Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar oyun genel bölümüne asistan modluğa adayım size belki biraz erken gelebilir ama emin olun pişman olmazsınız...Yorumlarınızı bekliorm teşekkürler...
çünkü o godfather olayıyla gerçekten mükemmel bi paylaşım yaptı + hep benim işime yarayan şelerdi paylaşımları... bi + daha modifiye dünyasında daha ii paylaşımlarda yapıosun aslında orayıda düşün.... benden +1
yorumları dikkatli oku.. bende ilk basvurumda boyle karsılandım.. ama yılmadım dwm ettim simdi bak bakalm hepsi +1 bi tane yorumsuz azimle calıs ilerde alırsın meyvesini.. suanlık -1 ilersi icin umutluyum..
Ezmeyin beni ezmeyin Şu 2 ay sonra karşınıza çıkıp hatırlıomusunuz bi zamanlar fakir ama gururlu bi genç wardı diicem...Yorumlarınız için saolun beyler ben biraz daha pişiim en iyisi...:mutlu:
Dostum Sanirim Buraya Daha Fazla Zaman Ayirman Lazim En Azindan Arkadaşlarimiz öyle Düşünüyorlar Yorum Yapmaya Gerek Yok En Iyi Wakti Kendin Belirle...