arkadaşlar bi bakarmısınız

sahtepass

New member
Reaction score
0
arakadaşlar geçenlerde www.sharingzone.net sitesinden üyelik aldık ama bir türlü login olamıyoruz bilen biri varsa anlatırsa çok iyi olur şimdiden teşekkürler

AkLın Sıra Çaktırmadan Reklam mı yapıyorsun ??

yok hocam daha neler ne reklamı yardımlarınızı bekliyoruz

eet git üye olduğun yere sor hackhell nerden bilsin oraya nie login olamadığını

üye oldun login olamıyosun öylemi, ayak yapıyosun gibi geldi

hocam orayada sorduk ama gelen mailde yazılanları zaten yaptık belki bi bilen vardır diye sorduk reklam yaptığımı düşünmeyin

peki hocam kilitlyi konuyu ben en iyisi moderaörlere pm atıp sorayım reklamcı damgası yedik iyimi

işte kapatılması gereken bi konu.forumla hiç alakası olmayan ,reklam kokan ...vs.saçma bi soru

Bencede...
Arkadaşım Bir Sitenin Sorusunu Başka Bir Siteye Sormak Sence mantıklımı ? Değil... Senin Sorduğun Sorunun Cevabını Ancak Bahsettiğin Site Yöneticileri Verebilir.

arkadaşlar admin yada bi mod ismi verirseniz süper olur ondan pm ile yardım isterim

arkadaşın verdiği site yabancı bir paylaşım platformu, torrenturk, bitturk, torrentleech tarzı bir site yani..

reklamla ne alakası var? bilip bilmeden yorum yapmayın lütfen..

account bölümündeki herkes reklam yapıyor o halde, burası da parayla üyelik alınıp dosya yüklenilen bir yer çünkü..

gerçekten yardım edebilecek varsa adamakıllı yazsın, aksi taktirde siz bu şekilde forum kirliliği yapıyorsunuz çünkü..

hayır sitede türkçe bir kelime bile yok yani, ayrıca şak diye kredi kartı istiyor arkadaşı anlıyorum yani, teşekkür edelim de küsmesin :)

Geri