ATATÜRK ve BOZKURT

BOZKURT28 ve Onun Gbi Düşünenlere.............................
Puştta sensin hainde sensin. Sen kim oluyorsunda bana hain ve puşt diyorsun? (Özür dilerim hain ve puşttun sen) . ....Erdoğanıda onun yandaşlarınıda sizin gibi sonradan ATATÜRKçü olan beyinsizlerinde canı cehenneme .Zaten öbür dünyada göreceksiniz kim haklı , kim haksız ve Allah kimin yanında .....O kadar Türksün müslümansın şimdiye kadar ne yaptın ülken için ?Ülkenin şeriat yönetimine doğru gitiği şu günlerde arkasına destek alıp vumhuriyeti koruyabilecek insanları tek tek sahte bir suçlamayla içeri alıyorlar.İçlerinde çok değer verdiğim düşüncelerine saygı duyup beğendiğim insanlarda var.Beş para etmeyenlerde.Ama asıl sorun ney biliyormusun bu tezgaha kanmanız....
Adamın kasasından elbette o kadar para çıkar niye biliyormusun.O bir işadamı ve ATOnun başkanı.Yönetime ait para olabilir.Siz gidin Erdoğanın 25 yaşındaki sıpasının aldığı gemiciğin hesabını sorun.Veya ABDullah gülün 17 yaşındaki sıpasının kurduğu şirketleri veya veya KANAKITAN ın oğlunun kurduğu mısır tavuk yumurta şirketlerini araştırın.Siz sadece ATATÜRK maskesi takmış dağdaki teröristten farkı olmayan insanlarsınız.Söylenecek çok şey var ama.Siz yine hakaretlere başlayıp insanın sinirlerini bozmaktan başka birşey yapmayacaksınız...Unutmadan karanlık işler çeviriyorsunuz bari ATATÜRKü ve PEYGAMBERİ karıştırmayın bu işlere....Cehennemde kalma sürenizi birazda olsa kısaltabilirsiniz.......

BOZKURT28 ve Onun Gbi Düşünenlere.............................
Puştta sensin hainde sensin. Sen kim oluyorsunda bana hain ve puşt diyorsun? (Özür dilerim hain ve puşttun sen) . ....Erdoğanıda onun yandaşlarınıda sizin gibi sonradan ATATÜRKçü olan beyinsizlerinde canı cehenneme .Zaten öbür dünyada göreceksiniz kim haklı , kim haksız ve Allah kimin yanında .....O kadar Türksün müslümansın şimdiye kadar ne yaptın ülken için ?Ülkenin şeriat yönetimine doğru gitiği şu günlerde arkasına destek alıp vumhuriyeti koruyabilecek insanları tek tek sahte bir suçlamayla içeri alıyorlar.İçlerinde çok değer verdiğim düşüncelerine saygı duyup beğendiğim insanlarda var.Beş para etmeyenlerde.Ama asıl sorun ney biliyormusun bu tezgaha kanmanız....
Adamın kasasından elbette o kadar para çıkar niye biliyormusun.O bir işadamı ve ATOnun başkanı.Yönetime ait para olabilir.Siz gidin Erdoğanın 25 yaşındaki sıpasının aldığı gemiciğin hesabını sorun.Veya ABDullah gülün 17 yaşındaki sıpasının kurduğu şirketleri veya veya KANAKITAN ın oğlunun kurduğu mısır tavuk yumurta şirketlerini araştırın.Siz sadece ATATÜRK maskesi takmış dağdaki teröristten farkı olmayan insanlarsınız.Söylenecek çok şey var ama.Siz yine hakaretlere başlayıp insanın sinirlerini bozmaktan başka birşey yapmayacaksınız...Unutmadan karanlık işler çeviriyorsunuz bari ATATÜRKü ve PEYGAMBERİ karıştırmayın bu işlere....Cehennemde kalma sürenizi birazda olsa kısaltabilirsiniz.......

söylediklerin beni alakadar etmiyor hala inatla akpden dem vuruyorsun :hhmanD

Münker misin nekir misin ?

ki bu soruyu sorduğumda :saskin bu hali aldığını da biliyorum.

sana hain dememin sebebi de faşist ve şovenist demendir!

hala anlayamadınız galiba Bozkurt Türk Tarihinin ve dolayısıyla Türklerin simgesidir.benim nazarımda her Türk Bir Bozkurttur.

