artık a. mod olarak başlamak istiyorm.. Atatürk için çalışmak istiyorm..

+u+énsté!n

FoRum ineği
Reaction score
0
||||deeP|||||||||uAnkara]]]]]]]| |H|||||||||||||||
bildiiniz gibi hackhell.com kurulduu tarihten beri görülmemiş bir hızla büyümeye başladı ve bu yöneticilerin istedii ana kadar devam edecektir.Son günlerde açılan yeni bölümlerle birlikte çapını arttırmakla birlkte,kuralların uygulanmasını sağlayan modlara olan ihtiyacı da artmıştır.Bu yeni açılan bölümlere de hiç kuşkusuz mod lar alınacak..

Bilirsiniz belki uzun zaman önce anket bölümüne talip olmuştum fakat,kabul edilmemişti..Şimdi kendimi daha geliştirdiime ve olgunlaştııma inanıyorum.Ayrıca okuluma ve sınavlarıma rağmen forumda ii işler yaptıımı söyleyenlerde oldu.İşte bende bu etkeneri göz önünde bulundurarak MUSTAFA KEMAL ATATÜRK bölümüne a.mod adaylıımı koyuyorum.Bu yazıyı yazarken gördüm,sanırım sıpa da oraya mod olmak istior.hem ona yardımcı olmak,hem de a.mod olarak kendimi geliştirmek adına güzel bir fırsat olduunu düşünüyorum.Ne kadar ciddi bi görev olduunu biliorm fakat gerçek bir Atatürk hayranı olarak -ki her Türk biir Atatürk hayranıdır- bu işin altından kalkacağıma inanıorm.Zaten sanırım,bu bölümün açılmasında etkiliydim çünkü öneriler de Bir Atatürk bölümü açılmasını önermiştim..

nOT:Mesaj sayımın az olmasının sebebi de bu arada nickimin cominec ten dhipfr££z£ e çevrilmesidir...Lütfen aldanmayon buna...

Desteğinizi bekliyorum,Atatürk ile ilgili somut bişeyler yapacağımı düşünmek bana gerçekten gurur ve heyecan weriyor..İnşallah bu duyguyu gerçekten yaşarım...

:hhman: lütfen torum yaparken kırıcı olmayın,bu ciddi bir iş:hhman:​

dHipfR££z£​

walla baktmda orda bir baslık bile acmamıssn... ama illede istiom diosan, calıscam diosan ....

keske Sipa Dan Once Acsaydin Ben Ona + Verdim Orda, O Zaten Mod Eger Orda Iyi Calismalar Yaparsan ......... Bu Noktalar + Olcak

orada yapılacak paylaşımların ayrı bir mod a ihtiyacı olacağını sanmıyorum...

HoCuSPoCuS' Alıntı:
keske Sipa Dan Once Acsaydin Ben Ona + Verdim Orda, O Zaten Mod Eger Orda Iyi Calismalar Yaparsan ......... Bu Noktalar + Olcak

bana + vermen burada + vermeni engellemz :sigara:

ben yorum yapmayım hayırlısı olsun. . .

R€B€L' Alıntı:
nick deişiminde msj sayılarınız,tşk v.s azalmaz arkadaşlar
cok istiyorsundur biliyorum ama
biraz daha calış
şuanlık icin + yada - vermicem
"tek bişeye ihtiyacın war oda calışmak calışmak calışmak"(böyle bişiylerdi):D
yok o para para para idi ama parada gözümüz yok :D:D:D google gibi olalım belki :p :p (dark ın sözü var:p )

sıpa söylemiş ki zaten ben a.mod olmak istiyorum.yani oraya mod olacak kişiye yardımcı olmak için..sıpa ya - weren bana + wersin ya da bana - veren sıpaya +wersin gibi bi durum yok...ikisine de istediinizi werebilirsiniz arkadaşlar..biz rakip diiliz ;) sıpa kardeşim başarılar sana da + wermeye giliorm dur..

bi de o bölümde 2 kişi fazla gelir diyen bi arkadaşım war,
arkadaşım oraya şu kadarcık zamanda açılan konu oranın ne kadar yoğun olacağını gösteriyor.

