Arkadaşlar bu adam inanılmaz

gxhero

New member
Reaction score
0
Dante diye bi herif ama izlerken inanamadım adam ezik kıyafetle magelerin arasında skill yamurunda etrafın dakiler yatan yatana ama adam bana mısın demiyor yuh dedim kendimce:)
:biggrin ßide siz deyin:durdurun

http://www.youtube.com/watch?v=Vq1QEGgPIdw

verildimi bilmiyorum ama verildiyse çok özür.

Dolaşırken rastladım aklım gitti walla olimpiyada onun gibisini görmedim birde elindeki itemler çok sağlama benziyo nekadar ezik görünsede:)

heal de yok sanırım? ama böle bişeyin imkanı yok sanırım savasdayken cekmiş videoyu bug bulmustur

undy warior kardes bu ordaki mage lerin canını toplasan anca onun canı eder ki elinde de ss war ...

ulan gm olsa canı oynar ne demek bu böyle yatan mage orc dantede orc peki human mageler nova atınca yatan magede ekran neden sallanmıyor demek ki novaları atan orc mageler bi kaç tane 51-54-57 falan atıyor huamnlar o kadar yoksa imkanı yok öyle bi şey olamaz..!

kızmayın modlar ama burda istediğimi söylemek istiyorum.( küfür yok yanlış anlamyın). arkadaşlar sizin bu yorumlarınızı duydum ve inanamadım siz DANTE_ yi tanımıyorsanız gidin ya size bu oyunda yer yok. sora bug bulmuştur diyen arkadaşım sen onun ne kadar güçlü olduğunu biliyon mu. vidyoyu koyan arkadaşım ezik kıyafet diyorsun değilmi onun elindekinin +9 raptor ama poison basılmamış olduğunu söylesem ne dersin ayrıca vidyoya doğru bakmamışın DANTE_ nin o üzerindekiler +8 shell ilk önce bi göz doktoruna git birde böyle birşey olamaz diyen arkadaş sen delirdin mi o gidip full hp ye vermiş ve buffsız yaklaşık tam 15k dan fazla canı oluyor. onun elindeki kalkana iyi bakmanı tavsiye derim. utanın ya o herif var inanılmaz güçlü bi hacklenmeseydi.

aga adamda beyaz pelerin var admin olmasın

beyaz pelerin kral da olr kardes

1 noktayı anlamadım ben adam da 15k bufsuz hp war diyelimde videonun basında adamın hp si yarıa dusuo nasıl oluo da adam hmn dolduruo onu o zmn

15 k hp mı olur lol koptum sabah sabah yok bufla 50 k oluyo :)

edit çar olmasın:Dgm çaktırmadan bi kıyak yapmıştır:Dnede olsa kral basmıştır parayı beni en güçlü yapın demiştir:Dböle olmuştur...bence elindeki kalkanla ilgili bişi bu...kesin bu kalkan gmlerin kullandığından bişidir:D

ya arkadaşlar 15 k hpsi olabilir dante düpe zmanında oynadı roclarının +4 olduğu biliniyo dual we +4 ıron necklace +4 ıron belt +4 ki düpe zmanın adamlar 2 set tasıyodu shellere hp basılı falan + eline kalkan alınca warriorun passiv resistansları 2 katına cıkıyo pot yerine abyys den cıkan kırmızı ampullerdende kullanmıs olabilirki kullanmasa bile bi flame novanın ona caka 300ü zor bulur dedim takılara ve warriorların passiv resistasnları olmasına dikkat edin lütfen o adam gerçekten çok güçlü idi öle böle diil bilen bilir

çok haklısın ya şu REmanda oyunu bilmezmiş gibi konuşuyo nası sinirleniom

Geri