'Askere gitmek istemiyoruz'

hazreti peygamber asker olarak nöbet tutanlara müjdesini vermişken; din adına askerliği yerden yere vurmak ve askerlik yapmamak gerektiğini söylemek,askerlik dinsizliktir demek nasıl bir müslümanlık...herşeyde olduğu gibi bunda da bazı duyguları istismar girişimleri var gibi duruyor....hadi hayırlısı...

g.z.

Alıntı:
comancero Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yazdıklarımı oku
yaş 20 ye gelince görürüz o gitmiyeceğim diyen GÖ zünü...!

Yaş 23 ve gitmiyorum. Gel göstereyim sana

YAŞ 29 GELİRİM KESERİM...

bi rahatsızlığı varsa zaten devlet almıyor onu askere. geri hizmete veriyor en kötü ihtimalle... ama bu istemiyoruz diye eylem nedir anlamadım. vicdani kısmını yapmak istemiyorsan imzalama askeri şubede evrağı, yapma 15 ay. vicdanına kalmış bi durum ama...

Sonuna Kadar Haklılar,
Hem Din Düşmanı Ol,
Hem'de Dindar Adamlara Askerlik Yaptır,
Bu Ne Yaman Çelişki.

dinle ne alakası var, saçmalama ya!

askere gitmek istemeyenin Türklüğünden ve müslümanlığından şüphelenirim

Bırakın şu melun,zındıkları,cehennemin dibine gitsinler!!!!

walla arkadalar bence her Türk şu şartşarda Askerlık gorewını yapmalıo ki askerlıgı ogrenelım cok usak dııl korkmayın yakındır güsel watanımısın basına ekşiyecekler basıları...o samanda saece sılahlı kuwwetler dııl bıslerde askerde aldıgımız egıtmın sayesınde watanımızı korumayya gayret gosterırısı....ben bu acıdan bakıyorum bu olaya.....gıtmek ıstemeyen gıtsın ırak ta yasasın lan!!!!!!

:thumbdown: Şu Yazdığın Yazıya Bakılacak Olursa Senin Türklükle Uzaktan Yakından Alakan Yok.Dalgacı Zıpçıktı biri olduğun apaçık ortada.
Madem Türksün Adam Gibi Türkçe Yazı Yaz.
Aptal Aptal Konuşmanıza ses çıkartmadık.Bu Aptal Konuşma Biçimini Birde yazıya Dökmeyin
.:thumbdown:

Askere gitmeyen Türkiye'den Gitsin ozaman ;)

Alsalarda Tekrar Gitsem Keşke

Her Türk Asker Doğar

Her Türk Asker Doğar

Her Türk Asker Doğar

EY TURK GENCLIGI BIRINCI VAZIFEN TURK ISTIKBALINI KORUMAK VE ILELEBET MUHAFZA VE MUDAFA ETMEKDIR !!!! MEVCUDIYETININ VE ISTIKBALININ YEGANE TEMELI BUDUR !!! dedi ve ayrildi bizlerden bizse su bu vatana bu sekil laflarlami hizmet edecez ASKERLIK BI ONUR GURUR NAMUSDUR HER TURK GENCI BU DUYGU TATMALI ER YADA GEC

bende gitmek istemiyordum ama dike dike gittik... bu ülkede herkes askerlik yapıyorsa sende mecbursun.. ozaman t.c. vatandaşlığından vazgeçeceksin..

Ha bunların arasında militan yok öLe mi? garip =) tekeL işçiLeri haklarını arıoLar haklılar yada haksızLar orası hükümeti iLqiLendirir... Tutupta haklarını arayana militan diosan "yazık"...

Askere gidenLer saLak demi? Doquda BizLeri koruyan pkk LıLara gecit vermeyen arkadasLarım abiLerim salak demi orda askerLik yapıyor? Buqun Dünyada savas cıqsa bizi qim koruyacak? poLis mi asker mi?

Ankara'nın eLmadaq haricinde heryerini karıs karıs bilirim. Kızılaydaki her türLü meqana girip cıkmısLıqım var... heLe ki yukseL konur 1 konur 2 ortamını o kadar iyi bilirim ki bunu istesende anLayamassın bu yuzden bana oraları anLatma ; )

-------------------------------------

Amerika'dan Isparta Komando BirLiqine bundan 2,5 yıL önce bir generaL ve yanında 2 aLbay geLdi... Bizim askerLerimizi görünce sasırdıLar...

dedikLeri sey bu cocukLar asker mi doqdu? sanki 40 yıllık asker gibiLer...

Bizim Binbaşımız OrGeneraLinden izin alarak der ki;

Bu cocukLar 1 Yıllık Asker! Ama içLerinde o kadar cok vatan sevgisi var ki, AnaLarı sağ oLsun... Vatan onLara emanet!

Umarım msj ulasır...

madem biliyorsun Ankara'yı o zaman amaç üzüm yemek değil araya tekel'i de sıkıştırıp bağcıyı dövmek ; ne diyeyim sade ve sadece ''yazık?''

sen eğer o tekelcilerin arasındaki militanları hala görememişsen yine yazık derim çünkü tek yanlı bakış kimseye fayda getirmedi bugüne kadar ...

her şeyi geçtim ben o mesajın hiçbir yerinde vicdani retçileri korumadım veya militan değildir demedim
saman alevi gibi söndüler dedim , ama burada herkes tutmuş bi ucundan çekiştiriyor

görmek ile bakmak gibi desene bu iş

----------------------------------------------------------------------------------------------

bu arada known ile newwave'in mesjlarına katılmamak imkansız

Önce İnsanlara niçin asker olduklarını iyice empoze etmek lazım. Maalesef Askerliği; hayatından 15 ay çalan fuzuli bi mecburiyet olarak görenler var. Düşünmüyolar ki Bu vatanı Yıllardır Kendi dedesi, babası Asker olarak korudu. Hem de 15 ay değil 20 ay değil. 5 yıl boyunca, Dile kolay 5 yıl. peki neden? bunu düşündün mü? Yan gelip yatmaya iyi alıştılar, Aldığı Her nefesi Şerefli Türk Askerine borçlu olduklarını anlamıyolar. Askere Gitmemek Dedesine Küfretmektir. vatan Hainliğidir.

boş boş konuşuonuz ya.yapmıcaksa gitcekmiş.sanki siz patronsunuz kuralları siz koyuyonuz.. bizim toplumumuz kurtuluş savaşndan beri asker toplumu olarak nitelendirilebilir.ama bu demek değildir asker olmayan Türk değil.asker olupta adam olmayanların oldugu gibi askerliğe gitmedende adam olunur.

bi rahatsızlığı varsa zaten devlet almıyor onu askere. geri hizmete veriyor en kötü ihtimalle... ama bu istemiyoruz diye eylem nedir anlamadım. vicdani kısmını yapmak istemiyorsan imzalama askeri şubede evrağı, yapma 15 ay. vicdanına kalmış bi durum ama...

dinle ne alakası var, saçmalama ya!

Vicdani Ret Sadece PKK Köpeklerinin Askere Gitmek İstemediği Bir Olay Değil,
Kişinin Dini İnançlarına Müdahele Olduğu İçin Vicdani Ret Olayı,
Bu İkisini Birbirinden Ayırmak Gerek.

ya gecsınler bunları bunları tırsaklar ölmekten korkuyorlar bu kadar cıngara gerek yok bıraz estetık amelıyat ısmı alı se olur alıye bu kadar yumusak yumusak gezerler

Geri