Arkadaşlar Ben Bu Konuda Iddaliyim Hangi Programi Isterseniz Yazin :)(hersey Dahil)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar ben 6630 kullanıyorum geçenlerde galeride yanlışlıkla önemli bi resmi sildim. bu resimleri kurtarmak için bi program warmıdır acaba?
teşekkürler ilginiz için..

benim 6630 tlf. sabah açtıgımda dili yani ekranda görünen yazılar küçüldü normalden daha da ufaklaştı bazı türkçe karakterlerde gözükmüyo ne yapmam lazım {format attım degişmiyo tam format atmıyo msj.falan duruyo virüs taraması yaptım virüstte yok} bitek şu *3 yes o nasıl yapılıyo bilmiyorum cevabı forum'un yanında [email protected] gönderirseniz sevinirim........

nokia pc suite programını bilgisayarıma yükledim ve bluetooh konumunu aktif hale getirdim hem bilgisayarda hem 6630 da.fakat kısa mesaj konumuna geldiğimde pc suite programında basarısız mesaj gönderimi diye hata veriyor.sebebi ne olabilir?

pccopat benim de bi isteğim olacak ...ICOO LOADER diye bir program var bu programın crack ini yada login olabilmem için gerekli network account bulabilmisin ..

süpersin

kardeş yeni aldığım 6280 telefonum için ne kadar proğram varsa temin etmek istiyorum yardımcı olursan çok sevinirim şimdiden teşekkürler

6280 için ezan proğramı var mı

ya allah deyip başlayalım beklettiğim için kusura bakmayın ...

:xelikan::cd siz olmaz be telefonculara falan sor vardır mutlak

::barnn::6230 u kişileştirmek için fazla uğraşma çünkü ona program bulmakta kişileştirmekte zor iş

:::kocamanul::: ben o program var ama çalışmıyor yenisini arayacam...

:::zeit :: sen telefona format çek en iyisi hani varya şu * ,arama tuşu(yes),3 ile çekilen formatı çek çözüm bu bence

:::texas82tr::: o dosyaları kurtarmak için bi program yok ama pc ler için var hafızza kartında önceden silinenenleri geri buluyor ararsan bulursun pc suite olayı içinse yeni bi pc suite yükle yine dene sonucu bizimle paylaş
...

:::volkan_zv:::sanada zeite önerdiğimi yap adım gibi biliyorum o telefonda virüs var bendede olmuştu *,3,arama tuşu ile çekilen

:::headblood::. isteğin en kısa zamanda karşılanacak kardeş...

::::sanal abi::::sanal abi biraz bekle herkes 6280 programları istiyor 6280 arşivi yolda herkese duyrulur...

arkadaş madem iddalıyım diyosun bi msn şifre kırma programı gönderde işimize yarasın

arkadaş önceki slorularıma yanıt verdiğin için teşekkürler. ben geçen hafta bi 1 gb mmc kart aldım 6630'a. fakat video kayıt ayarlarında en uzunu seçmeme rağmen sadece 2 dk çekiyor. sonra kendini durduruyor.64 mb lık diğer kartımda hiç böyle bir sorun yapmıyordu. sebebi ne olabilir?

Slm dostum benim istediim de casus görüntü yakalayıcı program lazım söle açıklayayım sen programı açık bırakıosun. O da gördüü her hareket eden nesneyi kaydedio ... Böyle bi program yok demeyin birinde gördüm programı vermek için 50 Ytl istedi o.ç nerden bulabilirz acaba bilgisi olan war mı?????????????¿

ya bana nokia oyunlarını bilgisayarda acma programı bulabilir misin ?? her program demissinde bir sorayım dedim....

nokia pc suite nin türkçe yamasını bulabilirmisin tskr

ya programdan çok bişiyi merak ediyorum...
nokia 6600ın video çekimi süresini yükselten bi program yok mu? ya da hafızza kartı alındığı zaman otomotik olarak artar mı ki artması zor görünüyo:p

Arkadaşım ben bu güvenlik kodu kırıcıların hepsini denedim. Hepsi zırva senin elinde var mı ölee bi prog.

Arkadasim saolasin ok yardimci olabilecegini sanmiyorum ama bende bir derdimi anlatayim
bende ingiliz G3 sebekesinden satin alinmi 6680 ve n70 var bunlarin simlock larini acacak bir program ayarlasana bu arda bir bilgi bu telefon tipi bb5 :) hatirlatayim göster marifetini hocam (eger acacak bir porgram ayarla benden sana bir tane n70 hediye tüm formda sahit olsun )

kardeş bende bu şarkıları kluaklıktan degiştiriyorum ama iş yerinde tele oynamak yasak sen bu şarkıları kulaklık dügmedinden degiştirebilecek bir program varmı bu arada tel 6630 şimdiden thank you

s.a arkadaşım . madem iddalısın o zaman bana trojan kullanmayan bir bilgisayar hack programı lazım bana, ıp sini verdiğim bir bilgisayara girebilecek bi program.

kardeş insanları yamultarak şişman zayıf değişik modlarda resmini çeken bi program vardı bulamadım ismini de bilmiyorum şimdiden teşekkür ediyorum

nerde bu ark ya adam herhalde haftalardır ugramıyor baksana 4 gün oldu insan bir cevap yazar bari kardeş

bana nokıa n70 telefonun tv izleme programını verırmısın kardesim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri