ArkadasLar Hz MuhammetLe Dalga GectirmeyeLim Buraya bakaLım biraz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sh3iTaN

New member
Reaction score
0
ArkadasLar Hz MuhammetLe Dlaga Geçiyorlar ve Kuranı kerim e bi şeyLer yaPıyorLar,HackerLerin Dikkatine Batırmak için birLik yapaLım bu Siteyi ve herkese bu linki Dagıtınki herkes Çökertmeye caLıssın... Baya KorumaLı bi site..
Linki Veriyorum

.........................

ArkadasLar Herkes Dagıtsın Bu Linki pLs Site Yonetimi Siz Daha iyi anLarsınız bi ŞeyLer yaPaLım...

ya anlamıyorum ne demektir bu bu site sayende meşhur oluyor arkadaşım bunu yapacağına host veren siteye girsen de şikayet etsende kendin kapattırsan daha iyi olmaz mı ?

valla ben linke tiklayipta bakamadim sonra sinirlerim bozulur ama umarim gereken yapilir

bunları yapanlar tam o. çocuğu

bakamıyacağım çünkü defalarca verildi ve bloklu olan sitelerin çökertilmesi gayet zormuş bunun için bizim tek sığınağımız Allahtır.Allaha şikayet ediyorum bunları beni mahzur görün.

Arkadaşlar modlardan biri editlesin şu mesajı..Madem hit kazandığını düşünüyorsunuz...

Arkadaşım sende ilk mesajında bunu yazmışsın...Biraz enteresan geldii bana ama neyse...Modlardan biri editleyip silsin lütfen linki..ve linki gerekli arkadaşlara iletsinler... .....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri