Arkadaşlar modem şifreyi kabul etmiyor

bas reseti modeme arkasında minik bir deliq var kürdanı veya iğnei al bas deliqe sonra tekrar modemin arayüzüne gir bu sefer kurulum yap hızlı kurulum yazar orada şifre isterse yenilediğin şifreyi yaz :D olması lazım olmassa şifreyi değiştirememişsindir veya yanlış şifre değiştirmişsindir kolay gelsin ben böyle hallediyordum :D

Dediğini yaptım ama olmuyo bitürlü yeni şifreyi bitürlü kabul ettiremiyorum. Bilen varsa arkadaşlar yardım edinn

reset atarken kürdanı veya iğnei biraz beklet ışıklar yanıp sönecektir o zaman reset işi tamamdır. birde kullandığın modem ttnet'in verdiği mavi tek ethernet girişli modemi ise onlar tarih oluyor yenisini al birde sorun düzelmesse 444 0 375 ara

ah arkadaşım ah bene senin gibi aynı şeyleri yaşadım ama epey araştırmalarım dorultusunda buldum benim bulduklarımı azayım sana inşallah işine yarar.

şifre ve kullanıcı adı ne verirsen ver bu yazacaklarım farika ayarlarıdır.bunlar hiç değişmez.
kullanıcı adına:admin
şifreye:password

yazacaksın ve modemin midesine ineceksin.inşallah işe yarar.yaradıysa haberim olsun.cevap yaz.kolay gele.

şifre yerine :password

ya mutlu insan yüzü çıkıyor o adamın yerine p yazacaksın ve diğer kelimeleri devamına ekle

Saol onu ben biliyorum admin altınada password benim dediğim hani gelişmiş(internet kurulumu)kurulumda kullanıcı adından sonraki şifre varya ben onu değiştirmek istiyorum

samimi reset attıysan ya şifre yanlış yada şifreyi değiştirememişsin yada modem uçuk bu 3'ünden biri kesin doğru müşteri hizmetlerini aramakta fayda var derim kolay gelsin..

dostum şöyle yapacaksın ttnet sitesinden şifreni değiştirdiğini var sayarak anlatıyorum

ilk önce explorer in adres çubuğuna modem in arayüzüne girmek için gerekli olan ip adresini yazacaksın (bu ip ağ bağlantılarımda mausun sağıyla tukladığın da çıkan menü den ^^DURUM^^ yazana tıklatıp daha sonra ^^DESTEK^^ kısmına da tıklayıp ^^VARSAYILAN AĞ GEÇİDİ^^ yazan yerin karşısındaki ip dir. mesela 192.168.7.3 gibi ) daha sonra bu ip no yu adres çubuğuna yazdığında modem in arayüzüne girmen için kullanıcı adı ve parola isteyecek eğer ki sen bu bölümü değiştirmediysen kullanıcı adı DSL ve parola da aynı şekilde DSL dir büyük harflerle bunuda yapınca modemin arayüzüne girmiş olacaksın. daha sonra menülerde QUİCK CONFİGURATİON yazana tıklayıp oradaki kullanıcı adı ve şifreni yazıp altteki SUBMİT butonuna tıklayacaksın ve sorunun çözülmüş olacak eğer olmazsa ki olmaması imkansız yine bildiklerimi yazarım soracağın bierşey olursa kolay gelsin

Geri