AvRiL LaViGNe hastalarına özel..

MiKeRiNoS

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar bunları sizlerle paylaşmak istedim.hhda baya bi AvRiL hayranı var bende böle bişii yapayım dedim.AvRiL hastaları için özel..

AvRiL LaViGNe winamp skinleri
burdan

Avril LaViGNe ekran koruyucuları
burdan

AvRiL LaViGNe resimleri
burdan

AvRiL LaViGNe şarkıları (direk dinliyosunuz..)
burdan

biraz açıklama yapayım.. wınamp skınleri ve ekran koruyucuları açıklamaya gerek yok.. şarkılar kısmına gelince. linki tıkladığınızda karşınıza Avril'ın bi sayfası çıkıyo şarkılar orda yazıyo zaten. albümlerden bazı şarkıları var ve bazı konser şarkıları var.hmm hh üst yönetim kurulundan onaylanmıştır..:)

resimler kısmına elimdeki AvRiL resimlerinin tamamına yakınını koydum... Avatar/walpapers/...vb şeyler var işte.. şunuda sölemeden edemicem lütfen AvRiL'ıma yan gözle bakmayınız.:Sopa bildiğiniz gibi geçenlerde evlendik. hmm şunu da söliyim AvRiL demeyin artık adı AYLiN oldu..arkadaslar bilemez diye başlıkta felan AVRiL yazdım..AYLiN ile gayet mutluyuz. burdaki fotolarıda ben çektim. şimdi bu sölediğime dee inanmazsınız siz
:D:p :D

Avril olurda güzel olmaz mı????Aaaa pardon Aylin :)
teşekkürler...

aman yengeye yan gözle bakmayaın :p

mesut olursunuz inşallah :)

lionking24' Alıntı:
eline sağlık dostum süper çalışma yanlız hatırlatım Avril benim aşkım onu sana kaptırmam..:Sopa :Sopa

hişşş ayıp oluyo ne o öle aşkım felan:Sopa hem biz evliyiz hatırlatırım.. karı/koca arasına girmek günahtır:Sopa

Aylin benimdir benim kalacak:D

eline saglıq. Şarkı olayı hoşuma gitti.

eywaahhh..!! bizimqi tozuttu iiCe..canım geL ben sana gösteriCem awriLi ayLini fLn..aLLahın cezası :D

tamam aylin senin senin olsun avrili bize ver bari:)

Saol emeğine sağlıqq..

Önce bi avril i çıplak ve makyaj sız görün emin olun sizde vazgeçersiniz mesela ben onu gördükten sonra sibel kekilli ye bile razı oldum :D

lionking24' Alıntı:
eline sağlık dostum süper çalışma yanlız hatırlatım Avril benim aşkım onu sana kaptırmam..:Sopa :Sopa

haaaaaaaa biri bişemi yazdı benmi göremedim avril lionmu aşkııı :mad:

:) Neresi Güzelse Su Avril ' in Oleeemmm Ne kızlar var bakın bi Hh Girls ' e Gözünüz güzel gorsun :)

// Edit : Yok be Senin verdiğin resimleri indirde harbi güzel miş hheeee

valla ne demişler iyidi öldür ama hakkını yeme :
bu avril =aylin de makyaj güzeli allah mesut etsin bir yastık ta kacatsın

_MaNiaC_' Alıntı:
Önce bi avril i çıplak ve makyaj sız görün emin olun sizde vazgeçersiniz mesela ben onu gördükten sonra sibel kekilli ye bile razı oldum :D

arkadasım 1.Avril'ın çıplak bi fotosu yoq (varsa göster)
2.side makyajsız da çok guzel benım AvRiL'ım:) görmesem sölemezdim.makyajsız bılem bu Türk ünlülerını beşe katlar beee.

Geri