Arkadaşlar böle ibişey yok Türklerde Reklamlardan Para Kazanma İşine Girdi Nihayet:)

musti100

New member
Reaction score
0
Arkadaşlarr mail adresimi profilimde var bana ordan ulaşabilirsiniz.birçok kişiyi üye yaptım hiçbir sıkıntı yok suan.Sizinde çok hoşunuza gidicek bi site.Suan 300000 üyesi olan güvenilir bi site.Türkiye ilkk reklamlara bakcaksınız para kazancaksınız.100 ytl olunca paranızı çekebiliyorsunuz.Site Türkçe bi site gayet çok basit anlaşılır herşey....size teklif göndercem siteye üye olacaksınızz...Türkiyede yasal ilk reklamlara bakarak para kazanma sitesi herşey yasal.Eğer kafanıza yatmazsa üyeliğinizi iptal edebilirsiniz....Arkadaşlar mail adresim profilimde varr solda ismimin üstüne basarak profil bilgilerimdn mail adresime ulaşabilirsiniz.tşk ederim.sakıncalı hiç bişey yok içiniz rahatolsun....site tamamen yasal....

Haydaaa..Buyur Burdan Yak..
Kardeşim mail Adresi vermek Yasak !!

peki nasıl ulaşcaksınız banaa...form sitesi sonuçta yasak olmaması lazım.

nasıl oluyoo bu yaa sizce mantıklı ve güvenlimi ?

Arkadaşım herşey yasal izinli bi site ulaşmak isteyen profil bilgilerimden mailime ulaşabilir...

beyler bu şekilde onları bn üye yaptım dye kendisi bşeler kazanacak gbi görünüyo...:p

Arkadaslar oda kazansın bizde kazanalım.Bu kadar olsun müsade edin.Kafanızı takmayın.Birisi bizi üye yapıyor diye bir miktar kazanc saglayacak diye üye olmuyosunuz.Sizde birilerini üye yaparsınız sizde kazanırsınız.Ben mesela üye olmak istiyorum.Senet imzalatmıyorlarya her gün bi ton yere üye oluyoruz zaten.

Geri