_KeMaLiST_
New member
Oyuna gelmeyin
Kuruldugu yıllardan beri ulkemizde her fırsatta bir huzursuzluk ortamı ve ayrımcılıklar yaratılmaya calısıldı. Malesef vatandasımızda her zaman boyle oyunlara kolaylıkla atladı. Aslına baktıgınızda ulkemizde o kadar az grup var ki... Bu kadar az grupla bile bu kadar catısma ortamı nasıl yaratılıyor anlamıyorum. Simdi size bir karsılastırma yapmak istiyorum:
Türkiye’deki Gruplar:
-Dinci
-Laik
-Türk
-Kürt
-Alevi
-Sünni
Birde ABD deki gruplara bakalım:
-Beyaz
-Zenci
-Hristiyan
-Müslüman
-Yahudi
-Dunyanın butun ulkelerinden milyonlarca vatandas
-Katolik
-Ortodoks
-Protestan
-Savas yanlısı
-Savas karsıtı
-Muhafazakar
-Milliyetci
-Devrimci
-ve aklıma gelmeyen onlarcası...
Aradaki fark ortada:
Bu insanlar sorunsuz bir sekilde bir arada yasayabiliyorda biz neden yasayamıyoruz??
Cunku kendi ulkelerinde sagladıkları huzur ortamının bizim ulkemizde olmasından korkup her fırsatta mudahale ediyorlar. Biz de her seferinde bu oyuna hic dusunmeden atlıyoruz. Artık uyanın ve bunların oyununa gelmeyin ! ! !
Kuruldugu yıllardan beri ulkemizde her fırsatta bir huzursuzluk ortamı ve ayrımcılıklar yaratılmaya calısıldı. Malesef vatandasımızda her zaman boyle oyunlara kolaylıkla atladı. Aslına baktıgınızda ulkemizde o kadar az grup var ki... Bu kadar az grupla bile bu kadar catısma ortamı nasıl yaratılıyor anlamıyorum. Simdi size bir karsılastırma yapmak istiyorum:
Türkiye’deki Gruplar:
-Dinci
-Laik
-Türk
-Kürt
-Alevi
-Sünni
Birde ABD deki gruplara bakalım:
-Beyaz
-Zenci
-Hristiyan
-Müslüman
-Yahudi
-Dunyanın butun ulkelerinden milyonlarca vatandas
-Katolik
-Ortodoks
-Protestan
-Savas yanlısı
-Savas karsıtı
-Muhafazakar
-Milliyetci
-Devrimci
-ve aklıma gelmeyen onlarcası...
Aradaki fark ortada:
Bu insanlar sorunsuz bir sekilde bir arada yasayabiliyorda biz neden yasayamıyoruz??
Cunku kendi ulkelerinde sagladıkları huzur ortamının bizim ulkemizde olmasından korkup her fırsatta mudahale ediyorlar. Biz de her seferinde bu oyuna hic dusunmeden atlıyoruz. Artık uyanın ve bunların oyununa gelmeyin ! ! !