Atatürk Havalimanı'nda Tarikatın Gövde Gösterisi!

Ne alakası var istanbul üniversitesi iktisat bölümü ile olayın. Burda sormadan olmayacak cevaplar vermek moda sanırım bari bende uyayım bu olaya. Dokuz eylül üniversitesi hukuk fakültesi mezunuyum ve yıllar yılı savcılık ondan sonra avukatlık yaptım hala yapıyorum dedikleriminde arkasındayım.
Kimsenin değerlerini aşağılamadım.

Böyle aydın bir kişilik Dokuz Eylül'den çıkardı ancak.İşte gerçek savcı.Ülkemizin sizin gibi insanlara ihtiyacı var :clap

( evet ben sormuştum, çünkü bazıları var kültürsüz, okumamış ve okuyan kesimle laf yarışına giriyorlar." Öküzlük yapmış" lafını görünce kuşkulandım sordum, ama öğrenci ağzıymış meğer )

Akıllı ol sarık cüppe giyen tanımadığın insanlara herkese şerefsiz dersen Ben de bütün atesistler şerefesidir. Hatta hepsi kafirdir derim

sadece gülüyorum:clap:clap:clap

ateistlerin edeceği lafları kaldırabilecek olgunluğun varsa ateistlere istediğin lafı et...

bırakın ateistleri benim yorumlarıma tahammül edemiyorsunuz

anadoluda bir deyiş söylenir derlerki
'' yiyemeyeceğin yaprağı yeme kaldıramayacağın yükün altına yatma''

sadece gülüyorum:clap:clap:clap

ateistlerin edeceği lafları kaldırabilecek olgunluğun varsa ateistlere istediğin lafı et...

bırakın ateistleri benim yorumlarıma tahammül edemiyorsunuz

anadoluda bir deyiş söylenir derlerki
'' yiyemeyeceğin yaprağı yeme kaldıramayacağın yükün altına yatma''

İster gül ister ağla . İşiniz gücünüz akşama kadar o şerefsiz bu şerefesiz vatan haini o ocu o bucu diye istediğiniz kaba herkesi sokamassanız. Herkes teerbiyesini muhafaza etsin..

bak işte ne güzel öğrencisin, okuyorsun,öğreniyorsun. Ama birşeyi atlamaman gerekir. Cübbe ve sarık bizim değerlerimiz değildir.Orta Asya'dayken sarık ve cübbe giymezdi Türkler.Bize Araplardan geçti ve din sembolü haline geldi. Padişahlarımız da cübbe giydiler. Kuran'da cübbeyle ilgili ayet varsa gösterin, öğrenelim. Ben okurken öyle birşeye rastlamamıştım. Hem Müslümanlığı sevmiyorum diye birşey demedim. Sadece Müslümanlık adı altında iş çevirenleri, beyin yıkayanları sevmiyorum. Din savaşlarını, din için insanların birbirine girmesini tasvip etmiyorum. İnsanların dogma şeylere inanıp , bu inançlarını karşı inançtakilere haklı çıkarmak için çırpınmaları tuhafıma gidiyor. Herkes bir olamaz ki. Kimisi doğayı sorgulayarak büyümüştür, kimisi Kuran, İncil, Tevrat ile. Doğayı sorgulayan çocuk büyüdüğünde ateist bir bilim adamı olmuş, tüm insanlar için faydalı icatları olmuştur.Kuran'ı, İncil'i okuyan kişi devletin başına geçip halkın sırtından geçinmiştir.Hangisi cenneti hakediyor ? Bu çok geniş bir mevzu. Buluşların çoğu Yahudi kökenli bilim adamları tarafından yapılmış. Çünkü onlar üstün zekaya sahipler. Onları sevmesem de bunu kabul etmem gerekir.

Yahudilerin o hareketi de tasvip edilemez.Ama sizin hükümetinizin onlarla arası baya iyi. Bunu da görmeniz gerekir.

