_bozkurt_
New member
arkadaşlar askerliğimi hakkari-cukurcada jandarma komando olarak yaptım.göreve cıkmıştık intikal halindeydik sırtımızda 40,45 kiloyla yolumuza devam ediyoduk bi yandan da hava kararmaya başlamştı üst bölgesi kurmak icin yksek bi tepe yerleştik herkes 2 şer 3er yaptıgımız mevzilere giriyoduk mevzilere yerleştikten sonra gece 12 civarı kumanyaları acıp kahvaltı yaptık bizim isa diye bir arkadaşla beraberdik kahvaltyı yaptıkdan sonra ben tuvalet ihtiyacmı karşılamak icin mevizden ayrıldım ihtiyacımı gıderdım ve tim komutanın yanına uğradım biraz sohbet ettik aradan 1 sağat gecti gecmedi ayrıldğım mevziden sesler gelıyodu bağırma sesleri hemen koşarak mevziye yöneldik isa arkadaşım mevziden hortlak gormus gıbı fırladı.komutanın elinde fener vardı isaya cevirdi,isanın yüzü gözü şişmiş şaşırdık isa ne oldu dedik ağlıyarak komutana sarıldı. komutanım birisi beni dövdü, kim olum dedi komutan bilmiyorum komutanım uyuklamıstım mevzide dövmeden önce yaptıgınız mevzinin altında ekmek var onu cıkartın dedi.sonra uyudugu icin benı dövdü komutan nereye gösterdı sana dedi göterdıgı yeri köreklerle eştik bi cuval ekmek cıktı taze ekmegımzde kalmamıstı özet