ezberbozan
Banned
- Reaction score
- 0
Siz zaten herzaman Atatürk ük çıkarlarınız için kullnadınız
bu bilmeyen mi var
bu bilmeyen mi var
biz herzaman söyleriz ya bunların Atatürkçülükleri menfaat üzerine kurulmuş ,ve sahte didye
bak kendileri ötmeye başladı
RECEP TAYYİP ERDOĞAN göster kasımpaşa kabadayılığını sendende böyle bişey bekliyoruz dini istismar ettim ve gelen paralarla akp'yi kurdum diye söyle...
Dini istismar ettim, deniz fenerinden 41 milyon euro aldım..
Kasımpaşa Kabadayısı RTE...
Dostum Mutlu oldun mu????..:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun
Ne zaman saldırmaktan vazgeçeceksiniz...:clap:clap
ben şak şakçılarından yalakalanıp her ay partiye gidip 4 5 milyar cebe indirenlerden istemiyorum ben başbakanınızdan istiyorum.... işte burada ezikliğiniz ortada kendisinin yapmadığını siz yapmaya çalışıyorsunuz.... görelim kabadayılığını....
dostum ,o zaman onu sen değil,senin şak şaklığını ve yalakalığını yaptığın parti veya derneğin başkanı sorsun...Senin muhatabın burada biziz, :melek:melek
O süre 3 gün değil 1 hafta idi,bu cumartesi Başbakan Cemal Kamacı spor salonunda,Beyoğlu parti teşkilatı toplantısında .. herhalde orada açıklama yapar..2 gün daha sabret,
Dostum,Başbakan hakkında her türlü eleştiriyi yap ama, sakın Aydın Doğan gibi bir insan ile bir tutma , bu başbakan için çok büyük bir hakarettir...
Doğan medyası kene gibidir..Yapışmış hükümete devletin kanını emiyor. Birisi kenenin başını devletten çıkardığı zaman da , böyle saldırılar başlıyor.. Bu düzen yıllardır böyleydi..İnşallah , böyle devam etmez...
RECEP TAYYİP ERDOĞAN göster kasımpaşa kabadayılığını sendende böyle bişey bekliyoruz dini istismar ettim ve gelen paralarla akp'yi kurdum diye söyle...
sizin yıllardır söylediğiniz şey almanyadaki add... atatürk'ü kullanmak çok büyük suçtur... bunu kabul ediyorum aslanca çıkmış söylemiş.... peki başbakanınız çıksın desin ki ben dini istismar ettim deniz fenerinde 41 milyon euro para aldım ve akp'yi kurdum desin... gidip elini öpecem başbakanın....:goz::goz::goz:
demekki almamış,demekki dini istismar etmemiş,,sizinki gibi açıklamadığına göre ,iilla zorlayalımmı..yaptıysa açıklasın..