R€B€L' Alıntı:
nick deişiminde msj sayılarınız,tşk v.s azalmaz arkadaşlar
cok istiyorsundur biliyorum ama
biraz daha calış
şuanlık icin + yada - vermicem
"tek bişeye ihtiyacın war oda calışmak":D:Dsaolasın free

ya o konuda benim tam bi bilgim yok..kim olduunu hatırlamıorm ama,birisi demişti nick deişince mesajların silinio hah maximus tu sanırım..bn de ordan yola çıkarak dedim heralde eski mesajlarım silindi diye düşündüm ;)

eskiden ne kdar bakmazdım hiç onlara nickim 3. ayda deişti..kusura bakmayın

REBEL NASI BECERDIN ABI :D

i27383_REBEL.JPG

2 qi$i Oraya Fazla Olmaz Kanaati İçindeyim...qendine Güvenin varsa ve orayla mod olduqtan sonra ılgıleneceqsen...Ne qadar bi etqimiz var bilmiyorum ama +1905 derim...

hiç paylaşım yapmadan görev istemek ilginç

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=675

1. Moderatörlük için öncelikle başvuruda bulunduğunuz bölüm içinde paylaşımlarınızla ve yardımlarınızla diğer üyelerin takdirini ve beğenisini kazanmanız gerekmektedir.. (Kesinlikle basvurunuzda eğer görev verilirse şukadar arşivim var şukadarını paylaşırım,bölüme şunları şunları eklerim gibi saçma msjlar yazmayın... Şunu asla unutmayın hiçbirzaman bişeyler vermeden bişeyleri alamazsınız... )

nası yani ya

CHI€F' Alıntı:
hiç paylaşım yapmadan görev istemek ilginç

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=675

1. Moderatörlük için öncelikle başvuruda bulunduğunuz bölüm içinde paylaşımlarınızla ve yardımlarınızla diğer üyelerin takdirini ve beğenisini kazanmanız gerekmektedir.. (Kesinlikle basvurunuzda eğer görev verilirse şukadar arşivim var şukadarını paylaşırım,bölüme şunları şunları eklerim gibi saçma msjlar yazmayın... Şunu asla unutmayın hiçbirzaman bişeyler vermeden bişeyleri alamazsınız... )

şimdi ben hiç paylaşmadım mı sadece bunu söyle__?

dHipfR££z£' Alıntı:
şimdi ben hiç paylaşmadım mı sadece bunu söyle__?

ben yorum yaptım karşılık vemen gerkemiodu benimde karşılık vermemem gerekio ama maden sorun bende sana sorayım istedin bölümle ilgili kaç paylaşımın var link verebilirmisin

kusuruma bakmanı istemem
yazdıgın mesajda cok hata var,yazdıklarını kontrol ederek yazmazsan
ben bu işi ciddiye aldıgını düşünemem
ayrıca bir mod nelere sahip olmalıdır sabit başlıkta yazmakta
bence o kapsayabilirliğe henüz sahip değilsin

kardeşim
yaş olaraq sanırım biraz küçüqsün
ben yazılarını cevaplarını okurken bunu anladım
hea ii birisin online birisisin
ama modluq öle basit bir iş deildir.
istedigin bölümde bizim için çoq önemli bir bölüm o bölümü kaldıramayacagın kanaaatindeyim

hea birde iyi yada kötü yorumlara cevap yazma zorunda deilsin.
herkes görüşünü yazmada özgürdür.

bi kaç çalışmam war Atatürk le ilgili ama o bölümde deil..

o bölüm henüz yeni açıldı ..bildiğini düşünüyorum.neyse daha fazla uzatmayalım konu sapmasın ;)(pm atabilirsin)

Geri