Artık Tüm Programları Türkçe Kullanabilirsiniz - Software Translator 7.32

Arpej

♪ iяяєpℓαc&#110
Reaction score
0
Evt Arkdaşlar Sofware Translator Programı ile Nasıl programları türkçeye çevireceğimizi anlatacağım.

Masaüstümüze gelen rarın içindeki Setup.exe dosyasını çalıştırıyoruz.

Karşımıza yükleme ekranı geliyor.

kcjpxu.jpg

14j12y0.jpg

acr1uf.jpg

mjbbb.jpg

Evt masaüstümüze gelen Software Translator prgramımızı çalıştırıyoruz.Karşımıza bu ekran çıkıyor

34t9v9x.jpg

Sonra Karşımıza çıkan ekrandn ok diyoruz

ao5e8o.jpg

29cuwxt.jpg

Evt biraz bekledikten sonra Ok diyoruz ve Programımız artık Türkçe

2qcmkae.jpg

alintidir.

program files klasörünü ters tıklayıp ara ikonuna basarak istedigin dosyayı bulabilirisin

Anlatım için teşekkürler. Kullanımı o kadar da zor değilmiş aslında ama bilmeyince olmuyor işte. Öğrendik sayende hocam.

programı kurdum ve denedim ama sonuç fiyasko!!!....

arkadaşım anlatım için tkş ama indirdirdim anlattıgın gibi yaptım program hala ingilizce biyerde yanlışlıkmı yaptım

Evet neden öyle oldu acaba yanlışlık nerde anlıyamadım.:saskin

Arkadaşlar program saten orjinal dilinde kalıyor. Yapmanız gereken türkçeye çevirmek istediğiniz programı resimde görünen dictonary dosyasının yanındaki boşluğa bırakmak ve onun içinden açmak.
Türkçe olarak kullanmak istediğinz programı masaüsünden açarsanız orjinal dilinde açılır ama kısayolunu bahsedilen programın içine atıp çalıştırırsanız türkçeye çevirmiş olursunuz.

Lisanslı olmadığı için tam çeviri yapamıyor fakat yinede başarılı bi çalışma bi çok konuda yardımcı olacaktır.

oyunları da turkçeye çevirir mi bu program?

Denema amaçlı google earth programını seçiyorum , exe dosyasını türkçeye çevirdediğimde programı açıyor hatamı yapıyorum anlamadım

herşeyden önce emeğe saygı teşekkürler

kardes programı full yapmak m ıgerkıyor kı cevırıyorda bıraz ama sonra kapatıp tekrar actın mı programı gene aynı dılde kalıyor yardımcı olursan sevınırım

Geri