Artık Bu HamakLar ve YatakLar Moda

ayy ölüorum :durdurun

Ben dekorasyon bölümüne açtım. başka yer beni ilgilen dirmes,burası benim heeytt :D

kanka ya ne zaman şu yemek borcunu ısmarlıcan bak aklıma geldi yine :p

kanka sözüm söz biliyosunda:D

qapris görmesin bunları 2gün önce beyazıtta karşılaştık kesicek beni kesicek:D

işe gitmem gerekti hiç oturup konuşamadık bana çok sinirli :vur

kanka sözüm söz biliyosunda:D

qapris görmesin bunları 2gün önce beyazıtta karşılaştık kesicek beni kesicek:D

işe gitmem gerekti hiç oturup konuşamadık bana çok sinirli :vur

ondan önce ben kesecem seni sanki :sigara:

e-mine bana bunun tavana 8 mm lik çelik saplama ile bağlanmış çelik halatlılarından olan varsa ve yatağıda çelik yaylarla sabitleştirilmişinden varsa şipariş verebilirmiyim...

e-mine bana bunun tavana 8 mm lik çelik saplama ile bağlanmış çelik halatlılarından olan varsa ve yatağıda çelik yaylarla sabitleştirilmişinden varsa şipariş verebilirmiyim...

Ehh tam ölçünü bulmuşsun İbo :D

cok sallanır bunlar istedigin hareketi yapamassın bunlarda

çok janjanLı oLmuş ama ben normal yatağı hiç ßirşeye değişmem :hhmanD

komik ilginçlerle bi bağını göremiorum.. ben dekorasyon bölümüne açtım .. istediğin yere şikayet edebilirsin :goz:

amacın şikayet olduğunu düşündüğüne şaşırdım doğrusu. forum kurallarına göre forumda verilen bir konu daha sonra yeniden verilmiş ise konu kapatılır. bunu sen de biliyorsun, ben de biliyorum, forumda zaman geçiren herkes biliyor. konuyu kapatmıyorsan bu senin sorunun benim değil. kuralları kimse sana öğretecek değil. :goz:

hadi sana iyi günler...

amacın şikayet olduğunu düşündüğüne şaşırdım doğrusu. forum kurallarına göre forumda verilen bir konu daha sonra yeniden verilmiş ise konu kapatılır. bunu sen de biliyorsun, ben de biliyorum, forumda zaman geçiren herkes biliyor. konuyu kapatmıyorsan bu senin sorunun benim değil. kuralları kimse sana öğretecek değil. :goz:

hadi sana iyi günler...

bak kuralları bildiğine sevindim =)
"benimde bi açıklamam var ve kapatmıyorum" diorum.."zoruna gidiyorsa git şikayet et diorum" daha ne kadar açıklayıcı olabilirim ki :goz:

hıı hıı evet sorun benim sorunum..hadi şimdi.... eyvallah :goz:

emine sebebi konunun önceden açıldığını açıklayan kişi mi yoksa konuları mı birleştirmek? Zira ben aynı konu olursa iki konuyu birleştirirdim de senin de mi bu şekilde bir yaklaşımın var aynı konulara?

emine sebebi konunun önceden açıldığını açıklayan kişi mi yoksa konuları mı birleştirmek? Zira ben aynı konu olursa iki konuyu birleştirirdim de senin de mi bu şekilde bir yaklaşımın var aynı konulara?

Aras ne yapılması gerektiğini bende emin ol çok ii biliorum ve bi açıklamam var ve ka-pat-mı-yo-rum diorum.. + bu konunu n böle olduğunu rüyanda görüpte gelip post atacağını sanmıorum hangi kuş sana sölediyse bi de slm söle benden ona :goz:

iki kisilikte nasil olur ki ::D

Geri