arkadaslar su askere bi yardım

my_KuTSaL

New member
Reaction score
0
arkadaslar bildiginiz üzere ben hackhell in askeri olarak yeni görev yerim istanbul kartaltepeye gidecem ama istanbulu bilmiyorum ki ban bu konuda yardım edebilecek arkadaslar varsa şimdiden teşekkür ederim
adres:66. mknz p. tug. b. kartaltepe/istanbul sadece bu bilen arkadaslardan yardım bekliyorum

Nerden gelıceksın arkadasım ıstanbula ıstanbulumu bılmıyosun yoksa gelmeyımı bıraz acıklarsan yardımcı olmaya calısırız tabı

valla tek yardım edeceğim sadece eğer esenler otogarına gelirsen orda metro var ve metro ya binip aksaray istikametine gidersen bi kaç durak sonra kartaltepede inebilirsin ordan sonrasını bende bilmiorum ksra bakma

edit : yanlış hatırlamıosam durağın tam adı kartaltepe-kocatepe

kardes denizliden gelecem ama gec kalırsam tabi vukuat sayılıyor bilirsiniz adres tam belli değil kartaltepeyi ve nasıl bulucagımı bilmem lazım gitmeden kaybolmayalım

Kardesım kartaltepe bakırköy tarafında benım bıldıgım (Baska kataltepe yoksa)

Denizliden buyuk ıhtımal otobusle gelıceksın heralde, esenler otogarında indigin zaman orada bayrampasa ,metro,cezaevi,bakırkoy,guneslı vb bısuru mınıbusler var orda sordugun zaman sana yardımcı olurlar Hayırlı teskereler

teşekküler kardes allah razı olsun bilmemek kötü şey yaf gezmek lazımmıs

yok be abi ne alakası var bakırköyle ben yazdım ya okumadın mı

metroda aksaray yönüne binip kartaltepe kocatepe durağında ineceksin ;)

sen gel ben seni karşılarım lem....hehehee

olm bizim de tanıdıklarımız war salo eheralde yardım ederler... gerçi hackhellciler de burda ama

hoşgeldin arkadaşım..

yaw millet sora sora bağdatı buluo, kartaltepede neymis, paniğe gerek yok :)) otogardan metroya atla, nizamiyenin yakınında zaten durak...

arkadasım sen denizliden geleceksen otogara geleceksin ordan metroya bineceksin

zaten iki yada 3 durak sonra kartlatepe kocatepe ye geleceksin zaten metroda

kapının ustunde yazıyor kartaltepe kocatepe diye.

istanbulda kartaltepe birtane degil bakirkoy kartaltepe var bide bayrampasada var.bayrampasadaki ise sorun yok esenler bayrampasa otogarinda (esenler otogari olarakta geciyor) indigiginde metroyu sor bir durak sonra olmasi lazim.

bakirkoy kartaltepe ise metro ile bakirkoye kadar gelip incirli caddesine cik bakirkoy tarafina giden hanki otobuse binersen bin seni kartaltepe meydana goturur orada sorarsin. ama nette arastirdigima gore istoc yakinlarinda oldugunu gordum kislanin yani sen bayrampasa tarafina gitmen lazim buyuk olasilikla.

Buda gidecegin yer hakkinda eksi sozlukte yer alan bilgi:

istoç'un yakınlarında kocaman bir tugay. topkule , baştabya ve kartaltepe kışlalarından teşekkül. tankçı olursanız siyah bere takıyorsunuz, pek yakışıyor. tadal buraya yemek vermediğinden karavana adı verilen bir şeyle uğraşmak zorunda kalıyorsunuz. tugay karargah bölüğünde ki tuvalet sorumlusu bile iyi derecede ingilizce biliyor, 200 kişi arasında dil bilmeyen er yok. japonca, farsça gibi alakasız dilleri bilen insanlar bile var. bilgisayar ve y.dili olan kişiler yüksek ihtimalle buraya gidiyor acemi birliklerinden. buraya gitmek istemiyorsanız(istemeyin), dil bilmiyorsunuz,bilgisayar bilmiyorsunuz, ehliyetiniz yok...
(areels, 26.02.2005 10:28 ~ 13.01.2006 06:36)
#6965682 !?

1 mayis 2005 tarihinden itibaren "66 nci mekanize piyade(baris gücü) tugayi" ismiyle anilacak olan tugay.

topkule kışlasında tankçı, kartaltepe kışlasında topçu, baştabya kışlasında piyade birlikleri bulunur. tugay karargahı topkule kışlasında olup an itibariyle komutanlığını tuğgeneral ihsan balabanlı yapmaktadır.
(atacan, 08.05.2005 15:22)
#7464287 !?

pek yakında iki sus-er'e daha ev sahipliği yapacak olan tugay. (bkz: iago) (bkz: noid)

:)

Sana hayirli teskereler kardesim... Istanbul cok guzel biyer tadini cikart.

Geri