yedigim siteye nasıl girebilirim özlikle bu sesli chat sitelerine

o nu biliyorum da ban yiyin ce işe yaramıyor ban yedigim zaman nasılgirerim?????????????????????????????????

modeme reset at

Ayrıca ip adresin statik ip olabilir ttnet müşteri servisini arayip sor dinamik ip işine yarar...

Ağ bağlantılarm sağ tıklayıp özellikler yerel ağ bağlantısı onar de yeniler

ip gizlemeye yarayan bir sürü program var aratırsan bulursun

olmuyor ban yedigim de hiç bi şekilde giremiyorum :((

olurmu arkadaşım önce modemini kapat aç,sonrada kendine yeni bir nick al,nerden anlıcaklar,kolay gelsin.

ula ben benim sitenin adresini vereyim gel bi ban atayım gelebiliyon mu hikaye onlar başka yolu yuk mu

siz taktnız modem ee olmuyor olmuyor istersen modem i degiş tir kople olmuyor olmuyor

hayla modem diyonuz arkadaş yok öle bişi girmiyor tövbe tövbe

hayla modem diyor be ya modem i kompile degiş tir ister sen girmiyo

ula ben benim sitenin adresini vereyim gel bi ban atayım gelebiliyon mu hikaye onlar başka yolu yuk mu

Arkadaşım Yukarda açıklamasını yaptığım durumu uyguladın ve sonuç alamadıysan bunun nedeni statik ip kullandığındandır... ttnet yetkililerini arayarak dinamik ip kullanmak istediğini söylersen sana yardımcı olucaklardır...

Ver bakim sitenin adresini beni milyonlarca kez banla bak nasil giriyom yine ;)

banlanmamış olabilirsin google crome yada mozilla ile yeniden girmeye çalış browserini değiştir yani

arkadaşlar bu sesli chatlerdeki ban sorunu benimde kafama takıldı nasıl çözecez bu işi

Ben de aynı sorunu yaşıyorum bir forum sitesine girince IP adresiniz banlanmıştır diyor modemi resetlesemde olmadı , başka PC den girince girebiliyorum yani üyeliğim banlanmamamış IP statik değil dinamik ama olmuyor olmuyor olmuyor ...

Güzel kardeşlerim modeme reset at deyip duruyorsunuz. Adamın ipsi statikse bin kere rset atsa ne olur?

Telekomdan size tahsis edilen ip numarası statik olduğu için ipniz her girişte aynı kalıyor ve ipden banladıkları için giremiyorsunuz. Herhangi bir ip değiştirici programla bağlanırsanız sorun çözülecektir.

Ya da telekom a müracaat edip dinamik ip talep edin, değiştirip değiştirmediklerini bilmiyorum. İpniz dinamik olursa her seferinde modeme reset atarak banlanma sorunlarını aşabilirsiniz

Eğer ipden banlanmamışsanız, banlandığınız sitenin bilgisayarınıza bıraktığı cookie sayesinde sizi her seferinde otomatik giriş yaptırıyor ve banlı olduğunuz nickle giriş yaptırdığı için ulaşamıyor olabilirsiniz. Bunu engellemek için ise cookielerinizi temizleyiniz.

arkadaşlar modemi aç kapa olmuyor başka çaresini bulalım banada lazım :D

Geri