Arkadaşlar CS 1.6 server'a bot nasıl eklerim ?

qusmuk

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar CS 1.6 server'a bot nasıl eklerim ? komutları bilen varsa yardım edebilirmi bana buraya yazarak . bakmadığım yer kalmadı ...Şimdiden ilginize teşekkürler ... :goz:

Oyundayken klavyeden H ye bas orda komutlar var ordan botları ayrala.Birde botpot cek paketi yüklü olmalı...

konsola bot_add yazacaksın..Ama bot paketi yüklü değilse olmaz.

Hepinize coooooookk teşekkür ederim .... Süpersiniz .... :)

hocam bu 1.7 de olurmu??

1.7 mi Arkadaşlar 1.7 çıkmadı Goicei Soft falan yapıyor ama asıl cs deil onlar fix atılmamış hiç adamlr bi kaç skin koymuşlar başka sitelerden buldukları adamları değişmişler models değiişmiş yoksada oyun aynı hem ondan 1.6 serverlerinde hata veriyor

1.7 mi Arkadaşlar 1.7 çıkmadı Goicei Soft falan yapıyor ama asıl cs deil onlar fix atılmamış hiç adamlr bi kaç skin koymuşlar başka sitelerden buldukları adamları değişmişler models değiişmiş yoksada oyun aynı hem ondan 1.6 serverlerinde hata veriyor

Evet Counter Strike 1.6 dan sonrası çıkmayacak yani 1.7 1.8 gibi isimlerle en azından.

FYONB kardeş rica etsem şu dosyayı NO RAPid Yap rapidde sorun var !

ben hala yapamadım yardım cı olursanız sewinirim bot programını da kurdum ama h ye basıp atmaya çalışıyrum ama yıne olmuyo bot_add vb. şeleride yazdım olmuyoo tşkler

Teşekkürler
çok sağal oluyor ama bazen kasıyor

inş olur yine çok saol linki kırık olmayan tek bu siteydi indiriyorum denicem :)

dedigim her şeyi yaptım ama olmadı birader bi yardımcı olsan

Cs 1.6 85.153.15.35 İmanPoweR [ Pro Sw ] NoSxE Bekleriz..

Cs 1.6 85.153.15.35 İmanPoweR [ Pro Sw ] NoSxE Bekleriz..

Geri