Bozkurtu bi partiye bi idole veya düşünce akımlarına mal etmeyin Bozkurt tüm Türklerin ortak malıdır

Hala AKP den dem vururum elbet şuan ülkenin üstünde başka bir illet veya karanlık bir güç var mı?
Öyle bir ifade almadı yüzüm merak etme.Allahın verdiği zekayı ve aklı kullanamıyor ve doğruları göremiyorsan o senin sorunun.Doğruları görmek içinde doğaüstü bir varlık olmaya gerek yok cin,melek vs,,, gibi...Sizin gibilere şovenist ve faşist dememin birçok nedeni var...Yazsam roman olur derler aynen öyle .Herneyse işin gerçeği bu ülkeyi bölmek istiyorlar ve sizlerde bilerek yada bilmeyerek çanak tutuyor ve izin veriyorsunuz.Konuşunca sizde bizim söylediklerimizi söylüyorsunuz ancak sadece teori olarak kalıyor.Örneğin: Benim liseden arkadaş vardı Ocağın reisiydi.Konuşmaya gelince benim söylediklerime katılıyor aynı şeyleri söylüyorduk.Bu ülkeyi sağcı-solcu diye yıkmaya çalıştılar tutmadı.Müslüman-Alevi diye ayırmaya çalıştılar tutmadı.Türk - kürt diye bölmeye çalışıyorlar......ikimizde bu konularda hemfikirdik ancaaak.İş icraata gelince hafızası siliniyor gibiydi.Ben metal müzik dinliorum küpe,piercing filan (işin felsefesine dalmıycam) Birlik beraberlikten bahseden bu kişi karşısında düşman varmış gibi yanındakileri salıyordu üstüme.Veya benzer tipli insanlar yolda önümü çevirir oldu.Müslümanlığımı sorgular oldu.Acaba onlar münker veya nekir mi? Bu arkadaş Sınıftaki alevi arkadaşlarla dalga geçiyor aşağılıyordu... neyse lafı çok uzattım.Düşüncelerimiz bir ve hemfikiriz bu ülkeyi seviyoruz ve bölünmesini istemiyoruz ama siz sadece istiyorsunuz.Bu ülkeyi vücut olarak düşünürsek sağ kolada,sol kolada ihtiyaç var.Beyinin sağ tarafınada sol tarafınada ihtiyaç var.Yetarki aradaki iletişim kopuk olmasın ve önyargılı olmayalım ve birbirimizi tanıyalım...

atatürk ün kurduğu parti sizin özelliklerinizi taşımıyor demekki atatürk bozkurt deil aşırı milliyetçilik zarardır ..hüsrana uğramayın

Bu günlerde nedense hem yobaz kesimde hemde ırkçı kesimde inanılmaz bir şekilde Atatürk'ü sahiplenme çalışmaları artı. Tabi kendi sahtekarlıklarını nasıl gösterecekler ki?

Biz Atatürk'çüler neyi savunduğumuzu anlamaz olduk sayenizde. Yeri geldiğinde rahatça sövebildiğiniz Atatürk'ü sahiplenmeye çalışmanız hiç kimseye inandırıcı gelmez emin olun.

Yeri geldiğinde AtaTürkçüler .
Yeri Geldiğinde Arap Ümmetçisi .
Yer Yer Faşist .
Yer yer İp atarak Sözde birilerini asanlar .
Yer Yer Amerikancı .
Yer Yer Türk - İslam Sentezcisi .
Her Daim Türkücü . ( beste yok bişi yok , saz elinde Türklük marşları )

Ama her Daim Şeriatçılar .
Laiklik İlkesi ile dertleri var , Yıkmaya Çalışanların başında Geliyorlar .
Akp'ye kol kanat gerip , Dindar Cumhur seçiyorlar .
Mecliste pkk'lılar ile kol kola giriyorlar .

Nasıl oluyorda AtaTürkçü oluyorlar ?
Nasıl oluyorda AtaTürk milliyetçisi oluyorlar ?
AtaTürk'ün Milliyetçilik ilkesini sulandıran ve Laiklik ilkesiyle derdi olanlar , AtaTürkçü olmuş .
AtaTürk'üde bozkurt ilan etmişler .

Bunlara birşey denirmi bilinmez .
AtaTürkü işlerine geldikleri gibi kullananlar yine bunlardır .
Asıl '' Sözde '' AtaTürkçüler yine bunlardır .

sizin su anLayışınıza göre bütün bozkurtlar mhp lidir ... yada bütün mhp li ler bozkurttur ... yok böyle bişey burda arkadasların cogunun anlatmak istedigi seyde bu zaten...

