Arkadaşlar Lütfen Aydinlatin Beni!...

yamakası

New member
Reaction score
0
Az önce Tam önemli Bir Mesaj Atmak üzereydim Ki Birden Bi Uyari Aldim Ve Parola Yenileme Olayi Adi Altinda Bi Sorun çikti Karşima 30 Gün Doldugundan Bu Oayi Gercekleştirmem Lazimmiş Ben Gereckten Ondan Sonra Siteye Girmeye Ugrastim Parolayi Yenileyip Ama Baya Bi Zaman Aldi Modemi Yenileyip öyle Tekrar Girebildim ..ve Yeni Parolamida Kullanarak Ama Hala Içimde Bir şüphe Var Ve Gercekten Tereddütlüyüm Böyle Bir Uygulama Sitemizde Mevcutmu Yoksa Ters Giden Bişeyler Mi Var....

Neden Pm Le Halletmedim Derseniz Attim Ama Cvp Alamadim Ve Durumla Karşilaşan Arkadaşlarimiz Olursa Onlarda Bilgilensin Istedim...

Tekrar Teşekkürler...

herkeste ayni sorun oldu ters giden biseyler vardi ve duzeltildi..

Uhm Az once bende'de Oldu bea
bende zor Girdim vala..:(

güvenlik için bi önlem alınıyordu sanırım sorun çıkmış olabilir..

şu an sorun var..; )

DEDİM HERALDE HACKERLAR DADANDI HERALDE A.V LERDE DE HAREKET YOK EN KÖTÜSÜ DE MSN DEDE PROBLEM OLDU NE YALAN SÖYLİYİM BAYA BÜYÜK BİR PROBLEMLE KARSILASTIM SANDIM AMA ŞİMDİ YÜREĞİME SU SERPTİN VALLA PASAKLI ÇOK SAĞOL...:) :) :) :mad:

ARTIK PAROLAYI HİÇBİR HACKER KIRAMAZ ÇÜNKÜ 17 HANELİ OLDU:saf: :saf: :cool:

ben dark angel a bile mail attım bekledim sabırla ama cok üzüldüm korktum yoksam beni attılar mı diye agladım

sorun yok arkadaslar denedıgımız bazı uygulamalar yuzunden cıkan bı ekrandı asayiş berkemal :)

BURAYA HERKES AŞIK ANLAŞILDI ALLAH AGIZ TADIMIZI BOZMASIN EN KÖTÜ GÜNÜMÜZ BÖYLE OLSUN....

oke...bende korktum bişiyler mi var.die...
hehe demekki herkesin olmuş
saolun...

bende 171 günü doldurmuşum onu öğrenmiş oldum :)
şifremi değiştirdim umarım bi sorunla karşılaşmam :S

126 gün olmuş yaw şifremi değiştirmeyeli.
Ama yine değiştirmedim değiştirmemde...
Mübarek foruma bir giriyom kendi bilgisayarımdan bir daha çıkmıyom o yüzden şifrem
çok çooook uzun 21 haneli ve içinde ne ararsan var bir ben yokum.
Ama okuldan girmesi çok zor oluyo yaw :saf:

ben hiç değiştirmedim, gelenekçi bi adamım napım...

valla bende bööye bir sorun olmadığı değiştirmedim değiştirmeyi de düşünmüyorum. acaba ben üye olalı kaç gün oldu ki ? :)

Banada Oldu Daa :( Niee Acaba :(

Geri