Asistan Mod Adayliği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ChAcMooL.cK hadi benden de destek var +1

bendende desteq sana +1

Ordaki Arkadaşlar isterse neden olmasın +1967

maybe_' Alıntı:
:angel:

>>>geçmişteki kuyruk acında modlarla anlaşamamndan kaynaklanıyordu sanırım sting ben mi yalnış anladım bilmiyorum ama ayak basmadıgını sandıgın herkes işini yapmaya çalışıyor... mesela sen bi süre yoktun ne oldu.. seninde üyeligini mi alalım elinden...
:eek:

ayrıca asmod istegine + veriyorum cho. umarım hayırlı olur...

hah :cool: kuyruk acısının kimLerde oLduunu biLmeyen 1isin .arkadaşım hiç 1 aLkası yok konuyLa . ayak basmadığını sandığım kişiLer eskiLerden ayak basıyordu ve şimdi yokLar . örnek vermenin 1 manası yok sende biLiorsun bu kişiLeri . eğer bu arkadaşLarımız foruma 1 ay ayak basmıyosa görevinden aLınması en uygun oLanı . dediğim gibi görev böLgeLerinde boşLuk oLuşursa görevLi oLma yoLunda rekabet artar , payLaşım hız kazanır .Senin konuyu ne derece anLadığını da kestiremedim dorusu :)
ben 1süre yoktum diiL bazı sebepLerden ötürü ayak basmıyodum biLip biLmeden yorum yapma arkadaşım . kafana göre takıL =)

arkadası severim sayarım mesajlarını da takıp ediyorum benden +1 gencler hayırlısı olsun.

Olsun ya nie olmasınki sewerim arkadaşı zaten...:)

bende destek diyorum +1905

Hakkettiğini Düşünüyorum Benden Tam Destek..!
+1

konunun başında dediydim spor bölümü modları ne derse die +0.5 oldu antunun yorumunu göremedim:D +0.5:D

ortağımında görüşü benimkinden farklı deil..ama yinede ortağım gelsin o sölesin..

oLsun ya : )

eğer bölüm modları istiyorsa ve ihtiyaç varsa +1
hayırlısı olsun :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri