Askeri harcamalara denetim

olay basıt uzun lafın kısası askerıye evet para bosa gıdıyor gıtmıyor demıyorum ama devletın harcadıgı kadar degıl devletın aldıgı vergıler nereye gıdıyor kım bılıyr ? soyleyın bızde bılelım onun ıcın herseyı orduya baglamaya bakıyolar devletın okadar cok bora boka ve ıslerıne geldıgı gıbı harcagı para varken

SEN ASKERİ ELEŞTİRMEMDEN NEDEN RAHATSIZSIN
belli ki bu menfaatlerden nemalanan biri sin
şahsıma degil söylediklerimin aksini ispat edebiliyorsan yaz..
Keser döner sap döner gün gelir işte böyle hesap döner

Sen ne yazdın ya.. :D En iyi yerleri almışlar falan filan.. SEnin yazdığın buysa... Söyliycek yorumum yok benim.... Olurda fikrin değişir falan benim yanımda olursun Allah korusun... :D :D

:) yorum bu mu? benim pkk ile ne işim olur? sen onu git, pkk lı teröristleri çoban sandık diyen paşaya sor..

askeri gemilerle kaçakçılık yapan,işi meydana çıkınca denizci er ini vurduran birde intihar süsü veren denizci subaylara sor,

yetmedimi? askeri belgeleri 3 -5 deniz subayı kız öğrencinin memesinde takas eden ,askeri mahkemede soruşturması ajanlık iddiasıyla devam eden çürük mensuplara sor.

hani çok savunduğunuz şu ergenekon tayfasından ,pkk kamplarında''selam size dağların kahramanları diye'' nutuk çeken silivrili yalçın küçük ile çiçekçi perinçek e sorun...

pkk yı aklamak sizin savunduğunuz tayfanın asli işi.. benim değil... çamuru atarken kendindeki balçığa bakacaksın önce..

Yav sende biliyom diye dolaşıyon ya... Yaşını başını almışın forumda birşey yapıyorum hissi kendini rahatlatan birisin.. Ha bide belki iş yerinde safın birini bulmuş bunları anlatırsın.. Bir olayın arkasına sığınıp utanmadan başbakan ve cumhurbaşkanı gibi olayı sadece ernegenekona ve provakatiflere bağlayıp pkk aklıyorsun işte... .

Al ben sana örnek veriyimm. Seninki gibi ucuz örnekler değill... Gİt araştır..

Tokatta 7 şehit ve sonrasında cumhurbaşkanı ve başbakanının açıklamaları..

Taksim bombalanır ve ardından başbakanın açıklamaları...

Pkk yeter ulan biz yaptık demese size yedircikler... :D

Hakkaride minübüs bombalandı.. O gün bdp ile gizli görüşmeleriniz ortaya çıktı.. Konu ne!!! yeni anayasa... :D :D Daha olaydan 1 ay önce terörist bunlar diye bağıran başbakan yapıyor bunları.. :D Anlamadınız...

Pkk ile görüştüğümü kanıtlayamazlarsa şerefsizlerdir dedi.. Daha akşamına kendi ben görüşmem devlet görüşür dedi... :D :D Anlamadınız...

Şimdi kim pkk nın yanındaymış...

Perincekle yalcın küçükle işim olmaz.. Bugüne kadar savunmadımda savunmamda.. Ama madem rahatsız oluyorsun bdp milletvekillerinden hesap sor... Her hafta gidiyorlar anlaşıyorlar geliyorlar.. Onlara sesiniz çıkmıyor.. Al bir aklama olayı daha..

Öcalan itiyle artık görüşmeleri bitirip müzakere kısmına girmiyorum bile....öcalan vali olmalı diyen yazarınız bile var.... Şimdi git orduyla ilgili belge bulcam diye dolaş... İnsan düşmanıyla bu kadar uğraşmaz...

Unutmuşum yaa pkknın ateşkesi yapmasıda iktidarın pkk ile anlaştığının kesin kanıtıdır..... İSter inan ister inanma.. Hatta sen inanma...

Buyur burdan yak... Neden öyle yorumlar yaptığını asılsız bloglar okumandan belli.. Dediğim gibi sakın fikirlerin değişmesin... Sana iyilik olsun diye... :D

Bahset arkadaşım bahset...Telefon konuşmasını diyorsun dimi? Hani biri o anda uçuşta olan öbürüde yurt dışında olan subayın konuşmaları..

taraf gazetesinin yalan haberlerinden gına geldi artık.. Seninde varlığın bu millete armağansa taraftan alıntı yapma.. Ha git oku lafım yok ama gelipte bana öyle milliyetçiyim böyle milliyetçiyim diyip alıntılar yapmayın.. Komik oluyor.. Başkada yorum yapmıyorum kaldıramıyorsun şikayet ediyorsun... Bu konuda yorum yapmıyorum artık....

M3T3HAN bırak...) ben bunlarla 2 yıldır halleşirim. baya azaldılar ama mümkünmü hepsini ikna etmek..) benim dediklerimi aklınca bulandırıyor..cevabını kendide biliyor ama napsın , çöküşü kabul etmek herzaman zordur..
saydıklarım 100 de 1 bile değildi.. sorunları sahipleri bile artık bunları savunamıyor susuyor ama bunlar konuşuyor.. çürüklerin bağlı olduğu kurumlar bile artık bunların arkasında durmuyor ama saolsunlar burdan forumdan iyi destek çıkıyorlar)) faydası olsa gam yemem ama neyse:)

Böylelikle kızına ihale verip devleti batıranlardan,
damadına askeri anlaşmalarda öncelik tanıyanlardan
kurtulmuş olacağız inşallah.

Geri