Asistan Mod Uygulaması

hehe beni asistan mod yapsana siyah melekcigim cop kutusuna ay pardon geri donusum kutusuna hehe

Vay Sado Kardeşim . Nerelerdesin Yaw.... Olm Ne çöp Kutusu Sana En Kral Yerler Yakişir Lem...ben Bi Rica Ediyim Yonetim Kuruluna Seni Cayirağasinin Kizina Mod ( Pardon A.mod) Yapsinlar.ehueheuheeuehu.. Hayirli Cumalar Kardeşim....:) :) :)

aylardır a.modla adayız ama kaç msj da bellı olacak a.mod olup olmadığımız?

Şuhan Bu Bölümün Yöneticisi Varmı Veya Mod Kim GuvenLik açıkLarı // Vulnerabilities Dark_Angel Cvp Verebilirmisin..Cvp Bekliyorum

Şimdiden Tesekkürler..

MySouLNeedLove' Alıntı:
Şuhan Bu Bölümün Yöneticisi Varmı Veya Mod Kim GuvenLik açıkLarı // Vulnerabilities Dark_Angel Cvp Verebilirmisin..Cvp Bekliyorum

Şimdiden Tesekkürler..

Dark Angel yerine cevap vereyim..

web hacking & security genel bölümünde

Gövde Gösterisi
Exploiting
GuvenLik açıkLarı // Vulnerabilities
'alt bölümleri olmak üzere moderatör: blackwolf

Tesekkürler hellboy726

hellboy726' Alıntı:
Dark Angel yerine cevap vereyim..

web hacking & security genel bölümünde

Gövde Gösterisi
Exploiting
GuvenLik açıkLarı // Vulnerabilities
'alt bölümleri olmak üzere moderatör: blackwolf

hellboy726 Tesekkürler Abi...

guzel bır uygulama bencede a.modluk.

bır mevkıye mertebe mertebe cıkılırsa ısın zevkı dahada artar dıye dusunuyorum hemde kıymete bıner degılse ısteyen veya ıstenılen olursa elındekının kıymetını bılmez. herneyse mod arkadaslara ve a.mod arkadaslara gorevlerının kıymetını bılıp basarılı ıslere ımza atmaları dıleklerımle. hepsı bırbırınden degerlı temız cocuklar severım hepsını:)

ii güzel de ya abicim ben anlamıyorum mesela 3 yıldızlı bi abi var onun şimdi altında eski üye falan diil de ne biliim forumun karizması falan yazıyo (çok kıskanıyorum ben de istiyorum) artı bu 4 5 yıldızda da oluyo şimdi kim a. mod, kim mod anlayamıyoruz bi de şey var hiç yıldızı olmayan administor webmaster gibi amcalar onlara da saygı duyuyorum :)
back to work :çaliş

mod yada a.mod olduğunu anlasan da bi işe yaramaz bence. çünkü o uygulama yetkileri ile ilgili. mod ve a.mod yetkileri farklıdır (farkı nedir onuda bilmiyorum) zaten a.modlarda bende ki gibi A. Moderatör, Asistan Mod fln gibi yazar, ama tabiki o asistan mod yazısını sildirenlerde var tabiki. 1000 mesajı geçen herkes kullanıcı başlığına onursal üye, forumun çatlağı, çılgın üye vs vs yazdırabilir. ama şuan o işle ilgilenen adminler konuyu geçici olarak kapattılar.

birde kim mod kim üye diye sormuşsun. yöneticiler listesine bakarsan kimin nerede yönetici olduğunu görürsün kanka

yönetici kadrosu listesi için ----> Tıklayınız

bızım basvurularımız noolcak pekı??onun ıcınde bı acıklama yapsan bora abi cok sevınırım..

revolation' Alıntı:
:) sizin başvurular daha sonuç bulamdı. devam hala... benim ne kadar çok beklediğimi biliyorsun değil mi? :p
revo ben acele ettıgımden demıorm yanı bı an olsun hadı mod olıyım demek ıstemedım sadece yapılan basvurularda bı deısıklık yapılması gerekıomu gerekmıomu dıe sormustum..yınede saolasın..

çok güzel bir uygulama bence mod olmak isteyen herkes için kendini deneme fırsatı olmuş olur

SickDreTh' Alıntı:
revo ben acele ettıgımden demıorm yanı bı an olsun hadı mod olıyım demek ıstemedım sadece yapılan basvurularda bı deısıklık yapılması gerekıomu gerekmıomu dıe sormustum..yınede saolasın..

konun olumlu yada olumsuz gerekli görüldüğünde sonuç bulur. kimse yönetimin üst mercihlerinin orada ki başvuruları gözden geçirmediğini sanmasın. herkes için olumlu yada olumsuz anlamda uygun zaman geldiğinde gerekli yorum yapılıyor. biraz daha bekle derim... başvuru geri çekip yeniden başvuruda bulunmak gibi bişey yaparsan o zaman işin anlamı kalmaz... = )

Geri