Artlantis Studıo V2.0 Full

gakko42

New member
Reaction score
0
Uzun zamandır işlerim dolayısıyla paylaşım yapamıyordum.istek üzerine ARTLANTİS STUDIO yu paylaşıma sunuyorum.indirmesi çok kolay ya flash get ile ya da bir torrent programı ile indirebilirsin.şimdiden kolay gelsin.

link : http://uploaded.to/?id=58kkh7

GENEL AÇIKLAMA(İNG)
Artlantis interfaces directly with ArchiCAD™, VectorWorks™, SketchUp™ Pro, and Arc+™. With the recent addition of the DWF, OBJ and FBX import formats and updated DXF, DWG and 3DS plug-ins, Artlantis seamlessly interacts with all the leading CAD software as well, including Revit™ Architecture, 3ds Max™, Maya™, Rhino, CINEMA 4D™, LightWave™, and modo™.

postpsforreststudio700.jpg

Artlantis Studio is a unique software application developed especially for architects and designers, ideal for quickly and easily creating high quality 3D renderings, QuickTime® VR panoramas, objects and animations. A recognized leader in preview window technology, Artlantis is the rendering software used by over 167,000 architects, designers and urban design professionals in more than 80 countries.
Alıntıdır.
Image%2022.png

Screenshot_Anim.jpg

DİĞER PAYLAŞIMLARIMA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ

GÜLE GÜLE KULLAN TÜRKİYE

GÜLE GÜLE KULLAN HACKHELL

v2.02 benim klasörümde mevcutmuş kardeş.

v2.2 daha çıkmadı.Son mevcut yasal sürüm 2.0.3.
Sizin klasördeki de 2.0.2.Yani crackli son versiyon.Setupta Artlantis Studio 2 2.0.2 yazdığı için yanlış anlamaya sebep olabiliyor.

dosya silinmiş tekrar upload edersenız sevınırım

File doesn't exist (deleted by Admin-Panel or wrong ID). :(

Geri