artık gidiyorum...

cliper1907

forum elektro gitaristi
Reaction score
0
yönetim bölümünde açtığım konuyla oradakilerle veda ettikten sonra sizlede veda etmek istedim arkadaşlar...
bu konuyu buraya açmamın sebebi benim için üzgün ama özel bir gün olmasıdır...:(
bu siteye ve sizlere çok alıştım ama malum olduğu üzere lise sonum ve üniversite hayali kuruyorum..!
ve sınava 4 ay kaldı...
dolayısıyla yarından itibaren sanal alem hayatım bitiyor sınavın ertesi gününe kadar.
yani 4 ay sizlerden uzağım. bu zaman zarfındada mod luğu yürütemiyeceğim için onunda alınmasını istedim yarın son günüm yani...
şimdiye kadar üzdüğüm kırdıığım ve tartıştığım bütün userlardan özür dilerim kasıtlı bişey yapmadım...
bilginize..!
bu siteyi ve sizleri çok seviyorum:hhaşık
ama geçici olarak ayrı kalacağız üzgünüm :(
sitenin en küçük modundan bütün hackhell ailesine küçük bir veda...
geri döneceğim
beni unutmayın...
saygılarımla kendinize iyi bakın...
pazartesiden itibaren yokum
selametle...!!!!

unuturmuyuz lem. sen calış derslerine biz buralardayız.

hadi güzel bir haberle dönersin inşallah :)

Dostum oncelıkle allaha emanet ol hersey gonlunce olur ınsallah hh senı unutmaz unutamazda ... umarım ulasmak ıstedıgın emellerıne bır an once ulasırsın..

sana iyi dersler kardeşimmm hakkında hayırlısı olsunnn. görüşmek umuduyla... hoşcakall...

umarım kazanır ve aramıza mutlu bir şekilde dönersin ;)..sen burayı düşünme burası 4ever :p

umarım dilediğin başarıyı yakalarsın, biz tüm hackhell olarak burda seni bekliyor olucaz =)

Vahh yazıkk :p Neyse sen derslerine ağırlık ver tabii geleceğin söz konusu...İnş. kazanırsın hayırlı haber getirirsin...Şimdilik hoşçakal... =)

umarım önümüzdeki 4 ay boyunca bir hastalık geçirmeyiz, doktorumuz 4 ay izinli çünkü ;)

herşey gönlünce olsun biz burda olucaz kazan ve dön aramıza =)

Başarılar dilerim iyi haberlerle dönersin inşallah...

En yakın zamanda görüşmek dileğiyle dostum başarılar sana!!!

cliper sen bizim dostumuzsun seni unutmak mümkün değil sınavı geç ve ertesi gün gel yanımıza seni özliceğiz

cliper1907 inşallah istediğin üniversitede istediğin bölümü kazanırsın..Başarılar diliyorum..

kendine İyi Bak CLip
Sınawda Hepinize BaşaRıLar DiLiyorum

herkesin dediği gibi dualarımız seninle dostum seni bekleyeceğiz

Geri