Aydın nedir ? Aydın akpnin ışığında yazı yazarak aydınlanmış kişiler değil. Sana dürüstçe soruyorum : Şuanki devrimin gidip yerine İran rejiminin gelmesini ister misin ? Aydın dediklerim onu istemeyen, Cumhuriyetçi kişiler.

kur'anda arkanı yıkamanda yazmıyor sen onuda yapmıyorsundur kesin

İkili atışma ve hakaretlere son vermezseniz,
yapacağımı çok iyi biliyorum...

Bu arada resimdeki şahıslar için atıp tutan muhterem
üyelerimiz, yahudiler havaalanında topluca ibadet ederlerken
neredeydiniz...

bak işte ne güzel öğrencisin, okuyorsun,öğreniyorsun. Ama birşeyi atlamaman gerekir. Cübbe ve sarık bizim değerlerimiz değildir.Orta Asya'dayken sarık ve cübbe giymezdi Türkler.Bize Araplardan geçti ve din sembolü haline geldi. Padişahlarımız da cübbe giydiler. Kuran'da cübbeyle ilgili ayet varsa gösterin, öğrenelim. Ben okurken öyle birşeye rastlamamıştım. Hem Müslümanlığı sevmiyorum diye birşey demedim. Sadece Müslümanlık adı altında iş çevirenleri, beyin yıkayanları sevmiyorum. Din savaşlarını, din için insanların birbirine girmesini tasvip etmiyorum. İnsanların dogma şeylere inanıp , bu inançlarını karşı inançtakilere haklı çıkarmak için çırpınmaları tuhafıma gidiyor. Herkes bir olamaz ki. Kimisi doğayı sorgulayarak büyümüştür, kimisi Kuran, İncil, Tevrat ile. Doğayı sorgulayan çocuk büyüdüğünde ateist bir bilim adamı olmuş, tüm insanlar için faydalı icatları olmuştur.Kuran'ı, İncil'i okuyan kişi devletin başına geçip halkın sırtından geçinmiştir.Hangisi cenneti hakediyor ? Bu çok geniş bir mevzu. Buluşların çoğu Yahudi kökenli bilim adamları tarafından yapılmış. Çünkü onlar üstün zekaya sahipler. Onları sevmesem de bunu kabul etmem gerekir.

Yahudilerin o hareketi de tasvip edilemez.Ama sizin hükümetinizin onlarla arası baya iyi. Bunu da görmeniz gerekir.

Aydın nedir ? Aydın akpnin ışığında yazı yazarak aydınlanmış kişiler değil. Sana dürüstçe soruyorum : Şuanki devrimin gidip yerine İran rejiminin gelmesini ister misin ? Aydın dediklerim onu istemeyen, Cumhuriyetçi kişiler.

Yazdıklarına katıldığım yerlerde var katılmadığım yerlerde. Bugün öyle bir duruma geldik ki
dinini gerçekten yaşamak isteyenlerde dışlanır duruma geldi. Bir kişini namaz kılması göze batar duruma geldi ve bu kişini bu durumu onu madur duruma düşürdü. Bunu kimse inkar edemez. )Arada bir soru sorayım namaz kılan bir kişi chp den milletvekili olsa ki olamaz durumu nasıl olurdu? ) Misal: İmamhatip mezunları.. Heryerde kötü gözle bakılıyor bir iş yerine gittiklerinde sen ne mezunusun İmamhatip Olmaz!. Neyse Tsk.da asker olayım dese ilk önce ailesi araştırılr dindar mı değilmi , dindar ve başörülü biri varsa olmaz ki zaten İmamhatiplisin... Onun diplomasında TC. Milli Eğetim Bakanlığı yazmıyor sanki. Ama normal askerliğe gelince sana nereden mezunsun diye sormazlar direk alırlar.

Biraz konunun dışına çıktım gibi gözükebilir ama bunların hepsi bağlantılı. Ben işin bu tarafına bakıyorum ve bunları hepberaber yenmemiz ve hilesiz hurdasız bir yaşam geçirmek için çabalamamız gerektiğine inanıyorum.

İster gül ister ağla . İşiniz gücünüz akşama kadar o şerefsiz bu şerefesiz vatan haini o ocu o bucu diye istediğiniz kaba herkesi sokamassanız. Herkes teerbiyesini muhafaza etsin..

Ne güzel keşke tüm erkekler böyle cübbe giyseler mi diyecektim ? Atamız şapka devrimini niye yaptı hatırlatırım!

(Moderatörün yazısını yeni gördüm. Üzgünüm.İkili tartışma değil amacım , yazım üzerinden alıntılar yapılıyor.)

İkili atışma ve hakaretlere son vermezseniz,
yapacağımı çok iyi biliyorum...

Bu arada resimdeki şahıslar için atıp tutan muhterem
üyelerimiz, yahudiler havaalanında topluca ibadet ederlerken
neredeydiniz...

tarikatlerin güçlenmesini sağlayan vakıflar yasasını çıkaranlara her zaman tepkimizi veriyoruz buna emin ol..

ülkemizi tarikatlar ,masonlar cennetine çeviren hainlere olan tepkimiz devam edecektir..

Ne güzel keşke tüm erkekler böyle cübbe giyseler mi diyecektim ? Atamız şapka devrimini niye yaptı hatırlatırım!

(Moderatörün yazısını yeni gördüm. Üzgünüm.İkili tartışma değil amacım , yazım üzerinden alıntılar yapılıyor.)

Müslümanlar, Hristiyanların iyisine 'makul kefere', kötüsüne 'gavur', beterine şapkalı gavur' "denildiği bir dönemde, 25 Kasım 1925 tarihinde şapka inkilabı yapılmış ve bu inkılaba karşı geldikleri için 57 kişi idam edilmiştir... Atay, Falih Rıfkı; Çankaya, İst,1980, s.430 İngiliz araştırmacı yazar Paneth, "Turkey at the Gross roads " (Türkiye Yol Ayrımında) isimli kitabında o günler ile alakalı olarak: "Avrupa şapka imalatçıları altın günler yaşadılar. Gemiler dolusu fötr panama, kasket, ne varsa İstanbul'a gönderildi. İtalyan Borsalino kardeşlerin şapka yüklü gemisi İstanbul limanında idi zaten. Şapkanın gündeme gelmesi ile birlikte, geminin yükü alelacele gümrükten geçirildi. Borsalino kardeşler bu işten büyük kar elde ettiler... İstanbul'da erkeklerin kafalarında kağıt şapkalar hatta kadın .. şapkaları bile vardı," Şapka almakta zorluk çeken memurlara hükümet taksitle borç para vermiştir ve bu ilk devrim hareketini, yine devrimlerin savunucularından biri olan Halide Edip Adıvar:"Şapka kanunu, devrimlerin en beyhude ve en sathisidir, Bu kanuna sokaktaki adamın karşı çıkması, onu yapanlardan daha batılı bir davranıştır" diye tepki göstermiştir... Güneş gazetesi pazar eki, 2 Eylül 1990

Ben de sana bunu hatırlatırım

türküz biz arap değil.
demekki bi türk gibi yaşamalıyız.
ayrıca peygamber efendimiz de giyiordu lafı ne kadar düşüncesiz bi laf.
peygamber efendimizin giyinmesine sonsuz saygımız var.
ama zamanın değişiyor,teknoloji gelişiyor,giyim kuşamda yerinde saymıyor.
farzı yerine getirdin sünnetmi kaldı.
gene lafı ninja giyimine getirin bakalım nolacak,elinize ne geçecek.
ayrıca dini kullanmaya müsade edersek,üzerinden yıllarca hatta asırlarca siyaset yapılmasına izin verirsek,sonrada çıkıp dinimizi istediğimiz gibi yaşayamıyoruz deriz böyle kabak gibi.

O havalimanı hacı adayları umre adayları araplar ingilizler yahudiler herkes gelip gidiyor. Adı üstünde havalimanı parasını ödeyip uçağa biniyor yolculuğa gidiyor.Ve onları uğurlayanlar oluyor. Milletin giysisi ile uğraşmaktan ne zaman vazgeçeceksiniz ATEİSTler..

tarikatlerin güçlenmesini sağlayan vakıflar yasasını çıkaranlara her zaman tepkimizi veriyoruz buna emin ol..

