Arog mu-Muro mu?

mehmetünlü

New member
Reaction score
0
4719.jpg

Arif'in maceraları devam ediyor. Ama bu sefer uzayda değil binlerce yıl geçmişteyiz. A.R.O.G. vizyonda...

Detay,Fragman ve Seanslar İçin Buraya Tıklayın

4720.jpg

Başlarda basit bir dizi karakteriydi. Ama artık bir film kahramanı. Muro bu sefer içimizdeki sinema sevgisine sesleniyor...

Detay,Fragman ve Seanslar İçin Buraya Tıklayın

Muro diyorum ölümüne murocuyuz :D

Muronun daha cok izlenmesinde vadininde hayranlarinin cok olmasinin etkisi varmidir acaba???

ikiside bomba gayet güzel ama a.r.o.g daha profesyonele yakın, izlenmesi daha fazla zevk verecek gibime geliyor...

Cem Yılmaz'ı sevmiyorum :)
Bu nedenle bende "Muro" diyorummm

Bir Devrimci İdeaList olmalıdır. İlkelerine ve ülkesine sahip çıGmaLıdır .. MUROOOOO ;D

BEnce muro çnkü herkes azıcıkta murodur

sonuna kadar muro diyorum =) ..

Muro diyenLer Muro'yu izLediLer mi acaba..
hayatımda izLediğim tek espriLi berbat fiLmLerden bi tanesi muro..
arog da gora kadar oLmasa da piyasa da yer yapabiLecek bi fiLm oLmuş..
yani eLbette arog.. :)

iki filmi kıyaslamak bile hatadır. kesinlikle arog diyorum. muro biraz yavan kalmış gibime geldi.

arog'u izledim...mükemmel bi film..konusu sizi sarmayabilir ama espriler yine mükemmel..cem yılmaz döktürüyor yine..muro'ya gelince; izlemedim ama izleyen arkadaşlarım dizide gösterilen parçalardan başka bişey olmadığını söylediler..ve aileyle birlikte izlenilecek bir film olmadığınıda..
belaltı konuşmalar bi hayli fazlaymış.. sonuçta her iki filmde son zamanların adından en çok sözedilen filmleri ve herkesin zevki farklı olduğuna göre kıyas yapmak ne kadar doğru olur bilemem..ama bana sorarsanız ben arog derim....

Geri