Asistan Mod Uygulaması

Dark_Angel

Webmaster
Yönetici
Administrator
Reaction score
0
Son zamanlarda artan yonetıcı ısteklerı ve bızımde ıhtıyaclarımızı gozonunde bulundurdugumuzda, yönetici olmak için istekte bulunan uyelerımızı daha ıyı tanıyabılmemız ve gozlemleyebılmemız ıcın asistan mod uygulamasına gecmeyı uygun bulduk..

Asistan Mod nedemektir ne yapar?

Yonetıcı olmadan once ısteklerı olumlu gorulen uyeler once asistan mod olarak atanacak. Moderatorun yetkılerınden dusuk kullanıcı yetkılerın yuksek bır yetkılendırmesı olucak (kendı bolumunde) belli bir süre asistan mod olarak devam edip egerki yaptıkları ve çabası ile diger yonetıcılerı göreve gercekten uygun oldugu konusunda tatmın edebılırse yonetıcılıge yukselecektır.

Nasıl asistan mod olurum?

Asistan modluk ıcın yapıcagınız basvurular ayrı bı katagorıde olmayacaktır.. Daha once nasıl "HacKHeLL'de Görev Almak İsteyenler" katagorımızde yonetıcılık ıcın ıstekte bulunuyorsanız aynı uygulama devam etmektedır, tek fark direk mod atanmayacak önce uye denenecektır.

"HacKHeLL'de Görev Almak İsteyenler" katagorımıze baslık acmadan once her zamankı gibi uyeler önce http://www.hackhell.com/showthread.php?t=675 burayı okumalı ve kendılerını uygun gorduklerı takdırde konu acmalıdırlar..

Çok güzel bi uygulama oldu bence... Eski Nickimi rica edebilirmiyim :p

Edit: teşekkür ederim :)

Allah sizden Razı olsun ben eminim ilk defa mod olmak istiyorum yazıpda mod olan yoktur....! cunku biz milllet olarak sabırsızız. Ama sunuda belirteyim Kimse benim Rekorumu kıramaz Siteye Uye olmustum ve tam 5 dk. sonra ilk mesajım ceptelefonu bolumune mod olmak istegi idi :D ama bu uygulama icin gercekten cok tesekkurler dostum muhsembir uygulama hayırlısı olsun beea...!

burası yonetıcılık ıcın ıstek baslıgı degıl xsuaty :)

zaman göstercek umarım bu şekilde daha ii olur.. dark da arada bole bi konu acıyo ne kadar teşekkür varsa götürüyo. adaletmi bee:p

güzel bi uygulama diğer sitelerde yapılıyo bizim neyimiz eksik:D

modların yapıpta bunların yapamadıgı mesela ne olucak ?

iSpiYonCu' Alıntı:
modların yapıpta bunların yapamadıgı mesela ne olucak ?

yapamayacakları

msjları veya konuları silemeyecek,konuları sabıt yapamayacak veya sabıt konuyu kaldıramayacak

yapabılıceklerı

konuları kapatabılıcek,tasıyabılıcek,editleyebilicek

e güsel olmuş.. :) hayırlı olsun..

Guzel uygulama hıj değilse mod olmadan denenmıs olur

güzel bi uygulama foruma hayırlı olsun

asistanlar çanta da taşıcak mı? :q

dehşet bir uygulama örneği olmuş gayet zekice büyükmekte olan bir ailenin üyesi olarak sonuna kadar destekliyorum bu uygulamayı teprikler... yok böyle bir aile :D

guzel uygulama dark gerçekten devamlı modlar
değişicegine bole olması daha guzel bence
:cool:

hayırlı olsun hackhell camiyasına

Geri