Askere, ''Allah'' değil ''Yeah'' dedirtiliyor

Yahu ALLah Aşına Diyorum Bakın, Biriniz Çıkın Deyin Ki Bize Askerde "Yeah" DedirtiyorLar, BöyLe Bir Mantık Var Mıdır? Çıksın Birisi Desin Ki Evet Bana DedirttiLer, Kim Yaptırdıysa Zaten Gereken YapıLır O Kişi Hakkında Ama YapıLabiLeceğine İmkan, İhtimaL Vermiyorum, DeLi Saçması ŞeyLerLe Uğraşıp, Askeri Yıpratıp DurmayaLım...

Bundan Önceki KoaLisyon DönemLerinde Hep Cinci HocaLar, Sahte HocaLar Gündeme GeLirdi TeLevizyonLarda Basında...

Ama Akp İLe BirLikte Bu Tarz HaberLere Sünger ÇekiLdi, Artık Sahte Hoca HberLeri Duyuyormusunuz, Hayır Artık Sahte Asker, Hain Asker, Hain Ordu, Darbeci Ordu Adı ALtında HaberLer VeriLiyor SürekLi...

BunLara 5 Yaşındaki ÇocukLar BiLe İnanmıyor Artık, Bu Kadar Açık Seçik Renginizi BeLLi Edercesine, HaLkın En Çok Güvendiği DeğerLeri ZedeLemeye ÇaLışmayın, Herkes Herşeyin En Doğrusunu Da BiLiyor Merak Etmeyin, NeLer Yapmaya ÇaLışıLdığını Da, BunLarı Yapmayaın, Komik OLuyorsunuz...

soylermisin bana iskenderun da hangi kışlada ya da alayda mescit ya da cami var.. once namaz sonra nobet.. calistigim her is yerinde de boyle olmustur. yoksa calismam..

bilmeden konusuyor, yaziyor, ciziyorsunuz.. biktim sizin bu sacmaliklarınızdan artık.. YETERRRRRRRRRRR...

İskenderun 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığınca halka açık iftar yemeği verildiğini çokiyi biliyorum iftira atma.Orası Türkiye Cumhuriyetinin silahlı kuvvetleri kenarda kalmış işyeri değil.kimseye sormayacaklar önceliklerini.Kaza namazları neden koyulmuş hiç düşündünmü.Yüce Allah bile çalışmayı ibadet kabul ederek namazda kazayı emrederken sana ne oluyor anlamadım.

askeri birliklerde halka açık iftar

tugay da halka açık iftar yemeğimi veriliyor :huh: niye duymadık :001_huh: çok güzel 1 uygulama eğer yapılıyorsa :smile: tüm büyük askeri birliklerimize örnek 1 davranış olur .:smile:

tugay da halka açık iftar yemeğimi veriliyor :huh: niye duymadık :001_huh: çok güzel 1 uygulama eğer yapılıyorsa :smile: tüm büyük askeri birliklerimize örnek 1 davranış olur .:smile:

Askerden halka iftar yemeği

30.08.2009 13:28:57

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle İskenderun Belediyesi ve 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığınca Atatürk Anıtı alanında etkinlik düzenlendi. Alana gelen vatandaşlara askerler tarafından Türk Bayrağı ve Garnizon Komutanlığının bayrakları hediye edildi. Vatandaşlar daha sonra askerlerle birlikte iftar etmenin mutluluğunu yaşadı. İftarda ordu-millet dayanışması sergilendi.

Hatay devletinin tek Cumhurbaşkanı olan Tayfur Sökmen'in torunu Mehmet Mursaloğlu da iftar yemeğine katılarak askerler iftar yaptı. Mursaloğlu yaptığı açıklamasında, "Ordu ile millet her zaman omuz omuza olmalı. İskenderun'da ilk kez Garnizon Komutanlığı halka Ramazan ayında iftar yemeği veriyor. Bu da bizleri onurlandırmıştır" dedi.