ülkemizi tarikatlar ,masonlar cennetine çeviren hainlere olan tepkimiz devam edecektir..

Yahudilerin toplu ibadet yapıkları haber forumda yayınlandı
ama ben o konuda size ait bir mesaj göremedim ;)

Böyle olunca da insanlar ister istemez ayrımcılık yaptığınızı
Allah tarafından Lanetlenen bir kavmin insanlarını kendi dininizden olan
Müslümanlara karşı savunduğunu düşünebilir, ister istemez

mesajlarını editledigim zatı muhteremler sizi son kez uyarıyorum bu baslıkta veya herhangi bir baslıkta bu tarz davranıslara devam ederseniz gereğini uyarmadan yapacağım.

konusmayı tartısmayı bilmiyosanız buraya uğramayınız burası sevmediğiniz kişilere küfür hakaret edeceginiz yer değil....

türküz biz arap değil.
demekki bi türk gibi yaşamalıyız.
ayrıca peygamber efendimiz de giyiordu lafı ne kadar düşüncesiz bi laf.
peygamber efendimizin giyinmesine sonsuz saygımız var.
ama zamanın değişiyor,teknoloji gelişiyor,giyim kuşamda yerinde saymıyor.
farzı yerine getirdin sünnetmi kaldı.
gene lafı ninja giyimine getirin bakalım nolacak,elinize ne geçecek.
ayrıca dini kullanmaya müsade edersek,üzerinden yıllarca hatta asırlarca siyaset yapılmasına izin verirsek,sonrada çıkıp dinimizi istediğimiz gibi yaşayamıyoruz deriz böyle kabak gibi.

türklerin aslı orta asyada git onların elbisesini al giy o zaman

türklerin aslı orta asyada git onların elbisesini al giy o zaman

Öyle bir şey iddia eden yok ki. Bizler Asyalı gibi giyineceğiz, kimse karışamaz diyen yok. Batı medeniyetine göre giyiniyor herkes. Ancak köylerimizde insanlar geleneklerine göre giyiniyorlar. Yemenlili gül yüzlü kadınlarımız şalvarlı, şapkalı erkeklerimiz.Ama bu kıyafetler şehirlerde,resmi yerlerde giyilemez. Kişilerin kendilerine çeki düzen vermeleri gerekir.

Yahudiler içinse ben onları sevmiyorum zaten. O şekilde ayin yapmalarını da tasvip etmiyorum. Tarikat liderlerinin bu şekilde dolaşmalarını da. Zaten tarikatların varlığına da karşıyım.

arkadaş çok modern bir arkadaş çok medeni vede laik hemde cumhuriyetci
aynı atatürk havalimanında 1 ay önce yahudiler ayin yaptı onlar için neden bu kadar heycanlı yazılar yazmadı çünkü kendisi gibi bir sürü burda islam düşmanı var

selametle............

kafirler istemesede ALLAH nurunu tamamlayacaktır.......

arkadaş çok modern bir arkadaş çok medeni vede laik hemde cumhuriyetci
aynı atatürk havalimanında 1 ay önce yahudiler ayin yaptı onlar için neden bu kadar heycanlı yazılar yazmadı çünkü kendisi gibi bir sürü burda islam düşmanı var

selametle............

kafirler istemesede ALLAH nurunu tamamlayacaktır.......

imza:neb34

Yahudilerin toplu ibadet yapıkları haber forumda yayınlandı
ama ben o konuda size ait bir mesaj göremedim ;)

Böyle olunca da insanlar ister istemez ayrımcılık yaptığınızı
Allah tarafından Lanetlenen bir kavmin insanlarını kendi dininizden olan
Müslümanlara karşı savunduğunu düşünebilir, ister istemez

:clap .. ne ilginctir ki bundan bir iki ay evvel olan bir olay .. bu cok kati türklerden kimse birsey demedi nedense ..

Geri