Newwave

Altın Üye
Reaction score
0
Biraz önce avatarımın resmini tekrar eklemeyi sitede yapılan değişiklikleri farkederek bir deneyim dedim vede resmime kavuştum teşekkür ederim solariz işte burada ;

10fvprt.jpg

Kavuştuk avatarlara=))Ama Gidip gelio:D:D

Tüm Paylaşımlarda Şifre: hackhell

şuan herkesinkini görüyorum
oLeiii

oof oof =) daha iyisi olucak biraz daha sabır allah kerim sabreden derviş muradına ermiş

Ben emındım zaten sabredersek kavusucagımıza avatarlarımıza :D en buyuq hh bızım hh :D

bi görünüyor nir kayboluyor sabredicez artık ;)

hiç bişeyin kayboldugu yok yerinde duruyo artık biraz daha sabırlı olursak dahada detaylı olucak kendi profilimiz bir blogumuz özel arkadaşlarımızın yer aldıgı güzel özeliklerde ilerleyen günlerde bizi bekliyor olucak.. :melek

hiç bişeyin kayboldugu yok yerinde duruyo artık biraz daha sabırlı olursak dahada detaylı olucak kendi profilimiz bir blogumuz özel arkadaşlarımızın yer aldıgı güzel özeliklerde ilerleyen günlerde bizi bekliyor olucak.. :melek

sürüm yükselticez diyorsunuz yani :) Hayırlı olsun da çok kasacaktır yeni sistem. inşallah daha iyi olur

Solariz Adminimiz oLduğu sürece sırtmız yere geLmez Die düşünüorum...Daha Çok İlerleyeceğiz çok...Baksanıza nerden nerelere geLdiq ne GüzeL bişi...

Gerçekten daha güzel özelliklerin ekleneceği müjdesinide veriyorsun , bizde elimizden geldiği kadar bu siteyi ,
bu aileyi daha yukarılara çıkarmak için uğraşıyoruz bu güne kadar emeği geçen herkese tekrar teşekkür ederim.

bendede avatar bi ara kayboldu...şimdi yorun yok..

Geri