Vatandaşlar ise askerin iftar yemeği vermesinden dolayı mutlu olduklarını ve devamını beklediklerini söyledi.

Gecede askerlerin söyledikleri pop tarzındaki şarkılar büyük beğeni topladı. Gecenin finalinde ise Atatürk defilesi yapıldı. Cumhuriyetin kuruluş yıl dönümlerinde Mustafa Kemal Atatürk'ün kıyafetlerinin de sergilendiği 'Geçmişten Günümüze Atatürk" defilesi yoğun ilgi gördü.
Vatandaşlar 10. Yıl Marşı eşliğinde defileyi, alkış tutarak izledi.

Anıt alanında gerçekleştirin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, 39. Mekanize Piyade Tugayı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Gürsel Öztürk, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Şerafettin Canda, CHP Hatay Milletvekili Adulaziz Yazar, İskenderun Emniyet Müdürü Yusuf Cinel ve vatandaşlar katıldı.

AHMET SEHER -HATAY
http://www.iha.com.tr/haber/detay.aspx?nid=86469&cid=11

sen askere gidip de eline bi biksi,uzi aldın mı acaba?kulağından mermi geçti mi hiç?bilmezsin!!bu arada 5 aylık üyeliğinle onursal üye kim yaptı seni..ben 5 senedir , site kurulduğundan beri burdayım fetoya peşkeş çekmeğimden mi?

yakın tarihe bakıp biraz gözünüzü açsanız türkiye üzerinde oynanan oyunların farkına varacaksınız. en basit iki örnek 12 eylüdel kenan evren yönetime el koyana kadar akan kanın hesabı yoktu. olaylara askerde polisde müdahele ediyor ama arkası kesilmiyordu. birden 12 eylül gecesi sihirli bir değnek değdi ve darbe oldu ordu yönetime el koydu demokrasi sekteye uğradı vee olaylar bıçak gibi kesildi. madem ordunun anarşiyi bitirme gücü vardıda neden darbe yapmadan bunu beceremedi. amaç neydi sizce..
ikincisi 28 şubat erbakan hükümet ortağı olunca hergün gazeteler tv ler irtica korkusu pompalamadımı 3 5 tane daha adını yeni duyduğumuz aczimendiler hergün tvlerde boy göstermedimi fadime şahinler ali kalkancılar.sanki sanki Kokoca TC ni bunlar yıkacak ülkeyi irana çevirecek korkusu pompalanmadı mı 28 şubat oldu hükümet istifa etti birden bunların da arkası da kesildi şimdi kim hatılrıyor onları kimse kullanıldılar ve atıldılar.
ordu siyaset bürokrasi arasında güç savaşları olduğu sürece bu kavgalar ve oyunlar bitmez..

Anlattıları gerçekten doğruysa kötü olaylat yaşamış.Genelkurmayımız Allah Allah diyecek ve öyle olması gerekir başka bişinin çıkması beklenemez.Ama hangi albay yapmışsa yani desteklemişse bunu gerçektenkötü olmuş.Kardeşim bizim ülkemiz müslüman bir ülkemi kimlikte islam diyemi geçiyor o zaman tesettürde bir dinin gereği.Çok gereksiz tesettürle alamıyoruz çok garip ve saçma olacak iş değil ...Değişiyor ve değişecektir bu devran.Ummayın ki gelmez Mevlam...

dinimizde tesettür diye bişey yoktur... dini öğren de gel.. saçma saçma konuşmayın.. kuran-ı kerim de ne türban adı geçer ne tesettür adı geçer.. bu saçmalık refah partisi döneminde meydana atılan ülkeyi bir şekilde bölmek ve ikilik yaratmak için yaratılan adice bir olaydır...

