Artik Demir Alma Günü Geldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ALpMontana

КЯaL´da TaNıMaM КuяaL´da
Reaction score
0
DERS&ODEV fdrumunun BILGİSAYAR bolumune A.MOD adayıyım!!
NEDEN?:
1.BURADA BI AÇIK WAR
2.BU Bolumdekı paylasımlar ve yardımcı olduğum konular hakkında kendımı kanıtladığıma ınanıyorum
3.okulların açılması ile bu konuya rabet edılecekdır,şimdilik az ziyaret edılsede:(
4.reklam yapmak ıstelyenlerın uğrak yeri olmasi nedeni
5.bılgısayar öğretmenlığı 3. sinifim buraya b.proğramcılğı dan DGS ıle geldım 2bolum hakkında bılgı ve donanıma sahip olduğumu dusunuorum:hhman:

destek ve yorumlarınızı beklıyorum

iyi forumlar sayğılar..:hhman:
adaylığı 9.ay da ıdı bolumde gelismeler kaydit edılmıstır bolume bakarak yorum yapmanızı beklıorusm
saygılarımla iforumlar

http://www.hackhell.com/forumdisplay.php?f=106

Demir alma günün gelmemiş gibi daha :)

biraz daha zaman gerekiyor.

Henüz Erken Diye Düşünüyorum Şu Anlık -1

Evet Genelde -1 Dien Arkdaşlari BU bolumde odev tezde bılgısayar baslıgında yani DAHA HIÇ GÖRMEDIM :eek:

ALLAH GORMEYİ NASİP EDER İŞALLAH :ter:

i139722_adsz2.JPG

i139724_ads305z.JPG

Sana --- Veren İlk Kişi J@ck@l HackHeLL'in Demirbaşı
Şimdiye Kadar Nasıl Görmedin :)
Çalışmalarına Devam Edersen İleride Olabilirsin
Şu An ---

FoFeR' Alıntı:
Sana --- Veren İlk Kişi J@ck@l HackHeLL'in Demirbaşı
Şimdiye Kadar Nasıl Görmedin :)
Çalışmalarına Devam Edersen İleride Olabilirsin
Şu An ---

Bende $ahsen Seni Hiç Görmedim aLpoguz Nese YöneticiLiği KaLdıracagını Dü$ünmüyorum... -

alpoguzhan' Alıntı:
Evet Genelde -1 Dien Arkdaşlari BU FORMDA DAHA HIÇ GÖRMEDIM :eek:

ALLAH GORMEYİ NASİP EDER İŞALLAH :ter:

Oyun Dağıtımları Bölümüne Gir Görürsün...

abımı desteklıyorum neden dersenız?

o konu vermedek cok kebdısı yardım etmeyı sevıyor ve gercek ugrasdıgını
sabaha kadar ıstenılen yardıma cvb verebılmek ıcın yabancı bılgısayar sıtelerınde gezdıgıne ben sahıt oldum yawsss:eek:

onun ıcn +1 yetmedı ıse bıdaha+1111111

ben o bölümün mod u olarak yanlız olmadıgımızı ve oraya yardım için koşacak bir çok arkadaşımız oldugunu düşünüyorum
forumun en alt kademesinden en üstüne kadar herkes yardım edecek kapasiteye sahip oldugunu düşünüyorum

fakat yanlız başınada sorumluluk olmaz en azından sorumluluk alabilecek bir yetkili olsa kanatimce daha iyi olur bu alpoguzhan veya bir başkası olabilr madem alp arkadaşımız buna hevesli ben şans tanınsın derim yanlız orası agır bir bölüm şimdi oraya az kişi geliyor olabilir gelecekte ki yakın günlerdir bu gelecek orası çok yogun olacaktır sabahlayabilrisin haberin olsun
+1

mObİdİk' Alıntı:
ben o bölümün mod u olarak yanlız olmadıgımızı ve oraya yardım için koşacak bir çok arkadaşımız oldugunu düşünüyorum
forumun en alt kademesinden en üstüne kadar herkes yardım edecek kapasiteye sahip oldugunu düşünüyorum

fakat yanlız başınada sorumluluk olmaz en azından sorumluluk alabilecek bir yetkili olsa kanatimce daha iyi olur bu alpoguzhan veya bir başkası olabilr madem alp arkadaşımız buna hevesli ben şans tanınsın derim yanlız orası agır bir bölüm şimdi oraya az kişi geliyor olabilir gelecekte ki yakın günlerdir bu gelecek orası çok yogun olacaktır sabahlayabilrisin haberin olsun
+1

Bolum Mod.Olarak destek Wermen Çok Guzel TEŞEKÜRLER:hhman:

asistan modluğunuz için +1

asistan modluk için +1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri