daha yapabileceğim bu dostum şifreler belli bunu neden yapar onu gözle görmem gerek dahası beni aşar..kusura bakma
[/B]
Hocam Tekrar tesekkurler sagolasın ilgilendigin için....
daha yapabileceğim bu dostum şifreler belli bunu neden yapar onu gözle görmem gerek dahası beni aşar..kusura bakma
[/B]
Ya ßendekinin Markası : Taplin.!! Yardımcı Olursan Sevinirim..
ρђilσѕσρђ;3039965' Alıntı:Next YE 9000 Cl marka receiverim war yazan bütün yöntemleri denedim fakat giremedim bir türlü yardımcı olurmusun ..
dostum paylaşımın için teşekkürler.. Bende de KYOTO 9900 DCI plus var.. Menüye giriyorum kanal kilitleme üzerine geliyorum okeyliyorum..şifre soruyo 5003 yazıyorum yanlış şifre diyo.. yada diğer verdiklerini de yaptım olmadı
ustad
starsat lar icin id numarasi ne olacak
kardeş benim makine Goldmaster SAT-8400 CIM ben yapamadın nasıl yapacagımı anlatırsan şimdiden tşk.
kardeş arçelik as-5200 cı var bende
otomatik 6969 bas çıkan pencereden 8282 gir demişsin.yapıyorum bişey olmuyor. emu yüklü değilmi ondanmı .cihazı alalı 4 ay oldu .aldığımız gibi hiçbişey yüklenmedi.ondanmı yapıyor. garanti bozulurmu emu yükletince. birde bunun menüde uydudan yazılım güncelleme var .bu ne demek .güncelleme yaparken herhangi bir sorunla karşılaşırmıyım.uydudan pek anlamıyorum.yardımcı olursan sevinirim .şimdiden tşk ler .
minton MSR-5860 uydu alıcılarının yokmu