Bozkurt o kadar eskiden gelen bi kavramdır ki ne tek bi parti sahip cıkabilir bu ideolajıye nede baska birileri...

herseyde Ataturkun arkadasına saklanılmıyorsa bu demek degıldır kı Ataturk u sızden az seviyoruz..

sizin su anLayışınıza göre bütün bozkurtlar mhp lidir ... yada bütün mhp li ler bozkurttur ... yok böyle bişey burda arkadasların cogunun anlatmak istedigi seyde bu zaten...

Bozkurt o kadar eskiden gelen bi kavramdır ki ne tek bi parti sahip cıkabilir bu ideolajıye nede baska birileri...

herseyde Ataturkun arkadasına saklanılmıyorsa bu demek degıldır kı Ataturk u sızden az seviyoruz..

teşekkürler arkadaşım

sonunda anlatmak istediğimizi anlayan birisi çıktı

Atatürk'ün aşırı milliyetçi olduğu yönündeki Atatürk bozkurttur ifadesi tamamıyla sapık bir ideolijidir. Demekki Atatürk milliyetçiliğini hiç anlayamamışsınız. Atatürk miliyetçiliğini kendi garip görüşlerine katan insanlarda var olması ne acı. .''Yurrta Sulh, Cihanda Sulh'' Atatürk'ün milliyetçilik anlayışı budur. Peki sizin bozkurt milliyetçiliği nedir?

Söz konusu yazının direk başka bir siteden kopyalandığıda nasıl belli oluyor. Resimler bile görünmüyor.. :D

Arkadaşım resimlerin hepsi gözüküyor. Sende Problem varsa benim kendi upload ttiğim resimleri alıntı diye sallama. Ve şunuda söylemeliym ki ideoloji kelimesinin anlamına sen bile bilmiyorsun. Haddini bil. Ararştırıp arştırmadanda cevap falan yazma.

teşekkürler arkadaşım

sonunda anlatmak istediğimizi anlayan birisi çıktı

Evet ne anlatmak istediğimi de birisi anladı sonunda:clap:clap:clap:clap:clap

eline emegine saglık be bozkurt! cok guzel!

Atatürk Bozkurtmuydu... Yok artık.. bu tip kurmacalarla kendinizi kandırmayınız...
Hücrelerine kadar Bozkurttu.Biz ülkücüler siz Marx'ın Lenin'in Stalin Kasabını idol kabul edip felsefelerini örümcek beyninize kazıdığınız dönemdede Atatürk'ü ve felsefesini benimseyip onun izindeydik. Şimdi de....
Kahramanlarınız bir bir balon gibi sönünce kendinize yeni bir sömürü aracı olarak Atatürk'ü buldunuz...Daha düne kadar vatan şairi saydığınız Nazım Hikmet gibi Atatürk'e küfrediyordunuz..Şimdi en sıkı Atatürkçü oldunuz.Siz Atatatürk'ü sevmediniz,sevmiyorsunuz,sevmeyeceksiniz.Sadece onu kullanmak istiyorsunuz..

Ben su an hıcbır sıyası partının tarafında değılım.Ama Turan ıstıyorum,mıllıyetcıyım,Atatürkcuyum Ve Sonuna kadar laik ve Cumhurıyetcıyım.Ulkucuilerın alttabakası serıatı ısteyebılır.Onlara doğruyu anlatmak gerekır.Ancak,Mhpnın ust duzey tadıklarım var ve sola yakın ınsanlar.

Yorumsuz sonrası

Atamız bozkurt falan değildir. Atamız Türk Milliyetçiside değildir. Milliyetçidir! arada dağlar kadar fark vardır. Vatanını milletini seven gelmiş geçmiş en büyük liderdir! Türklüğü öven zeki ilerigörüşlü dünyaya 1 kez gelmiş bir liderdir. Allah ondan razı olsun!

yahu arkadaş.. bana resimlerle hikayeler anlatma.. bana atatürkün söylediği sözlerden yaptığı davranışlarından devrimlerinden nasıl bir bozkurttçu olduğu göster..

Bilader bozkurt kelimesini duyunca neden tüylerin ürperiyor ki.??Bozkurttan kasıt kesinlikle bugünkü ülkücülük felan değil...hatta onlar bozkurt tabirini yerlerde süründürmüşlerdir..Türkülğün en eski, en köklü simgesi bozkurt tur..

Atatürk Bozkurtmuydu... Yok artık.. bu tip kurmacalarla kendinizi kandırmayınız...

atatürkle bozkurtun hiç bi alakası yok bunlarda biz attatürkcüyüz diye geçiniyolar gerçek atatürk görüşlerini savunanlar varsa onlarda denizlerdir

atatürke kim küfür ediyo atatürke küfür edenin anasını ......

