arkadaşlar d600 telefon şifresi ne Lütfen yardım edin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sen konuyu bıras ac ta ne sıfresı onu bılelım ama demı:D

dostum genelde 8 tane sıfır oluyor ama ben gecen gun bır telefon satıyodum kutusundan cıkardım actım ama sım lock ıstedı neyapdıysam olmadı ama sen gene bır tel gotur sıfreyı kırdırt 10 YTL dan fazla para verme

sen daha konuyu anlatamıon ama nası becerdıysen sıfre koyulmus ve unutulmus oldunu anlamıs bulunuorum sen naser ın dedı gb gıt kırdır kılıdı ve 10ytl bıle verme derım baya once yapılmıstı bı ark 5 ytl ıdı ama senın orda bılememde tabı...

SchakaL' Alıntı:
sen daha konuyu anlatamıon ama nası becerdıysen sıfre koyulmus ve unutulmus oldunu anlamıs bulunuorum sen naser ın dedı gb gıt kırdır kılıdı ve 10ytl bıle verme derım baya once yapılmıstı bı ark 5 ytl ıdı ama senın orda bılememde tabı...
ya d600 sıfresını kırmak kolay degıl oyuzden adamlar cakıyo fıyatları.....

Naser, kardeşim çok teşekkür ederim. Yardımcı olduğun için bir de galatasaraylı olduğu için. lütfedip derdime çare bulmaya çalıştığınız için diğer arkadaşlara da teşekkürler

naser' Alıntı:
ya d600 sıfresını kırmak kolay degıl oyuzden adamlar cakıyo fıyatları.....
bak onu dusunmedım o doru olabılır nokıa olsa tmm ama dedın samsung :cool:

herzaman heryerde yardım ederız yardım edebıldıysem ne mutlu bana... Ama GS lıgım dıye tesekkur ettıysen senı GS bolumunde paylasımlarını ve yazılarını beklıyorummm
Bırazda reklam yapayım haftanın 6 gunu 9-11 arası Hackhell rayoda yayının var benı ve muzıklerımı dınlemek ısteyenler buyursun gelsın

bol bol sıfır olması lazım 5 le 8 arası bısey

arkadaslar bende d600 kullanıyomm 8 tane sıfır gırıyon oluyoo (00000000)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri