ATM'de Soyulacak olursanız!!!

aqra001

New member
Reaction score
0
Eğer bir gün ATM makinelerinden bir soyguncu tarafından para çekmeye
zorlanırsanız,
PIN kodunuzu ters girmeniz halinde (Örn. 1234 yerine 4321.. gibi).
Makine parayı veriyor ancak bu arada polis de çağırıyor:))
Bu konuyu çok nadir kişinin bildiği için,burada paylaşmak istedim...:goz:

ilginc bi bilgi ilk defa duyuyorum

bilmiyorum ne kadar dğru bi bilgi ama türkiyede polis gelene kadar adamlar o paranın çoktan ırzına geçmiş olur..:)

duymadım ole bişi olabilirmi acaba denemek lazım :D:D arkadaş doğru soylemıs o paranın ırzına hemen gecerler

|ChaMuR|' Alıntı:
bilmiyorum ne kadar dğru bi bilgi amoa türkiyede polis gelene kadar adamlar o paranın çoktan ırzına geçmiş olur..:)
doğru abi işte :D:D:clap :clap

evet bunu daha oncede duymustum,kadikoydeki bi atmde hirsizi yakaladilar bu yontemle.paylastigin icin sağol

Yahu akıl var mantık var. Böyle birşeyin olması mümkün mü?

Benim şifrem 2222 önceki şifrem de 1221 di. Bu durumda ben her atm ye gittiğimde polisin de başımda bitmesi gerekiyordu.

İkincisi o kadar saf hırsızı nerden bulayım da paramı çaldıktan sonra bir de polisin gelmesini beklesin? Ya da polisin yeni bir ışınlanma aracı mı çıktı da benim haberim yok.

Ayrıca denemesi bedava. İnanan arkadaşlarımız bir atm den deneyebilirler. Yalnız 2 sen fazla denemeyin, maazallah haftasonu kartsız gezersiniz benden söylemesi..

valla ne kadar doğru ne kadar yanlış bir bilgi bilmiyorum ama doğru olması halinde sonuç vermez bu ülkede :s

KöstebeK' Alıntı:
Yahu akıl var mantık var. Böyle birşeyin olması mümkün mü?

Benim şifrem 2222 önceki şifrem de 1221 di. Bu durumda ben her atm ye gittiğimde polisin de başımda bitmesi gerekiyordu.

bu gece kopmam lazım.. :biggrin :vur

polisler gelene kadar Siz tahtalı köye inip mıllete slm diyo olursunuz:D
ben böyle dusunuyorum

Geri