Atamız bozkurt falan değildir. Atamız Türk Milliyetçiside değildir. Milliyetçidir! arada dağlar kadar fark vardır. Vatanını milletini seven gelmiş geçmiş en büyük liderdir! Türklüğü öven zeki ilerigörüşlü dünyaya 1 kez gelmiş bir liderdir. Allah ondan razı olsun!

Gerçekten çok merak ettim Milliyetçi ile Türk Milliyetçisi arasındaki fark nedir?
Birde iki satır altında Türklüğü öven demişsin bu durumda Türk Milliyetçisi olmuyor mu?

atatürkle bozkurtun hiç bi alakası yok bunlarda biz attatürkcüyüz diye geçiniyolar gerçek atatürk görüşlerini savunanlar varsa onlarda denizlerdir

atatürke kim küfür ediyo atatürke küfür edenin anasını ......
Atatürk'ün görüşlerini savunan dağda gezmez,banka soymaz,polise askere kurşun sıkmaz,büyülelçi kızı kaçırmaz ;)

madem o kadar Atatürkçüsünde nikinde che ne arıyor?

evet her türkün olması gerektigi gibi Atatürkde geçmişini tanıyan,koruyan koyu bir milliyetçiydi...

CHPnin altı okundan biri yani inkilaplarından biri milliyetciliktir...

Ama konuya baktıgımda yine Atatürkün işine gelen özelliklerini alan diğerlerini boşlayan kişileri gördüm =) atatürk aynı zmanda cumhuriyetci,milliyetci,Halkcı,devletci,LAİK vr inkilapcıydı

bu konuda bozkurt die sahiplenenler dier konularda laiklik fransız icadı diyip red etmeleri..aslında kişiliklerini anlatıyo =)

evet Atatürk bozkurttu...ama sokakta eli tesbihli dolaşan siyah takım elbiseli köpekciklerle karıştırmayalım ;)

evet her türkün olması gerektigi gibi Atatürkde geçmişini tanıyan,koruyan koyu bir milliyetçiydi...

CHPnin altı okundan biri yani inkilaplarından biri milliyetciliktir...

Ama konuya baktıgımda yine Atatürkün işine gelen özelliklerini alan diğerlerini boşlayan kişileri gördüm =) atatürk aynı zmanda cumhuriyetci,milliyetci,Halkcı,devletci,LAİK vr inkilapcıydı

bu konuda bozkurt die sahiplenenler dier konularda laiklik fransız icadı diyip red etmeleri..aslında kişiliklerini anlatıyo =)

evet Atatürk bozkurttu...ama sokakta eli tesbihli dolaşan siyah takım elbiseli köpekciklerle karıştırmayalım ;)

kimsenin kimseye köpekcik demeye hakkı yok.
hele sen karşındaki Türk hakaret ediyorum diye Türklüğümü ölçmeye kalkıyorsun ya sende Milliyetçi olduğunu söylemiştin:goz:
İkinci olarak laiklik demişsin;
Atatürk laikliği din ve devlet işlerini birbirinden ayırmak için koymuşu.Dini kullanıp rant sağlayanları dini kötü amaçla kullanıcaklar için.%95 i Müslüman olan bir ülkede Başörtüsü yasağı koymak gibi saçma sapan bir hataya düşmez,ve kullananlara yobaz ve gerici gözüyle bakanların suratına tükürürdü.

"Eğer kadınlarımız Şeriat'ın tavsiye ve dinin emrettiği bir kıyafetle, faziletin icap ettiği tavr-u hareketle içimizde bulunur, milletin ilim, sanat içtimai hareketlerine iştirak ederse, bu hali, emin olun, milletin en muteassıbları dahi takdir eder... Bilakis, o halin aleyhinde söylenecek sözlere karşı belki onun müteşebbislerinden daha fazla müdafii olur.'' (138) M. Kemal Atatürk - Ankara / 03.04.1923

Kaynak da Atatürk'ün söylev ve demeçleri =)

selametle ;)

hele sen karşındaki Türk hakaret ediyorum diye Türklüğümü ölçmeye kalkıyorsun ya sende Milliyetçi olduğunu söylemiştin:goz:
Atatürk laikliği din ve devlet işlerini birbirinden ayırmak için koymuşu.Dini kullanıp rant sağlayanları dini kötü amaçla kullanıcaklar için.%95 i Müslüman olan bir ülkede Başörtüsü yasağı koymak gibi saçma sapan bir hataya düşmez,ve kullananlara yobaz ve gerici gözüyle bakanların suratına tükürürdü.