dinimizde tesettür diye bişey yoktur... dini öğren de gel.. saçma saçma konuşmayın.. kuran-ı kerim de ne türban adı geçer ne tesettür adı geçer.. bu saçmalık refah partisi döneminde meydana atılan ülkeyi bir şekilde bölmek ve ikilik yaratmak için yaratılan adice bir olaydır...

tabi ki haşa kuranı kerim de örtünme emri yoktur. mümkün olabildiğince açılmayı emreder tövbe tövbe

Açılmayı emir etmez kapanmayıda mecbur etmez islam dininde mecburiyet dayatma yoktur o kadar güzel bir din ki islamiyet ama sizin gibi dayatmacı zihniyet çıkarları uğruna kullananlar yüzünden dünyada terörist diye ülkemizde dayatmacı olarak biliniyor

sayın arkadaşlar..orduya dinsiz demiyoruz. ama şimdi ben iskenderunda deniz alayında ki 5000 asker olur bazı zamanlar tek bi mescit bile yok.. hakeza diğer bildiğim 3 deniz birliğinde de yok..

kaza namazı çok ama çok zorunlu hallerde eda edemediğinde, borcunu ödeyebilmen için vardır.. peygamber efendimiz kılıç kalkanla savaşırken bile ( savaş esnasında ) namazı bırakın kaza etmeyi , cemaati bile bırakmamıştır..

eğer kışla da iftar verilmişse buna da eyw. ama bu iftara başörtülüler alınmışmıdır acaba..?

bi de ordu içindeki cuntacıların hazırda bekleyen cuntacıları var bunlar fadime şahin, ali kalkancı, müslüm gündüz dü 28 şubatta.. şimdi de ömer öngüt ve iskender evrenesoğlu vardı hazır da bekleyen ama gel gör ki bu sefer yutturamadılar.. bu hocaları kendileri çıkarıyor. hepsi de sapık , karı kız düşkünü adamlar..

bi 28 şubatı daha Rabbim yaşatmasın bizlere..

ordunun içindeki cuntacılar bitmeden , yargı da ki despot insanlar def olmadan bu ülke hep laik kesimin stresi altında gerilim dolu günler yaşayacaktır..

yeter artık ülkemizi rahat bırakın. sizi gerici yobazlar ( chp zihniyetinedir sözüm ) asıl gerici onlardır..

bakınız Bakara 13..

kişisel polemiklerden uzak durdukca rabbim beni imtihan ediyor bunlarla...hasbinallah

sen askere gidip de eline bi biksi,uzi aldın mı acaba?kulağından mermi geçti mi hiç?bilmezsin!!bu arada 5 aylık üyeliğinle onursal üye kim yaptı seni..ben 5 senedir , site kurulduğundan beri burdayım fetoya peşkeş çekmeğimden mi?

1:diyarbakır silvan da . :74/2 tertipdim...2:5 yıldır üyesin ama çoğu şeyi öğrenememişsin...:sneaky2: 3:birilerine peşkeş çekilerek verilmiyor onursal üyelik burada :sneaky2: azıcık araştırrrr :mad:

daha neler duyacağız. Allahım münafıklıktan sana sığınıyorum.

çanakkale ve daha nice savaşlar böyle kazanıldı...şovalye ruhu ile değil

18 ay askerlik yaptım ordu tüfekli ve tüfeksiz hareketlerine ALLAH komutu ile başlardık bu iftirayı kim çıkardı tabiki pkk ve abd temsilcisi kansız fetonun veletleri çıkardı

[sıze="2"]insanların beynini yıkamayın darbe diye haksız diye büssürü insanı içeri attılar akp'nin işine gelmeyen adamları sırayla atılıyor içeri ayrıca kim askerde " yeah " diyor çok merak ediyorum.
Burdaki amaçları sanırım halkı askerden soğutmak onlarda biliyor Halkın her zaman ordunun yanında olduğunu.ASKERİ ELE GEÇİREMİCEKSİNİZ !!!
[/sıze]

Geri