arkadaşlar 1 dakka bakarmısınız facebookla ilgili

ozhan20

New member
Reaction score
0
arkadaşlar facebook ta oynanan oyunları bilirsiniz orada poker oyunları var belki bazılarınız oynuyorsunuzdur biz dün bi arkadaşla onu konuşuyoduk kumar oynamak günahtır dedi ancak orada gerçek parayla oynamıyosun yani ne bişey kazanıyosun ne bişey kaybediyosun bende günah olmadığını düşünüyorum biz dün bu konuda çok tartıştık ancak gerçek parayla oynanmadığı için günah olmaması lazım bi bilginiz varmı bu konuda

arkadaşlar facebook ta oynanan oyunları bilirsiniz orada poker oyunları var belki bazılarınız oynuyorsunuzdur biz dün bi arkadaşla onu konuşuyoduk kumar oynamak günahtır dedi ancak orada gerçek parayla oynamıyosun yani ne bişey kazanıyosun ne bişey kaybediyosun bende günah olmadığını düşünüyorum biz dün bu konuda çok tartıştık ancak gerçek parayla oynanmadığı için günah olmaması lazım bi bilginiz varmı bu konuda

iyi güzelde kardeş... şimdi bunlar küçük hesaplar şimdi adamalar onu koymuslar oraya allaah vermesin o parasız oyunda bi basarılı olsan lannn demekki oluyormus bi ufak parayla bide gercegini deneyelim deiyeceksin adamalar bunu bildigi için bu tuzakalar sen bosver paralıda olsa bedavada olsa oynama kardeşim... günah konusuna gelince onu biliemem

bırakın bu işleri parasız oynandığı sürece günah fln diil

Parasız Oynandığı sürece günah deildir bnce ama bi bilene soR

ben öle diyorum zaten arkadaş dün beni dei etti ben de aynı şeyi söledim parasız oynandığı sürece günah olmadığını söledim biraz tutucu bi insan çünkü facebookta oynanan oyundan cebinden yani bi para çıkmıyo sonuçta

Geri