bak işte ne güzel öğrencisin, okuyorsun,öğreniyorsun. Ama birşeyi atlamaman gerekir. Cübbe ve sarık bizim değerlerimiz değildir.Orta Asya'dayken sarık ve cübbe giymezdi Türkler.Bize Araplardan geçti ve din sembolü haline geldi. Padişahlarımız da cübbe giydiler. Kuran'da cübbeyle ilgili ayet varsa gösterin, öğrenelim. Ben okurken öyle birşeye rastlamamıştım. Hem Müslümanlığı sevmiyorum diye birşey demedim. Sadece Müslümanlık adı altında iş çevirenleri, beyin yıkayanları sevmiyorum. Din savaşlarını, din için insanların birbirine girmesini tasvip etmiyorum. İnsanların dogma şeylere inanıp , bu inançlarını karşı inançtakilere haklı çıkarmak için çırpınmaları tuhafıma gidiyor. Herkes bir olamaz ki. Kimisi doğayı sorgulayarak büyümüştür, kimisi Kuran, İncil, Tevrat ile. Doğayı sorgulayan çocuk büyüdüğünde ateist bir bilim adamı olmuş, tüm insanlar için faydalı icatları olmuştur.Kuran'ı, İncil'i okuyan kişi devletin başına geçip halkın sırtından geçinmiştir.Hangisi cenneti hakediyor ? Bu çok geniş bir mevzu. Buluşların çoğu Yahudi kökenli bilim adamları tarafından yapılmış. Çünkü onlar üstün zekaya sahipler. Onları sevmesem de bunu kabul etmem gerekir.
Yahudilerin o hareketi de tasvip edilemez.Ama sizin hükümetinizin onlarla arası baya iyi. Bunu da görmeniz gerekir.
Aydın nedir ? Aydın akpnin ışığında yazı yazarak aydınlanmış kişiler değil. Sana dürüstçe soruyorum : Şuanki devrimin gidip yerine İran rejiminin gelmesini ister misin ? Aydın dediklerim onu istemeyen, Cumhuriyetçi kişiler.