Artizlerin Hasta Halleri..

sülFiriK

New member
Reaction score
0
İstanbul hülen! Ne öle monitördenmiş oturduu yerde
Ahanda artistlerin hasta halleri :D

23_zvezdi_ziza_19094.jpg

03_zvezdi_ziza_19968.jpg

15_zvezdi_ziza_24521.jpg

10_zvezdi_ziza_27376.jpg

PHOTOSHOP'a emeğinden dolayı teşekkür edioruz

güzelim kadınları ne hale getirmişler
pris hilton çok berbat olmuş be kıllı kıllı

Senin resimleri aldığın sitedeki tüm resimler photo shop ile yapılmış resimler. Site her ne kadar ingilizcede olsa biraz incelersen sende görürsün...

ps de sınır yok artık eline saglık

Swat_TR' Alıntı:
Senin resimleri aldığın sitedeki tüm resimler photo shop ile yapılmış resimler. Site her ne kadar ingilizcede olsa biraz incelersen sende görürsün...

maşallah gözlerin baya bi iyi görüyomuş anlamışsın fotoşop olduğunu :D usta bunları fotoşopun adını bilene sorsan söyler montaj olduğunu :) ingilizce mingilizce polemük yapmışın boşyere :)

sülFiriK' Alıntı:
maşallah gözlerin baya bi iyi görüyomuş anlamışsın fotoşop olduğunu :D usta bunları fotoşopun adını bilene sorsan söyler montaj olduğunu :) ingilizce mingilizce polemük yapmışın boşyere :)

Bi zahmet olmazsa resimlerin altında yazan siteye bir oradaki resimlere bak. Resimler büyük bni kısmı bu sitede var. Boşuna kimse kimseyi kandırmasın die söyledim. Hatta şu dev iskelet dediğiniz resim bile orda var...

off iğrenç olmuş :)

offf..

Swat_TR' Alıntı:
Bi zahmet olmazsa resimlerin altında yazan siteye bir oradaki resimlere bak. Resimler büyük bni kısmı bu sitede var. Boşuna kimse kimseyi kandırmasın die söyledim. Hatta şu dev iskelet dediğiniz resim bile orda var...

abijim kimseyi kandırdığımız yok! sen zannediyomusunki bunlar gerçektende artizlerin hasta halleri die?? worth1000 dünya çapında en geniş photoshop konsepti olan büyük bir kuruluş. valla artizlerin hasta halleri derken senin buna gerçekten inanacağına ve böyle bi topic'te de bukadar ciddiye alacağını bilsem açmazdım bu konuyu :Sopa

yawww olamaz böyle birşey yaaaa iğrençler eline sağlık

yeteri kadar sogudum saol:)

Geri