Atatürk ve 19 Mucizesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Böyle birşey demedim de siz öyle bilin. Savaş farzdı yapıldı. Şehitlerin ruhu şad olsun. Bak ne demişim.

DeLiBeBe' Alıntı:
İslama inanan insanlar kurtarmıştır allah'ın izni ile ülkeyi.

Sondan bir önceki paragrafın 2. cümlesidir yukarıdaki. Nasıl okunmak istenirse öyle anlaşılır tabi.

Moralimizi bozmamıza gerek yok Atamıza dil uzatanların asıllarına bakın hiç biri Türk değildir, özelikle ermeni rum ve araplar çokça dil uzatıyorlar . Atamıza dil uzatan köpekler din üzerinden saldırıyor ama nafile, dinimizi dilimize çeviren ATATÜRK sayesinde artık biliyoruz gerçekleri ve köpeğin allah demesine kanmıyoruz artık. araplar putlara allah derlerdi, bir putu gösterip ne diye sorsanız allah derlerdi, bu köpeklerin allahıda ebu cehilin allahı gibidir, yarattığını tanımayan bir allah inancı taşıyorlar, kimin cennete gideceğini bile karar verecek kadar hadlerini aşmış papazlık yapmaktalar.

çeşit çeşit model model islam var allaha ortak koşan saidi kürdü delisinin ve kurana babalık isnat eden fetullahın inandığı islama lanet olsun. bunların islamı bozgunculuktur fitne fesatlıktır bunların allahı şeytandır, bunların allahı ebu cehilin allahı gibidir , lanet olsun bunların allahına...

Türk Milleti Allaha Atatürk gibi bir önder bağışladığı için DUACIDIR.

ben konuya göz atarak bir şeye dikkat çekmek istedim mucize dediğimiz şey herkesin gördüğü ve bildiği şeylerdir ve bu sayılarla olacak bir şey değildir yani ebced hesapları falan kullanırsan çok mucize buluruz ama bunlar tamamen sayı oyunları bence mustafa kemal bile bu şekilde olan şeylere inanmadığı için gökten indiğine inanılan hurafelere diye başlayan bir cümleyi telefuz etmezdi.

ki bu kraldan çok kralcılık demektir bir dönem ATATÜRK ü peygamber ilan edenler vede uzaydan geldiğine inanlarda vardı.

Böyle birşey demedim de siz öyle bilin. Savaş farzdı yapıldı. Şehitlerin ruhu şad olsun. Bak ne demişim.

DeLiBeBe Nickli Üyeden Alıntı
İslama inanan insanlar kurtarmıştır allah'ın izni ile ülkeyi.

Sondan bir önceki paragrafın 2. cümlesidir yukarıdaki. Nasıl okunmak istenirse öyle anlaşılır tabi.

Kendinle çelişiyorsun

Mkemal İslam'a inanan birisi değildi.

Kurtarıcıların başında duruyor ama..

Demirel tarzı siyasetten daha fazla korktuğum,

yine demirel tarzı din tacirliğidir,kusura bakmayın...Sınıfta kaldınız :)

dayanağı nedir diye sorarsınız,merakta kalmayın diye ekleyeyim:

odiseus'un cevabıdır...Tabii bu cevaba şu şekildede cevap verebilirsiniz:

-O zamanlar dindardı!!!,

e o zaman bu da Mustafa Kemal'i münafık yapar :)

hadi dökün içinizi,demokratik bi ülkede yaşıyoruz nasılsa!!!

Millete Kur'an-ı Kerim dagıtan Atatürke, dinsiz diyenler asıl kendileri dinsizdir.
Saglam bi dayak istiyorlar baska birsey degil ; )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri