assassins creed revelations problemim

aquariusap

New member
Reaction score
0
Merhaba,
Arkadaşlar, oyunu normal oynuyordum aşama aşama ilerliyordum. Sonra sıkıldım, esc ile gelen menüden DNA ya girdim. Baktım orda görevlerin tamamlanma yüzdeler var %50 olan birine girdim. Sonra vaz geçtim ama eski kaldığım yere geri dönemiyorum. Yani şehirde boş boş dolandığım yere nasıl geri dönerim.

Öncelikle Böyle bir konu açtığın için Teşekkür ediyorum ve Oyunun uzmanı olarak Ne yapman gerektiğini Anlatıyorum.

Öncelikle ESC tusuna bas ve tekrar DNA seçeneğine gir.Ondan sonra klavyenin sol ok tuşuna basılı tut en soldaki DNA bölümü senin en on buşunduğun yerdir...

Assassins Creed'in Tüm serisi ile ilgili soruları özel mesaj şeklinde sorabilirsiniz...:closedeyes:

Anladığım kadarıyla boş boş şehirde gezdiğim bir durum yok. Yine o DNA menüsünden bir görev seçmem gerekiyor. En son görevi seçer tamamlarsam kaldığım yerden devam ederim sanırım.

Zaten Hiç Görev Yapmak İstemiyorsan Her Hangi Bir Görevi Bitir Birdahada Görev Alma ve İstediğin gibi Free Takıl...

Tekrar merhaba, uzun aradan sonra oyunu yeniden kurdum baştan oynayacağım. Ama yükledikten sonra güncellemeleri de kurmak istedim. ubisoft 1.01 i iptal edip yeni bir 1.02 güncellemesi çıkarmış. ben oyundan güncelledim 1.02 oldu. Ama crack yok nette aradım bazı bulduklarım işe yaramadı yani oyun açılmaz oldu. Aranızda güncellemeleri sorunsuz yapabilen var mı?

Geri