Arsenal'i Adebayor Bitirdi

SĦARK

Lord Of The Game
Reaction score
0
Arsenal'i Adebayor Bitirdi

2v0mjgx.jpg

İngiltere Premier League 5. hafta mücadelesinde Manchester City evinde Arsenal'i 4-2 yendi. Maçın gollerini Manchester City adına 20. dakikada Almunia kendi kalesine, 74. dakikada Bellamy, 80. dakikada Adebayor ve 84. dakikada S.Wright-Phillips atarken, Arsenal'in gollerini 62. dakikada Van Persie ve 88. dakikada Rosicky kaydetti.

Maçın 80. dakikasında Adebayor golü attıktan sonra Arsenal tribününe gidip, sevinç gösterisi yapınca, Arsenal'li taraftarların tepkisini çekti ve hakemden sarı kart gördü. Maçın içinde çok üstün bir performans gösteren Adebayor, hem defansta, hem hücumda takıma büyük katkıda bulundu.

Karşılaşmanın 89. dakikasında Arsenal adına Van Persie'nin bir topu da direkten döndü. Son dakikalarda Arsenal birçok gol pozisyona girmesine rağmen, bunlardan yararlanamadı ve yenilgiye razı oldu.

Bu sonuçla Manchester City puanını 12'ye yükseltirken, ligde puan kayıpsız yoluna devam ediyor. Arsenal ise 6 puanda kaldı ve bu sezon ligdeki 2. yenilgisini aldı.​

Kaynak: Sporx​

M.City bu sezon şampiyon oLursa kimse şaşırmasın . . .

vayy be demek sarı kart gördü bilimiyorum hakemin buna hakkı oyq aslında ama ben öyle düşünüyorum ama ben de olsam ben de yapardım bence de şampiyon olcak bu arada

Geri