"Eğer kadınlarımız Şeriat'ın tavsiye ve dinin emrettiği bir kıyafetle, faziletin icap ettiği tavr-u hareketle içimizde bulunur, milletin ilim, sanat içtimai hareketlerine iştirak ederse, bu hali, emin olun, milletin en muteassıbları dahi takdir eder... Bilakis, o halin aleyhinde söylenecek sözlere karşı belki onun müteşebbislerinden daha fazla müdafii olur.'' (138) M. Kemal Atatürk - Ankara / 03.04.1923

selametle ;)

bak sen =)

derim..bana göre siyah takım elbiseyle dolaşan..kendini mafya sanan lise çocukları,Akdeniz üniversitesinde oldugu gibi eli silahla dolaşıp istedigi an tetige rahatca basabilen insancıklar köpek kelimesi bile çok az...

konuyu yine türbana getirmişin..belliki abilerinden yeni bişey ögrenmissin türban tartısmak istiyosun..ama defalarca tartısıldı ben türbana karsı degilim..bunu defalarca söyledim..kamu kuruluşlarına girmesine karsıyım...

madem Atanın sözlerinden gidiyorus
Bazi yerlerde kadinlar görüyorum ki basina bir bez veya bir pestemal veya buna benzer bir seyler atarak yüzünü gözünü gizler ve yanindan geçen erkeklere karsi ya arkasini çevirir veya yere oturarak yumulur. Bu tavrin anlami ve isareti nedir? Baylar uygar bir millet anasi, millet kizi bu garip sekle, bu vahsi duruma girer mi? Bu durum, milleti çok gülünç gösteren bir görüntüdür. Derhal düzeltilmesi gerekir."Atatürk'ün Söylev ve Demeçleri, II. Cilt, s. 217

şeriat naraları atıp laikligi inkar edenlere =)

''Bizi yanlış yola sevkeden habisler biliniz ki çok kere din perdesine bürünmüşlerdir. Saf ve nezih halkımızı hep şeriat sözleriyle aldatagelmişlerdir. Tarihimizi okuyunuz dinleyiniz görürsünüz ki hep din kisvesi altındaki küfür ve alçaklıktan gelmiştir. Onlar her hayırlı hareketi dinle karşılarlar halbuki hamdolsun hepimiz dindarız artık bizim dinin icaplarını dinin yasaklarını öğrenmek için şundan bundan derse ve akil hocalığına ihtiyacımız yoktur. Milletimizin içinde hakiki ciddi alimler vardır. Milletimiz bu gibi alimleriyle iftihar eder. Bu gibi alimlere gidin bu efendi bize böyle diyor siz ne diyorsunuz deyin. Fakat umumiyetle buna da ihtiyaç yoktur. Bilhassa bizim dinimiz için herkesin elinde bir ölçü vardır. Bu ölçü ile hangi şeyin dine uygun olup olmadığını kolayca takdir edebilirsiniz. Eğer bizim dinimiz akla mantığa uygun bir din olmasaydı mükemmel olamazdı dinlerin sonuncusu olmazdı.''

Cumhuriyet'in temelinin laik bir dünya görüşüne dayalı olduğu hiçbir zaman unutulmamalı ve bu gerçek gözden kaçmamalıdır. Zira Türk halkı teokratik yönetimden çok ızdırap çekmiştir. Geri kalışının nedenleri arasında bunun önemli bir yeri vardır. (1930, Kırklareli) (Utkan Kocatürk, Doğumundan Ölümüne Kadar Kaynakçalı Atatürk Günlüğü, AKDTYK. Atatürk Araştırma Merkezi, Ankara, 1999, s. 437)

ve bu sözü özellikle senin ve senin gibiler için..

"Büyük dinimiz çalışmayanın insanlıkla ilgisi olmadığını söyler. Bazı kimseler modern olmayı kafir olmak sayıyorlar. Asil kafirlik onların bu inanışıdır."

Eğitimdir ki, bir ulusu ya hür, bağımsız, şanlı, yüksek bir toplum halinde yaşatır, ya da bir ulusu esaret ve sefalete terkeder .

önce egitim sonra siyaset...:goz:

selametle ;)

İlla Atatürk'ün sözlerinden bir kısmını seçip sizin istediğiniz şekilde bir alıntı yapacaksınız. Atatürk' gericiliğe hiç mi sesini çıkarmadı. İstiklal Mahkemeleri neden kuruldu? Onun bu konudaki düşüncelerini bilmiyor musunuz? Sürekli kendi işinize gelen söylemleri mi yazacaksınız?

Geri