at gözlüğü takanlar size yazıyorum....!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kamer28

DOLUNAY
HH Üyesi
Reaction score
0
Rabbime hamd-ü senalar olsun,yazdırıyor ilham kale
akp yi dinin temeli olarak gören at gözlüğü takanlar gözünüzü sağa sola çevirinde gerçekleri görün...

geçen yazılarımda da yazdım ,,akpnin islam dininin bekçisi gibi görüp..

onun yaptığı bir yanlışa ,, genel olarak islam dinine yüklemeye vede müslümanları karalamaya ,,kendine insan diyen hiç bir canlının hakkı yoktur....

vatansever die bir vatandaş hırsızlardan bahsetmiş vede yazısında elinde kuran tutan küçük bağnaz çocuklar demişşş...

şimdi o bağnaz gerici lafını köküne kadar iade ediyorum...

islam dininin özünde ne var,, güzellik ,, ahlak ,,,temizlik,,saygı v.s..

bunları öğrenen bir insanın hırsızlık yapması ,,,vatanına ihanet etmesi mümkün değil..
akp yapmış bize ne kardeşim akpde var 400 kişi türkiyede var müslüman 70.000.000

neden türkiyedeki tüm müslümanları kötülüyorsunuz..yaranız nerden geliyor...

ben size yaranın nerden geldiğini başımdan geçen bir olay ile anlatayım...

bilgisayar teknisyeniyim ,,,bir müşteriye gittik,,müşterimiz 70 yaşlarında bir teyzemizdi sonradan anladıkki hristiyanmış,,, işimizi bitirdik çıkıcaz ,,arkadaş kablo unutmuş insanlık hali,,,durumu izah ettik teyzeye ama ne mümkün ben hafif sakallıyım çatacak pozisyonu vermiş olduk eline....

arkadaş şaka mahiyetinde kulağını çeker gibi neden unuttun sen bakimm,,

bende girdim lafa girdim dedimki teyze arkadaşın hafta sonu düğünü olucak ondandır..

vay anam o teyze kaplan gibi bir atlamadığı kaldı üstümüze sorular peşpeşe,,

1)eşin kapalımı olucak ( evet
2) neden sen çokmu sağlam müslümansınki eşin kapalı ( yo hayır )
3 ) neden kapalı bir eş aldın ( sevdiğim için )
4) eşin kapalı olmasaydı onu gene alırmıydın ( tabiki )
5)döndü bana neden sakalın var ( dinimin emri )
6)siz şimdi çokmu ii insanlarsınız ( ?????? )
7)bak tam müslüman olsanız işinizi yarım yapmazdınız kabloyu unutmasdınız......

ve bunları bize sıralarken ağzından salyalar akıyordu ,, gözleri yerinden fışkırıyor gibi idi..

vatandaş unutmuş olduğumuz kabloyu dahi müslümanlığımız ile bağdaştırdı..

lakin biz edebimizi bozmadık çıktık gittik...

o kadın gibi her şeyi müslümanlık ile bağdaştırmayın...

müslümanlar melek değil ,, her insan hata yapar...

akp yide müslümanların bekçisi olarak görmeyin at gözlüğünüzü çıkarın :goz:

kamer28 kimin karde$i ya esasLı estirmi$sin eyvaLLah saoLasın:goz: at gözLükLeerini çıkarsınLar biz patoLojide cam dibi kuLLanıoruz net görmek için ben onLara o camLardan gözLük yabtırıcam :D
,

:clap:clap:clap​

kamer28 kimin karde$i ya esasLı estirmi$sin eyvaLLah saoLasın:goz: at gözLükLeerini çıkarsınLar biz patoLojide cam dibi kuLLanıoruz net görmek için ben onLara o camLardan gözLük yabtırıcam :D
,

:clap:clap:clap​

vay kardeşim gelmiş nerdesin sen yaa :clap

valla sen onlardaki gözlüklerin çıkmasını beklersen işsiz kalırsın:goz:

millet istediğini istediği yere çekiyo öle düşünüyo düşüncenin önüne geçemeyizkii..Allah akıl fikir versin diyelim..

€rd@ls10;3496680' Alıntı:
at gözlüğü takanlar gözlüklerini çıkarmazlar :D

doğru kardeşş lakin çıkarmazlar neden çünkü ilahi işleyen bir sistem var...

zalim zalimliğini yapıcak ,,,mazlum hakkını savunucak..

cennet boşa değil

ve dahi cehennem lüzumsuz deil..

ama at gözlüğünü çıkarmadıkları için sağa sola çarpıyorlar .. canımızı acıtıyorlar...kanıyor her yanımız...

zalimler zulüm kusuyor...dünyanın her tarafında...

haklısın kardeş.bıktık artık şu ön yargılardan.

haklısın kardeş.bıktık artık şu ön yargılardan.

bıkmadık ...

canımıza tak etti...artık hayatta huzurum yok samimi şekilde söylüyorum..

resmen müslümanlara öcü gözüyle bakan yobazlar var..

beyni örümcek ağı ile dolmuş,,doğruyu yanlışı ayırt edemeyecek kadar önyargı manyağı olmuş ,,insanlar yığını var toplumumuzda...

bıkmadık ...

canımıza tak etti...artık hayatta huzurum yok samimi şekilde söylüyorum..

resmen müslümanlara öcü gözüyle bakan yobazlar var..

beyni örümcek ağı ile dolmuş,,doğruyu yanlışı ayırt edemeyecek kadar önyargı manyağı olmuş ,,insanlar yığını var toplumumuzda...

