Avea 3g internet hakkında

robin_s

New member
Reaction score
0
Selam arkadaşlar bilmiyorum bu konu için doğru yermidir ama yinede paylaşmak istedim çünkü içinden çıkamaz oldum. Ocak ayı başında işim nedeniyle AVEA 3G Modem hediyeli kampanyaya katılarak Jet modem (teyyare daha hızlıdır) aldım 2 ay kullandım işim bitti ve şuan evimden normal hattan nete bağlanıyorum avea boşa çıktı haliyle iptal ettirmek istedim ancak soyguncu firma 10 ay kaldığını ve 25x10=250 tl gibi bir rakamdan bahsetti sizce bu yasalmıdır kullanmadığım şeye şuan yoktan yere para veriyorum (19 tl denen ücretse tamamen düzmece kullanmadığım halde fatura 25 30un altına düşmüyor) bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın gerçekten bunaldım kurtulmak isiyorum şundan artık...

onu alırken firmayla bir sözleşme imzaladın o sözleşmeye göre senden parayı alırlar hakları. imzalarken bunu bilmen gerekirdi. geçmiş olsun...

Hiçbir Operatör beleşe modem vs. vermiyor.. 12 ay taahhüt vermişsin başta.. öyle de böyle de aLacakLaro parayı en iyisi kullan..

dostum ilk başta sana bunu satandan hesap sor cunku 3g sadece sehır merkezlerınde var oda kısıtlı yerlerde cekıyor eger 45 gun ıcınde gerı vermek ısteseydın sorun degıldı ama 45 gunu astıgın ıcın bunu odemek zorundasın ayrıca normal evde kullandıgın f/o baglantılı ınternette sadece ındırdıklerıne para odersın ama 3g gıbı baglantılarda baglı kaldıgın sanıye bırım fıyatı uzerınden fıyatlandırılsın yanı her bır tıkkın 259 kb esıt sayılır asağı yukarı bu bağlamda kotayı asma sansın cok yuksek... Bu konuda ne sırkete nede satıcıya suç bulabılırsın çünkü 3g anlık ıletıler ıcındır bızım halkımız ılk çıkan seylerı almaya co meraklı oldugu ıcın hemen saldırır ama kazıgını öğrendıkçe bırakmaya çalışır ama nafıle gırer artık çıkmayacak boyuttadır... kısaca bız görmemiş bir milletiz...

değerli arkadaşlar evet zor geliyor biliyorum ama imzaladığınız sözleşmeleri kaç sayfa olursa olsun anlayarak özümseyerek mutlaka okuyunuz. Kredi kartları, bu tip sözleşmeler olsun okuyun ve gerçekten kafanıza yatmışsa yani yükümlülüklerden Kaçamıyacağınızı bildiğiniz anda zaten karar vermek zor olmaz sözleşmeyi alın gerekirse 2 gün okuyunuz ve mutlaka imzaladıktan sonra 1 nüsha almanız gerekir bu gibi durumlarda ne gibi haklarınız var veya yok inceler ve haklarınızı ararsınız asla samimiyet veya dostluk adına sözleşmeleri inanıp da okumadan imzalamayınız Avea nın sözleşmasine gelince sizin söylemiş olduklarınız tamamen avea nın hakları sözleşmede yazıyor hemen bir sözleşme bulup okumanızı tavsiye ederim.

ilginize teşekkür ederim arkadaşlar bi karar vericem artık ya kullanacam yada ss :) iptal ettircem başka yol yok tekrar teşekkür ederim iyi forumlar

aynı sorunu teyzemde yaşadı ama o bir ay oldundan gitti şirkete iyade talep etti 14 gün sonra onaylandı o yüzdden 45 günede fazla güvenmeyin bence

Geri