Assassins Creed Brotherhood donma

Letsgo321

New member
Reaction score
0
arkadaşlar Assassins Creed Brotherhood ve assassins creed 2 de oyun kasılmıyor ama herhangi bir anda öyle bir kasılıyorki oynanmıyor ama 1 dk bekliyorum menüde geçiyor

sistemim:

2gb ram,1gb nvidia 9500gt ekran kartı windows 7

1.8 ghz

sorunu çözene +30

Selam dostum.

Aynı problemi bende yaşıyordum.Bildiğim kadarıyla crakc ile ilgiliydi..

Yenisini indirdim ama daha oynama fırsatım olmadı..Sistemim kotu gibi gözukmuyor.Ama tavsiyem ekran kartını güncelle driverını belki o zmn bir problem kalmaz

ekran kartım son sürüm ama yine aynı problemi yaşıyorum ekran kartım ve ramım iyi ama ghz düşük

ama oyuna yetiyor nasıl düzelte bilirim tüm crakları denedim olmuyor skidrow kullanıyorum ama gene aynı

İşlemci yükseltmediginiz sürece sorun düzelmez. aynı sorunu bende yasadım. işlemci yükselttim elim degmisken ekstradan da ekran kartı aldım. ama işlemci yükseltirseniz yeterli olur diye düsünüyorum

toplam ben ram ve ekran kartına 200tl koydum(ram 3gb idi ama yandı 2 gb taktık) ve diğer oyunlar böyle yapmıyor gta 4 bile çalışıyor donmadan

gta ile assansi kıyaslamayn. cok fark var arada. ekran kartı ramine güveniyosan ama verim alamıyosan işlemcide biter iş. dedigim gibi. işlemcinizi yükseltin

Geri