Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Bilgisayara format atmamak için ne gibi şeyler yapabiliriz?
Bi kere her bilgisayar ister istemez yavaşlar mecbur format atman gerekir. Bunun dışında format zamanını geçiktirmek için öncelikle öyle her önüne gelen programı yükleyip sonra silerim geçer deme onlar bilgisayarı doldurup sistemi tıkıuo.Sonra bi sistem temizleme programı var CCLEANER o kayıt defterini falan temizliyoo ii bi program onu kullan.O sistem temizleme hızlandırma falan o programlar bi işe yaramıyo ama CCLEANER i ben kullandım.Harbi hakkını verdi.AMa diğerlerini kullandıkça sistemim bozludu ve format attım.Haftada bi disk temizle disk birleştirme yap.Benden bu kadar.Bi de bilgisayarına iyi bak onu çok doldurup yorma sonra o da seni yorar.
nod32 yada kaspersky anti virüs programlarından bi tanesini indir tarama yap virüsleri temizle ve çerezleri sil (bunun için programlar war onları indir)
Güzel bir internet security paketiyle bilgisayarını güncel olarak korursun.
İndirdiğin dosyalara, girdiğin sitelere dikkat edersin.
Sorun olursa bölüme konu açarak derdini anlatırsın, yardımcı olunur.
Bunlara dikkat edersen formata gerek kalmaz. Low level dışındakiler format olmuyor aslında...