+1 ne diyeyim bu söze katılmamak olmaz

inanç sebatı gerektirir,sebat ise inandığın şeye sımsıkı bağlanmak ve uymakla olur,sıratı müstakim üzere olalım, gözlükleri olana hidayet isteyelim..yoksa dilin kemiği yok,içimizdekileri kusarsak forumda bulaşmadık yer kalmıycak:)

Teyze başka bir dinden. Olabilir, seni de anlamayabilir diyelim. Onları hele şöyle bir kenara koy da, bizden olanlarla uğraştığımız kadar onlarla uğraşmıyoruz.

Oduncu, ormanda elinde balta, ağacı keserken dallar, yapraklar arasından kulağına ağlamaklı bir ses gelir. Baltayı bir kenara koyup, ağaca döner:
"Biliyorum, canın acıyor ama, ben de seni kesip odun yapıp satacağım, çoluk çocuğumun nafakasını çıkaracağım" der.
Ağaçtan ses gelir:
"Senin beni kesmene ağlamıyorum ki; Bana vurduğun elindeki baltanın sapı benden"

yorumunuz çok güzel bazı şeyleri güzel ifade etmişsiniz ancak size tamamı ile katılmıyorum
( maalesef ).
şeçim arifesinde İSTANBUL istiklal caddesinin girişinde bi tv program yapımcısı bir vadandaşı durdurup röportaj yaptı...
sordu vatandaşa : beyefendi yarın seçim var ülkemizde siz nasıl bir lider veya nasıl bir hükümet talebi ile seçim sandığına gideceksiniz ?
adam aynen şu ifadeyi kullandı : şimdiki hükümet sayesinde kursağımız kayboldu ( şimdiki hükümet akp ) işsizlik arttı , herşey pahalandı geçim çok güç hale geldi.inşallah başımıza doğru dürüst biri gelirde bizde adam gibi yaşarız dedi.
sunucu bir soru daha sordu dediki : peki sizin gözlemleriniz ne.sizce hangi hükümet bunları yapabilir.SİZ OYUNUZU HANGİ PARTİYE VERECEKSİNİZ ?
cevabı şu oldu : TABİKİ AKP.

GÖZÜNE AT GÖZLÜĞÜ TAKANLAR AKP Yİ ELEŞTRİP İSLAMA DİL UZATANLAR DEĞİL.PARA VE MENFAAT İÇİN SAKAL BIRAKIP KAPANAN VEYA KENDİ MENFAATLERİ İÇİN AKP YANDAŞI OLUP ÇEVRESİNDEKİNİ DE ARKASINDAN SÜRÜKLEYEN MAHLUKATLARDIR.
günümüzde biliyorsunuzki sırtını dayıyabileceğin bir dayın yoksa bir çok işte başarısızsınız.sen çocuğunun geleceği için gidip akp üyesi oluyorsun niye belki evladımı bir yere işe koyarımda onunda geleceği garanti olur diye.eeee ne oldu şimdi at gözlüğünü kim taktı.ama bununlada bitse iyi.bizim milletimiz koyun sürüsü gibi kafayı kaldırıp bakmak yok ama koyun gibi kafasını önündekinin kıçına sokup yürümeyi biliriz.

VE SAKIN UNUTMAYIN ARKADAŞLAR ÜLKEMİZDE OKUYAN SAYISI İLERLEMİŞ OLABİLİR VE CİDDİ BOYUTLARDA BİRŞEYLER YAPABİLİYOR OLABİLİRİZ AMA SAKIN UNUTMAYINKİ CAHİL OLUP CEHALETE SÜRÜKLENMİŞ VE CEHALETTEN KURTARAMADIĞIMIZ BİR TOPLUMUMUZ VAR.

sakın yanlış bir kanıya varmayın ben milliyetçiliğimi savunurum.

CUMHURİYET yürüyüşüne gittim.ancak orada da insanlara hakaret ederek uzaklaştırıldım.uzaklaştırılmamın sebebi de şu.

ben oraya milliyetçi olarak gittim ve gördümki orada sadece şamatasına gelmişti millet.

ben TÜRKÜM diyen herkesin cebinde amerikan tütünü sigara vardı.
ben TÜRKÜM diyen insanların hiçbirisi ellerindeki TÜRK BAYRAĞI VE ATATÜRK posterinden başka TÜRK lüğü gösterecek hiçbir şey taşımıyordu.

ben bir önceki yazımda yazdım ve yine tekrarlıyorum.

CAHİL OLUP CEHALETE SÜRÜKLENMİŞ VE CEHALETTEN KURTULAMAYAN BİR TOPLUMUMUZ VAR.

akp dinin temeli diyenmi var? bu senin kuruntundur akp ye kimse dinin temeli demez ama dini sömürenler diyenler çoktur.

hikayene gelince 70 yaşındaki kadının saçmalaması normaldir ama o saçmalıyor diye seninde saçmalayabileceğin anlamına gelmez.ne gereği vardı şimdi hayat hikayeni buraya yazıyorsun ..

şimdi burda kitaplardaki ata resmine tahammül edemiyen okuldaki yobaz hikayeleri anlatılsa sonrada eşek semeri takanlar bu konuyu okusun dense aynı saçmalıkta olur öyle değilmi?...

bu fikirlerinizi paylasabileceginiz onlarca o konu var ve halada açılıyor birde kendi fikirlerinize ait konular acarsanız baş edemeyiz artık iki kelime yazan konu acar

bu yüzden sadece kaynak belirterek herhangi bir görüşü burda paylaşabilirsiniz tabi siyasi içerikli olmak kaydıyla

closed.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri