5mD5

New member
Reaction score
0
mause u kullanıcı avatarının üzerime getirdiğimizde herhan gi bir müzik çalınabilirmi :)
mesela bi arkadaşımızın avatarının üzerine getirdiğimde fazla değil (forumu kasmıycak şekilde en az 5 snylik bir müzik eklense ) mümkün mü? yabancı
bi forumda denk gelmiştim...cok farklı olur TR de hiçbir forumda yer almıyor :)

hahhahha fikirlerine bayıldım :p
fakat forum yavaslıgına neden olur...

evet bende gördüm bi forumda konu linki açıldıgında şarkı çalışıyor ama avatar hiç görmedim benimkinde olsa ya tutarsa gülşenden koyardım.. :p

ALIN BENDEN 6 SN LİK ŞARKI

5-10 sn fazla kasmaz die düşünüyorum enteresan bi fikir..; )

valla güsel olur ama ne olacak 5 sn yel,ik sarkıdan :D

valla bi müzik var 5 10 saniyelik bölümü beni bitiriyor :D
gerisi de hikaye zaten :p
avatar yoluyla herkesle paylaşmak istedim :D

Hatta oldu olucak video falan da olsun :p Bence çok gereksiz bir istek hiçbir forumda olmaması fikrin güzel olduğu anlamına gelmez ;)

p3simist' Alıntı:
valla güsel olur ama ne olacak 5 sn yel,ik sarkıdan :D
kardeşimin'in dediği gibi 5-10 saniyelik şarkıdan ne anlayacaz. hem gülşenin off offf demesi 5 saniye sürüyo:D:D ama güzel bi fikir..

:) iyi fikir ama yavaşlıga neden olur

ahahah linginç bi olay :)
video flşn da olsun :D

forumda imzalar kaldırılmışken bunu söylemen biraz mantıksız geldi ama yine de enteresan bir fikir :eek:
bunun olmayacağına kesin kanaat getirebilirsin :D

FLeTCh®' Alıntı:
forumda imzalar kaldırılmışken bunu söylemen biraz mantıksız geldi ama yine de enteresan bir fikir :eek:
bunun olmayacağına kesin kanaat getirebilirsin :D

aynen katılıyorum iyi konuya parmak bastın...:p

su anda imzalar bile yokken bu isteğin biraz zor. :)

Güzel fikir!Ancak sitenin hızını etkiler bu olay.Ayrıca herkes bir şarkı ekleyecek olsa birçok yer kaplar bu da hackhell için olumsuz bir faktördür.Bizler için önemli olan hızdır....Bu yüzden bence yapılmasın..

Geri