Arkadaşlarınızı unutmayın :)

Kopuk Dadı

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
Görelim Mevlam Neyler / Neylerse Güzel Eyler!
Merhaba arkadaş!

Satırlarıma başlamadan önce seni, beni, uzaktaki treni, otobüsten ineni, dolmuşa bineni, ahiretteki nineni, yanındaki kardeşini, baharı, yazı, gölgedeki kazı,

Yaradan Allah'tan iyi olmanı.

Ey benim kederli, sağlam ciğerli, bazen orta şekerli, bazen lastik tekerli, tam anlamıyla en iyi 1700 Alman parasından daha değerli canım arkadaşım

Ciğerimin parçası, avucumun ortası, kasabın kuru tahtası, hamamın göbek taşı, arkadaşın hası, mezarlıktaki kafatası

NASILSIN ?

hatır sormak lazım demi
:durdurun

manyak kopuk bu ne :durdurun
bak sana böyle hatta bundan da beter bi hatır sorarım görürsün gününü :p

euhueueheue kıs ne bu :durdurun sor kıs kırmısı kopuun halini hatrını :) sen sor bakalım sonra ben sorarım :)

İyi olmuş..HAl HAtır Soran yok..=)
İYiyim Sen Nasılsın :durdurun

QapriS' Alıntı:
euhueueheue kıs ne bu :durdurun sor kıs kırmısı kopuun halini hatrını :) sen sor bakalım sonra ben sorarım :)
OKE QAPRİSİM :durdurun
Merhaba Kopukcum...
Satırlarıma başlamadan önce seni beni,şirineyi,Qaprisi,neron u,hacker ı,arfy i,ayınateşini,handanı,bizim mağazayı,polatı,selin ablayı,selçuk abiyi,nuran teyzeyi,mağazayı,yandaki hacıyı:durdurun bu renkten gömleğiniz var mı diye soran o çocuğu:durdurun yazıcıları,canfesi,kediyi,köpeği,baharı yazı,
Yaratan Allah tan iyi olmanı.
Ey benim kederli,bahtsız,aşk böcüüü,bazen huysuz,bazen neşeli canım arkadaşım:durdurun
canımın içi,yavru ceylanım,kurbağa gözlüm,kedi bakışlım,işveli cilveli manyak arkadaşım
NASILSIN BAKALIM :p

AL BU DA SANA HAL HATIR İŞTE KOPUK :durdurun :durdurun

merhaba kopuk
satırlarıma başlamadan önce seni, beni, anneni, amcanı, dayını, enişteni, eniştenin dayısını, dayısının kısını, amcanı, amcanın çocuklarını, kediyi, köpeği, kendi hallerinde takılan pc başındaki gençleri :)
yaradan Allah'tan ii olmanı...

ey benim hayatımın çöptenekesi :) kopuk, gül yüslü, mor göslü, al yanaklı, kısa boylu, ii huylu, şirin sözlü arkadaşım
baldan tatlı biberden acı arkadaşım
NASILSIN BAKİİM :)

oldu mu kıs kırmısı :) :p

1sc0rp!tX' Alıntı:
İyi olmuş..HAl HAtır Soran yok..=)
İYiyim Sen Nasılsın :durdurun

böle hatırmı sorulur :durdurun

KıRmIzIkIz' Alıntı:
OKE QAPRİSİM :durdurun
Merhaba Kopukcum...
Satırlarıma başlamadan önce seni beni,şirineyi,Qaprisi,neron u,hacker ı,arfy i,ayınateşini,handanı,bizim mağazayı,polatı,selin ablayı,selçuk abiyi,nuran teyzeyi,mağazayı,yandaki hacıyı:durdurun bu renkten gömleğiniz var mı diye soran o çocuğu:durdurun yazıcıları,canfesi,kediyi,köpeği,baharı yazı,
Yaratan Allah tan iyi olmanı.
Ey benim kederli,bahtsız,aşk böcüüü,bazen huysuz,bazen neşeli canım arkadaşım:durdurun
canımın içi,yavru ceylanım,kurbağa gözlüm,kedi bakışlım,işveli cilveli manyak arkadaşım
NASILSIN BAKALIM :p

AL BU DA SANA HAL HATIR İŞTE KOPUK :durdurun :durdurun

kırmızı herşeyi anladımda kurbağa gözlü nası kedi gibi bakıyo :durdurun

QapriS' Alıntı:
merhaba kopuk
satırlarıma başlamadan önce seni, beni, anneni, amcanı, dayını, enişteni, eniştenin dayısını, dayısının kısını, amcanı, amcanın çocuklarını, kediyi, köpeği, kendi hallerinde takılan pc başındaki gençleri :)
yaradan Allah'tan ii olmanı...

ey benim hayatımın çöptenekesi :) kopuk, gül yüslü, mor göslü, al yanaklı, kısa boylu, ii huylu, şirin sözlü arkadaşım
baldan tatlı biberden acı arkadaşım
NASILSIN BAKİİM :)

oldu mu kıs kırmısı :) :p

sizi gördüm daha iyi oldum :durdurun :durdurun

Kopuk Dadı' Alıntı:
kırmızı herşeyi anladımda kurbağa gözlü nası kedi gibi bakıyo :durdurun

zuhahahaa harbi güseldi o nası bakıştır böyle :durdurun

Kopuk Dadı

kırmızı herşeyi anladımda kurbağa gözlü nası kedi gibi bakıyo

ayy koptum olaya yaaa gülmekten karnıma arılar girdii :D:D:D:D

ellerine sağlık cok güzel

Geri