AVEA'DAN Bedeva 250 Kontor Kampanyasi

etkili06

Banned
Reaction score
0
Evet Arkadaşlar 25 Kontore Tam 250 Kontor Hemde Her Yöne Yapmanız Gereken Mesaj Kısmına Gelip:

BIG 856102

yazip 6600 a göndermek (Bu Msj Ucretsizdir) gelen bilgi msjini okuyup

E yazşp cevapladiktan sonra 25 Kontor Karsiliginda 250 Kontor Anında Hattınıza Yuklenecektir. Tüm Tarifelerde Gecerlidir. Kontorler Bir Ay İçin Gecerlidir.

Teşşekurler..

Bana cok sacma qeldi.250 kontor vericekler 25 ini neden alıyolar ?

yaniiii vermeyin yada almayın :saskin

arkadaşlar deneyen var mı ya bana biraz saçma geldi de ya da konuyu açan arkadaş bunu kanıtlaya bilir mi

Evet Arkadaşlar 25 Kontore Tam 250 Kontor Hemde Her Yöne Yapmanız Gereken Mesaj Kısmına Gelip:

BIG 856102

yazip 6600 a göndermek (Bu Msj Ucretsizdir) gelen bilgi msjini okuyup

E yazşp cevapladiktan sonra 25 Kontor Karsiliginda 250 Kontor Anında Hattınıza Yuklenecektir. Tüm Tarifelerde Gecerlidir. Kontorler Bir Ay İçin Gecerlidir.

Teşşekurler..

Türkcell için de yardımlarınızı bekliyoruzzzz :biggrin

İnsanlar birbirini kandırmaktan ne kadar zevk alıyo ya... Arkadaşlar bu tür mesajlara inanmayın kanmayın...

Böyle bir mesaj ile karşılaştığınızda kendi müşteri hizmetlerini arayın ve konuyu arz edin gerekli açıklama yapılacaktır...

Lan onun bunun çoçuğu.Adi, karektersiz kavşak bekleyen sakız çiğneyen totoş.Senin yüzünden 50 kontörüm gitti şerefsiz.Arkadaşlar sakın mesaj yollamayın direk 50 kontörünüz gidiyor ve size bir wap meajı geliyor dandik bir oyun karşılığında 50 kontör gitmiş oluyor.Bu sitenin adminlarine sesleniyorum lütfen bu üyeyi banlayın milleti kandırmak için buraya reklam vermiş....

Lan onun bunun çoçuğu.Adi, karektersiz kavşak bekleyen sakız çiğneyen totoş.Senin yüzünden 50 kontörüm gitti şerefsiz.Arkadaşlar sakın mesaj yollamayın direk 50 kontörünüz gidiyor ve size bir wap meajı geliyor dandik bir oyun karşılığında 50 kontör gitmiş oluyor.Bu sitenin adminlarine sesleniyorum lütfen bu üyeyi banlayın milleti kandırmak için buraya reklam vermiş....

Bu tür oyunlara gelmeyin biraz daha dikkatli olun.. Avea 25 kontöre 250 kontör her yöne verir mi hiç... geçmiş olsun dostum yapacak birşey yok artık...

Hee geç geç.. okumuyon yorumları belli.. Adamın 50 kontörü gümbürtüye gitmiş

Geri